pozdrav. može li mi netko pomoći u vezi soora, dojenja i užasno ispucanih i bolnih bradavica. Naime, pedijatar nam je rekao da imamo gljivice (beba) u ustima i spustile su se na jajčeka. Dobili smo kremu rojazol za u usta, 2 puta na dan, 7 dana i kremu plivicol za jaja i guzu... čitam ove tekstove o sooru i kaže da se liječi dva tjedna (zašto je nama terapija samo 7, dal to ovisi o količini gljivica?) u ustima ih ima jako malo (možda su sad već i prošle), a na jajčekima i na guzi je bilo dosta. Jaja su sad super, još je samo malo suha koža ostala, nema crvenila ali guza nikako da prođe. Plivicom trebamo mazati dok ti simptomi ne nestanu. Također, dok je rekao da mažem i bradavice 7 dana, 3 puta na dan ali nakon svakog podoja kad izvučem cicu vam na bradavici mi je bijela sluz koja kad se sasuši se pretvori u krastu. Ako je idem skidati, ispod se otvara rana (na nekim mjestima je duboko, a negdje je mogu povuči bez otvaranja rane). Čitala sam da ne smijem koristiti purelan? kako da tretiram bradavice? samo sa rojazolom?