-
Dojenje i "trudnicka dijeta"
Da li dok dojim smijem da se hranim po 1800-kalorijskoj dijeti dr. Harni http://www.poliklinika-harni.hr/teme.../05_dijeta.asp
Naime, jako sam se udebljala u trudnoci i zeljela bih poceti to malo dotjerivati. Naravno, samo u slucaju da to nema negativan ucinak na dojenje. Da li je ova dijeta neprimjerena za dojilje?
-
Hi...Stvarno ti ne mogu reći za tu dijetu..., ali mislim da je dovoljno da pripaziš šta jedeš... da ne jedeš previše i kasno navečer.... i da ćeš tako skinuti kile..., a dojenju neće škoditi... Ja pazim što jedem od samog poroda i još uvijek dojim i sve je OK.... i naravno pij dosta tekućine... Eto... moj skromni savjet...
-
Ja bih ti savjetovala da probaš ali uz puuno tekućine (vode i biljnog čaja, ili razrijeđenog voćnog soka) i puuno zdrave hrane -voća i povrća. I svakako da jedeš kad si gladna, a ne da trpiš. Možda kad si gladna između obroka da ti netko skuha kompot ili svježe voće, ili sir i vrhnje.
Ja obavezno pijem multivitamine i minerale tijekom dojenja (zapravo zbog sebe). Pogotovo mislim da je to važno ako smanjuješ unos hrane.
Sretno!
I kad stigneš pokušaj se što više kretati
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma