-
busy, hvala. sorry št ni ja nikako da uspijem odgovoriti.
do tvog odgovora sam sterilizirala poslije svake uporabe i bočice i izdajalicu za svaki slučaj te nisam mazala ničim osim daktarinom.
probala sam mu mazati gazom, ali ga tjera na povraćanje. puno bolje podnosi prst.
pitanjce - može li lijek djelovati ako on stalno bljucka?
set stiže tek u ovaj četvrtak. polažem puno nade u njega, jer trenutačno gotovo uopće ne želi sisati. uhvati je eventualno par minuta u polusnu i kad je skuži počne se derati kao vol. čujem i osjetim da mu u to vrijeme jako rade crijeva i pušta vjetrove što uzrokuje bol, ali mi ipak nije jasno kako ga ne boli toliko kad popustim i dam mu bočicu.
inače, stvarno su sad bol i iritacija puno manje i gotovo da ih ni nema, a i ragade prolaze. vjerojatno je djelomično zaslužan tretman, a djelomično to što on sad gotovo uopće ne siše pa ih nema kad iziritirati.
popuštam sve brže i ve brže mu dajem bočicu jer mi je grozno gledati ga kako urliče te zato jer znam da će sns uskoro stići pa da se neće uspjeti više izvlačiti. ponekad se pitam je li vrijedno mrcvariti dijete zbog svoje želje i potrebe da on siše. mislim, njemu ni ovako nije loše - dobije izdojeno mlijeko na lakši način, mazimo se ionako...a opet tužna sam zbog tog nesisanja i tako jako želim da uspijemo pogotovo sad kad je naučio uhvatiti, kad smo se riješili šeširića, kad količina mlijeka pomalo raste, kad prestaje boljeti...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma