Tibica, ista stvar kod mene. Kad sam vidjela dvije crte, otišla sam kod frendice, uzela cigaretu, rekla ovo je zadnja i tako je i bilo. Al', iskreno, meni je bilo i muka i stvarno mi nije bio problem prestati pušiti iako sam pušila 10 godina prije toga. Ustvari, da sam znala, umjesto svih tih flastera, žvaka i ostalog, mogla sam jednostavno ranije ostati trudna
Baby1, nemoj se ljutiti al meni lagalno nije jasno zakaj si ti uopće pokrenula ovaj topic? Mislim, znaš da će 2/3 sasuti drvlje i kamenje po tebi a ostala 1/3 ti neće reći nikaj kaj već nisi znala. Ak si ti sama na čistu s tih 5 pljuga dnevno, onda kaj te briga kaj se okolo kokodače. Ako si na čistu. Ak nisi - smanji ili prestani. Vrlo jednostavno. Ja iskreno ne vjerujem da ćeš zbog toga gorjeti u paklu a čak ne mislim ni da si zla osoba

.
Svi mi radimo nekaj kaj drugi osuđuju. Ja ne pušim i ne pijem alkohol, al se kave i fizičke aktivnosti nisam odrekla. Išla sam na sljeme u 8. mjesecu i misliš da nisam čula kako mi laju iza leđa na poslu da sam neodgovorna i obijesna? I to lijene, poluinvalidne babuskare od 150kg koje se ne mogu po stepenicama popet. A kolutanje očima na moju vožnju biciklom da i ne spominjem. Meni je, recimo, nepojmljivo užderavati se do besvijesti i dobit 25 kg u trudnoći pa navući dijabetes i zeznuti si organizam zbog takvih nagli opterećenja a to naše društvo tolerira puno više nego 3 cigarete dnevno ili pol čaše bevande. A ko kaže da nije jednako opasno ako ne i gore? I još ti kažu: kad ćeš, ako ne sad, daj si zemi još jedne ćevape
Naravnoučenje: ako su tebi tvoje tri pljuge ok, onda fino zatvori ovaj topic i odi s frendicom na kafu (pardon, sok

) i točka.