-
kod nas 1. neplanski, mislim bio je u kratkoročnom planu ali nas je malo i iznenadio, 1. mjesec da se nismo baš pazili i stigao je, na vjenčanju sam bila 10 tjedana trudna
2. planski
i kod nas je sveki ispod, i kad ju zamolim uvijek pričuva, no ja bih voljela da ona recimo dođe sama po njega
moja šogi je kuća pored, nećak je tri mjeseca stariji od mog ivana, dvorište je isto i njen mali je stalno vani ili kod bake i dede pa mi se milijon puta čini kao da bi im još i moj bio viška :/
ovako to možda zvuči čudno, teško je dočarati
sveki je malog čuvala od njegovih 8 mjeseci i imaju naravno drugačiji odnos, moji šogiji su malo kolmotniji, pogotovo šogor koji i dosta radi, ali i kad je doma mali mu nije prioritet, svekijima je žao što je tako, a i sa kćerinim metodama se baš ne slažu pa kao da osjećaju da tom djetetu moraju nešto nadoknaditi
MM je ljut na njih jer osjeća da iunuke ne tretiraju isto
ja sa sveki imam super odnos i često komentiramo cijelu tu situaciju oko šogijevaca i znam da joj je teško pa mi je 100 puta znala reći da se nama previše ne zaokuplja kad vidi da smo mi sređeni, da se lijepo brinemo o djetetu i slično, mislim, ja ju razumijem, no ne bih voljela da ivan kada poraste pomisli isto kao njegov tata....
moj tata je sam, roditelji su se rastali, nešto je malo i bolestan ali ruku na srce, druženje s djetetom ga ne interesira, dođe k nama, pogleda ga i to je to, prvo je govorio da je još mali, da će se družiti kad ne bud etoliko brige oko njega, s pelenama, klopom i sl. a sada mu je izgovor da mali ne želi s njim, pa kako i bi? jednom ga je htio odvesti u šetnju, ivan nije bio baš raspoložen i to je bilo to, jednostavno ne zna s djecom
moja mama i očuh su je na drugom djelu grada, rade, imam polubrata, ima 9 godina, očuh je još u cijeloj priči najbolji, obožava djecu i od svih baka i deda najviše se igra s njim, no zbog udaljenosti i životnog ritma ne mogu baš uskočitio kad bih ja to trebala,
ivan je jedino kod njih par puta prespavao kad smo išli na vjenčanja ili krstitke
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma