Pokazuje rezultate 1 do 50 od 220

Tema: soor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo i nas sa soorom.
    Beba ima 4 tjedna, isključivo dojenje.
    Bili kod pedijatrice, dobili Rojazol i upute da treba brisati jezk gazom poslje podoja i nakon toga namazati gelom.
    E, tu nastaje problem. Uspijevam joj obrisati prednji dio jezika, desni i unutarnu stranu obraza, dio nepca... ali straznji dio jezika, prema korjenu baš i ne. Jednostavno zatvara usta, a mene je frka biti malo energičija, jer je dva put povratila nakon brisanja, valjda sam joj pokrenula refleks povraćanja prilikom brisanja. Što da radim? Bojim se da će se gljivice tamo zadržati i da ćemo se vrtiti u začaranom krugu..

Do pred par dana imala je 5-6 ujednačenih pokakanih pelena, a sad samo jednu ali izuzetno obilnu i nekoliko zanemarivih, onako tek neki "trag" na peleni. Može li to biti reakcija na Rojazol?
    Posljednje uređivanje od Mojca : 21.11.2011. at 03:58

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    ,
    Do pred par dana imala je 5-6 ujednačenih pokakanih pelena, a sad samo jednu ali izuzetno obilnu i nekoliko zanemarivih, onako tek neki "trag" na peleni. Može li to biti reakcija na Rojazol?
    Ovako je i nama bilo i prošao je sor, imali smo blaži oblik, a kakice su i dalje ostale obilne a rjeđe svaka 3-4 dana.Prije sora smo imali bar 2 stolice na dan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •