Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Help - upala limfonog cvora-od dojenja?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Help - upala limfonog cvora-od dojenja?

Upomoc!
    Imamo 6 i pol mjeseci, kombinirano se dojimo i nadohranujemo od drugog tjedna, ali volimo sisati i ne damo se. Medjutim poceli su problemi oko bradavica, iziritirane su vec 2-3 mjeseca, crveno, ranjeno, svrbi (alergija na lanolin?), prije tri tjedna upala limfnog cvora pod pazuhom(boli jako i visoka temperatura), kazu preko ranjene bradavice. 10 dana antibiotika. Sada isto ne drugoj strani!!! Opet klavocin i pitanje sto s dojenjem??? Svaki cas antibiotici i nisu nesto za bebu
    Ja jos nisam cula za te upale, pa puno zena ima ranjene bradavice pa ne dobivaju takve upale?
    Ima netko iskustva?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

dok ti savjetnice ne odgovore, nije li moguće da zbog nadohrane ne prazni beba do kraja dojke, pa otuda upala?

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

tri x mama, evo i ja (izgleda) imam neku upalu limfnog čvora samo ne pod pazuhom nego na vratu... isto pijem klavocine... a nemam nikakve probleme s dojkama... možda to ima veze s iscrpljenošću organizma... ipak hranimo još jedno tijelo osim svojeg... ne znam... ja sam isto pomalo zbunjena i zabrinuta :/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dobro jutro,
    Beba bi vise nego sto, na zalost, ima mlijeka, pa su zato i bradavice u takvom stanju...Da ostaje mlijeka, bi bila upala dojke, a ne limfnog cvora. Ovdje se radi o infekiji, kaze dokor.
    Vjerojatno je iscrpljenost u pitanju, ali i ostecena bradavica ...I brine me to sto sam pred manje od dva tjedna prekinula s klavocinom pa sad opet....

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

daj molim te procitaj http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=111&Show=1124 i http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=111&Show=1125

i nazovi SOS telefon za dojenje: 01 61 77 520 ili 091 22 77 220

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •