-
Pozdravljam sve mame i buduće mame
Napokon sam i ja došla k vama,nakon godine dana rađenja na bebici. :D :D
Već sam napisala samo ne kod vas da sam pušila dvije kutije cigareta dnevno.
Ovak, stravstveni pušać već godinama.Pošto sam odlučila prestati prije par dana čim sam vidjela plusić na testu,nije mi baš lako.Prije dvije kutije sad nijednu cigaretu.Tako da sam išla od ljekarne do ljekarne tražiti biljne cigarete,i našla sam ih.
Skroz sam se prebacila na biljne cigarete i njih popušim do 5 dnevno jer su doslovno odvratne da ti se život zgadi.Ali kao okorjeli pušač glavno mi je da se dimi.Zanima me kaj vi mislite o tim cigaretama?Dali mogu biti štetne bez obzira kaj piše da nisu štetne nego da se čak i preporučaju.
Na kutiji piše ovak:
Biljna pušilica
HERBALETA
Od ljekovitog bilja
Sastav:Tussilago Farfara L.,Asperula odorata L.,Mentha piperita L.,Fragaria vesca L.
-
najprije draga moja čestitke na bebici :D
poslije tih, čestitke na odluci da prestaneš.
e sad što se tiče tih biljčica nism ti neki poznavaoc, ali nekako mislim možda bolje tih par nego onih običnih duhanskih, mada u trudnoći moraš biti oprezna sa ljekovitim biljem jer ima biljčica koje se nikako ne smiju konzumirati.
nadam se da ćeš uskoro doći na 0 cigareta, nećeš požaliti vjeruj meni.
-
-
Vecer,naime zanima me dali se ijednoj trudnici koja je pusila u trudnoci javljao kasalj kada zapali cigaretu?
-
Nism pušač, ali znam podosta njih koje su čim su vidle + odmah prestale pušiti, rekle su da misle da je tak najbolje
Sretno
Posljednje uređivanje od jelena.O : 23.12.2024. at 19:11
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma