ne, u vinogradskoj, na preporuku mog. priv. ginića koji je prije tamo radio.....a ista preporuka je sadržavala zaobilaženje petrove u širokom luku.yasmin prvotno napisa
Inače, ja trebala rodit 13 u petak, a rodila 11 - 2 dana ranije, a što se tiče trajanja trudova - počeli su u 4 ujutro, u 8 sam stigla u rodilište, na ctgu su trudovi bili pravilni na 5 min, kažu oni evo sad ćete vi brzo samo da nam se isprazni koji boks...u bok sam stigla iza 8 NAVEČER kad mi je konačno puko vodenjak, dok su mi uvalili drip i antidrip, ja zaspala od cijelog dana u trudovima, probudila se u jakim trudovima...i ko što priča već obično ide, sam porod trajao par minuta, stisla dvaput i gotovo...MM naravno stigao baš kad se patrik rodio u 21.21h![]()
Mi se baš vratili iz zagorja s vikse, lijepo smo se svi izluftali i da ne bi bilo da mi ništa ne radimo i da nismo i mi vrijedni, moramo se pohvaliti da je patrik kosio travu, brao kupine i šipak (auch, ruke su mi izgrebane fejst, al bit će zato čaja čitavu zimu), a da ne pričamo da je u berbi grožda bio glavni berač ove godine, kantica je uvijek bila puna... svega i svačega
![]()
I evo tek se usjpjeli okupat (jedva, trebalo je to sve s njega oprat), a patrik već spava iako je danas opet okasnio s popodnevnim - zaspao iza 3, a probudio se u pola 5.

), a da ne pričamo da je u berbi grožda bio glavni berač ove godine, kantica je uvijek bila puna... svega i svačega
), a patrik već spava iako je danas opet okasnio s popodnevnim - zaspao iza 3, a probudio se u pola 5.