-
Lijek se zove daktarin oralni gel. Dobije se s njime mala žlica. Ovako piše...za dojenčad je dnevna doza 100mg podijeljena na četiri doze
na dan po četvrtinu žlice. Znači da bi valjda trebalo četiri puta na dan? Iako mi je nezgodno kad stavim na gazu odredit koliko njoj točno
dođe do jezika. pogotovo što joj se tretman na sviđa pa ni ne uspijem namazat dno jezika.
Beba inače ima 3 mjeseca. Lijek sam kupila po preporuci patronažne sestre kad se mala rodila. tad je ona vidila da je jezik bjelkast pa mi je
rekla da mažem sebi bradavicu prije podoja i onda dam njoj da posisa. radila sam to neko vrijeme,ali kako jezik nije bio puno bijel,a tad me ništa
nije boljelo prekinula sam mazat jer nisam htjela trovat dijete. tek zadnjih tjedan dana imam tu užasnu bol u dojci i tako sam posumnjala na soor.
Dude prokuhavam svaki dan,ali ona je sad u fazi kad stalno gura ruke u usta. Ne znam što s tim.
pedijatricu sam zvala. oni pojma nemaju. nikad čuli da soor može bit na dojci. govore da me boli jer mala jako vuče. savjet da stavljam tople i
hladne obloge
Posljednje uređivanje od Inka_1 : 17.05.2013. at 12:17
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma