Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 112 od 112

Tema: ZPB 2005. (15. dio)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    Moj MM radi na relaciji ZG-MUNCHEN al nema sanse da ce otici u shoping,ne voli to,bas ste sretnice
    Ima nas još nesretnih,moj mrzi shopping,pogotovo ako nije za njega,a pošto se oblači isključivo u našem shopu,onda uopće nema razumjevanja za moje potrebe

Mare-posudi mi muža,barem za šoping

Haribo-hvala Bogu da je sve prošlo bez tragedije,kakvih sve debila ima,pa to je grozota...

Mial-eto baš mi je drago da je danas krenilo nabolje :D super,super !!!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zaboravila sam vam reći da je teta rekla da sutra ostaje na ručku, znači i teta je sigurna u nju

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala cure
    Da, bitno je da su moja dva sada sa mnom, a sve ostalo je sad vec dosta daleko iza nas.
    Mi smo danas cijeli dan kod bake i klinci su super , igraju se sa sestricnama
    i uzivaju.
    Vanja nije htjela zaspati popodne, ali i mislila sam da ce biti tako
    kad je okruzena djecom.
    Haribo u Mariboru ima dosta dobar shoping centar , moje fredice tamo cesto kupuju i vele da ima dosta dobar izbor.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Haribo-hvala Bogu da je sve prošlo bez tragedije,kakvih sve debila ima,pa to je grozota...
    to se dogodilo u tvom gradu, valjda je juce bio i neki skup motorista...

mama27 hvala na info za Maribor, reci cu MM ali i on je kao i vecina muskaraca nezainteresiran za soping

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    to se dogodilo u tvom gradu, valjda je juce bio i neki skup motorista...
    Da,da...pun grad motorista,neki biker day je bio jučer valjda ....kod nas i onako ništa pametno :/

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

veli meni moje djete da ide u kevu čitati noinice ( tatine ribičke ) idem ja nakon petnajstak min vidjeti šta radi jer je cijelo vrijeme pričala i odjednom tišina i ona zaspala, a popodne nije htjela i gle sad. kad će se probudit, pa kad opet zaspat, ajme majko moja :/

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

kod nas 1. neplanski, mislim bio je u kratkoročnom planu ali nas je malo i iznenadio, 1. mjesec da se nismo baš pazili i stigao je, na vjenčanju sam bila 10 tjedana trudna
    2. planski

i kod nas je sveki ispod, i kad ju zamolim uvijek pričuva, no ja bih voljela da ona recimo dođe sama po njega
    moja šogi je kuća pored, nećak je tri mjeseca stariji od mog ivana, dvorište je isto i njen mali je stalno vani ili kod bake i dede pa mi se milijon puta čini kao da bi im još i moj bio viška :/
    ovako to možda zvuči čudno, teško je dočarati
    sveki je malog čuvala od njegovih 8 mjeseci i imaju naravno drugačiji odnos, moji šogiji su malo kolmotniji, pogotovo šogor koji i dosta radi, ali i kad je doma mali mu nije prioritet, svekijima je žao što je tako, a i sa kćerinim metodama se baš ne slažu pa kao da osjećaju da tom djetetu moraju nešto nadoknaditi
    MM je ljut na njih jer osjeća da iunuke ne tretiraju isto
    ja sa sveki imam super odnos i često komentiramo cijelu tu situaciju oko šogijevaca i znam da joj je teško pa mi je 100 puta znala reći da se nama previše ne zaokuplja kad vidi da smo mi sređeni, da se lijepo brinemo o djetetu i slično, mislim, ja ju razumijem, no ne bih voljela da ivan kada poraste pomisli isto kao njegov tata....

moj tata je sam, roditelji su se rastali, nešto je malo i bolestan ali ruku na srce, druženje s djetetom ga ne interesira, dođe k nama, pogleda ga i to je to, prvo je govorio da je još mali, da će se družiti kad ne bud etoliko brige oko njega, s pelenama, klopom i sl. a sada mu je izgovor da mali ne želi s njim, pa kako i bi? jednom ga je htio odvesti u šetnju, ivan nije bio baš raspoložen i to je bilo to, jednostavno ne zna s djecom

moja mama i očuh su je na drugom djelu grada, rade, imam polubrata, ima 9 godina, očuh je još u cijeloj priči najbolji, obožava djecu i od svih baka i deda najviše se igra s njim, no zbog udaljenosti i životnog ritma ne mogu baš uskočitio kad bih ja to trebala,
    ivan je jedino kod njih par puta prespavao kad smo išli na vjenčanja ili krstitke

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da se nadovežem na yas....

