Citiraj Zoila prvotno napisa
[I da, komplet knjiga "Ja ne bih zelio biti...." je citao hodajuci od ducana prema kuci, i nije prestao citati dok ih nije procitao, toliko su mu zanimljive! Nakon sto ih je sam procitao jednom, ja ih citam deckima za laku noc, a i nekad ih vidim kako sami listaju i ponavaljaju gradivo. Znaci te knjige su vise nego pun pogodak!
Zoila, možeš li, molim te, napisati nešto više o tim knjigama? Još nisam naišla na to.

Mi sada čitamo Pasja posla od Ivana Tomičevića i Susret u oblacima Richarda Bacha. Mislim da samostalno i zajedničko čitanje ne isključuju jedno drugo. M. i ja se volimo zavaliti u krevet, maziti se, čitati i komentirati pročitano. On uvijek ima neke svoje ideje, pročitani tekst odvede ga putem njegove mašte i želi to meni ispričati. Prestat ću mu čitati kad on to više ne bude želio.

Kod nas se pojavio jedan novi problem u vezi čitanja: otkad je krenuo u školu M. je navečer toliko pospan da uopće ne želi čitanje i zaspi već u 8.30. Jučer smo se dogovorili za promjenu termina - čitat ćemo tijekom poslijepodneva.