Citiraj a zakaj prvotno napisa
Citiraj litala prvotno napisa
ja znam da je moja (nasa) krivica sto cesto organizacijski ne stizemo... i to me vec dulje vremena bas boli i zulja...
ovo je i moja patnja.
tonku jos uvijek ja uspavljujem, pa tonceku navecer cita samo tata, koliko stigne.
osim toga, antun se opirao svemu sto za temu nema zmajeve, dinosaure, cudovista, vjestice... a meni je tesko bilo pronaci takvu literaturu, prikladnu njegovoj dobi.
ako imate kakvih ideja, javite!
ovo ljeto se ipak zainteresirao za pirate s kariba, a sad smo zapoceli sa spiderwickovima.
Ja bih vam preporucio stripove.
Asterix je prava stvar za male avanturiste - em tamo ima dobre ticnjave sa rimljanima , carobnih napitaka, piramida, tvrdjava, a ima i, fala bogu, dovoljno humora razumljivog i djeci ... a uz to ima i dobrih crteza.

Bas smo pricali ovu subotu u krugu priajtelja kako su stripovi od nekad djecje literature postali literatura nas, ljudi srednje generacije, cini mi se da ce neki klinci proci kroz djetinjstvo i mladalastvo, a da nece uopce ni dotaknuti sviojet stripa za sto mislim da je velika steta.

Ja se ponosim sto kod kuce imamo solidnu hrpicu stripova i sto ih Vedran cesto cita ... ako to mozda nije literatura za lektiru, sigurno nije ni trash literatura kako mnogi sugeriraju.