Roko je bio definitivno planski,od prve,nitko sretniji od nas (ja sam uvijek brijala da ja neću moći imati djece,ne znam zašto) . Od početka trudnoće imala sam veliku podršku od najbolje prijateljice koja ima 2 velike cure. Moji su bili sretni,pogotovo tata koji me obožava,a mama je bila suzdržanija,već imaju 2 unuka pa nije padala u nesvijest od sreće, a ni mene to nije diralo jer sam navikla na takav odnos!
    A svekiji....to je druga priča....mm je morao polako pripremati šta će im reći da ih ne strefi srce,jer je njima najveća i jedina želja bila da postanu baka i djeda....njegova mama je plakala i vrištala od sreće cijeli dan,a tata mu se samo smješkao sav ponosan (ko da mi je on napravio dijete )
    Moji Roka nikada nisu čuvali,mama kaže da ne može s njim na kraj,a tata je zaista ovisan o njoj pa joj opraštam.
    Zato mm-ovi roditelji-od prvog dana su ovisni o Roku i o njima samo riječi pohvale za čuvanje i odgoj!!

A moj tata....kad god bude s Rokom,uvijek vidim suze u njegovim očima,jednostavno je zaljubljen u njega,i bez obzira na tešku bolest,mislim da mu Roko daje snage za život,ogromna ljubav i to me zaista čini sretnom

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ajme trak-baš je lijepo da imate tako prisan odnos sa svima.

Jure je pomno isplaniran, "upucan" iz prvog pokušaja

Moji svekiji su razvedeni, sa svekrom smo u super odnosima, malog je, prošlu jesen i zimu čuvao svaki dan od 15,00 do 19,00 kad bi se MM vratio s posla (ja sam odlazila iz kuće u 08,30 i vraćala se u 19,30...tako 5 mjeseci), snalazio se kako je znao i umio (čitaj: ODLIČNO), mijenjao mu pokakane pelene, hranio...sve što je trebalo, i na tome sam mu neizmjerno zahvalna
    Svekrva, priča za sebe.
    Moji žive na Šolti i na njih je u svakodnevnom režimu nemoguće računati. Oni su J. čuvali u dva navrata po 15 dana...(prvenstveno tata, mama radi u Splitu)...tako da ga je moj tata kupao, mijenjao, kuhao mu...i pri tome beskrajno uživao, jer, ruku na srce i čast svim muškarcima, al, po mom mišljenju, on je otac i djed za poželjeti i boljega je teško pronaći (tako je bilo i s menom i bratom), prekrasnog karaktera, požrtvovan do bola .
    Uza sve to, najviše mi je od pomoći (za svakodnevne pripomoći razno raznih oblika) Jurina teta čuvalica koja živi u našem ulazu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Moji žive na Šolti
    Hoće me usvojiti ?

I vaš odnos je lijep,naručito za tatu i djedu !!

Mial-kad će sad Kala navečer zaspati ??

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moj tata ima daleko najbolji odnos s Mateom :D kad su zajedno on je drugo malo dijete,mami je izgovor da je umorna,puno radi,poigraju se 5min i ona odustaje,sad u subotu smo krecili htjela sam ga poslat svojima al nisam,oni strahuju da nece htjet jest,da nece spavat,uglavnom da nece bit dobre volje bas sam bila a svekar i svekrva zive ispod nas,ona je ok tu i tamo se poigra s malim a svekar je cista nula,taj nema osjecaja za dijecu! sto bi ja htjela,da ponekad se sjete sami uzet Matea izvest ga u setnju,bilo sto...al kako izgleda to se nece dogodit bar ne u ovom zivotu

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Moji žive na Šolti
    Hoće me usvojiti ?

I vaš odnos je lijep,naručito za tatu i djedu !!

Mial-kad će sad Kala navečer zaspati ??
    evo još je budna i upravo me žica da ide u krevu :D :D , a dobro bila je samo sat vremena ubila oko

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •