-
kompjuterske igrice
koje igrice igraju vasa djeca na kompjuteru?
ima li kakvih preporuka da barem u ovoj fazi dok jos mogu utjecati na to?
koriste li joystick? volane? ili neke druge kontrolere za igrice?
ne mislim na edukativne igre, nego bas na razbibrigu.
hepl, pliz, rodendan se opasno priblizava, od PS smo odustali buduci da dobiva svoj kompjuter...
(bila sam sigurna da ovakav topic postoji, ali nigdje ga ne mogu naci)
-
Fran igra nogomet i utrke automobilima. Ova druga mi se manje sviđa, ali kaj sad. Granicu sam povukla na tučnjavi i pucnjavi, pa mi ovo nekak ipak može proći.
Nogomet ima fifu ne znam koju, a kad mu se ne da igrat, stavi na autoplay pa glumi komentatora.
Kolegica s posla mi kaže kako njen sin igra strategijske, mislim da je to isto ok (ako nisu ratne) pa baš razmišljam da koju nabavimo.
-
Luka i Borna redovno igraju Fifu - nogač, Need for speed - utrke autima,a nedugo su dobili biljar od sestrinog dečka i to ih trenutačno drži prikovane uz komp.
Kod nas ti to ide u fazama - prije toga je bilo: Asterix i Obeliks,Harry Poter,Nindža kornjače(to je sada potcrtano crvenom bojom kao strogo zabranjeno!!),...
Zadnje što smo nabavili kojekakvim kanalima - Lilo i Stich i Transformeri.
-
jel vasi decki igraju te igrice s volanima ili na tastarturi?
-
...mislim na ove utrke automobilima
-
Egemama takve igrice vožnje je lakše igrati s volanom.
Inače moj L isto voli igrice skijanje,biljar i nogač. Ali više voli igrati se na PS-u.
-
Na tastaturi.
Ima konzolu s volanom koja se spaja na tv, ali su igre dosta jednostavne, a nepraktično je za spajanje pa je završila na ormaru.
-
Taj need for speed mi je bio ok dok nisu počeli ganjanja s policajcima, onda je O jednom gledajući to, rekao kako je policija zločesta i kako od njih treba bježat.
Ne znam. Sve mi je to :/ , ali ne mogu samo zabranjivati.
-
gle, mi na istom topicu
Mi imamo dva volana, za PS i PC - ne koristimo niti jedan, prvo jer je neprakticno, ima sto zica svaki put se to razvuce preko dnevne sobe pa jos taj volan moras prisarafiti na neki stolic (ne moze stajati na podu, ne moze na normalnom stolu jer mu je previsoko i ne moze do kocnice i gasa). Drugo sto je jos vaznije je da ne moze s volanom tako precizno hvatati cestu a brzine su preko 200 km/h tako da smo to spremili i furamo tastaturu.
Igrice...iskljucivo trke, Juiced, Gran turismo, Lotus challenge, Ford racing i obozavani Need for Speed (Carbon, underground) - ali to je sve jos OK jerbo ja nisam dala ugradit chip i moze igrati iskljucivo originalne igrice i ne moze od nikoga posuditi San Andreas i Vice City. A to je ujfuj, glumi kriminalca, krade aute, ubija, prostitutke hodaju po cesti - ja sam ne znajuci za sve to pitala prodavaca u Algoritmu da mi to naruci za Janka i prvo je pitao koliko mali ima godina.
Instalacijski CD za volan je pregazio inace bih ti ponudila.
O, i ima komplet SIMS-a to ga je drzalo dosta dugo, a uvijek dobro produ biljar, fliper, pucanje u kokoske sto obicno bude onako 3u1, vise igrica na jednom CD-u.
Ajde sretno...
-
hvala, idem sad u shopping
-
-
Petra se igra na WebKinz (al moras imat tu igracku da bi se mogao ulogirat). Osim Pollypocket i Barbie, to je sve na sto ide. Al kak smije samo preko vikenda i uz to ne ni tada puno, to joj je sasvim dosta.
-
Antuna je ovo ljeto moj brat uveo u svijet Heroesa.
I sad imamo doma malog ovisnika. Kontroliramo vrijeme koje provede pred kompom (radnim danom oko pola sata, vikendom nesto duze), ali to ide tesko. Vidjet cemo kako ce to dalje ici.
-
Moji još uvijek najradije igraju Thomasa, Chicken inviderse, ali opasno ih je počeo zanimati nogomet pa mislim da će to biti sljedeća igrica.
-
moji dečki uglavnom igraju trke i to s volanima,iako je jako teško počinju se privikavat,a od ostalih igrica npr:need for speed.madagascar,twetty itd....
-
Kod mene svi igramo igrice.
Moj Kiki (7 god) obožava Super Collapse 3 na kompjuteru (a i mama se zarazila time), a na PS2 uglavnom vožnje (Twisted Metal Jacket) i sve na temu Spongebob i Jimmy Neutron.
Za curice toplo preporučujem Hello Kitty.
-
Ema trenutno obožava malu učilicu i malo selo (edukativne igre), a playstation - jagodica, svira gitaru, lilo i stich, vozi aute i sve ostalo u paru sa svojim tatom
-
-
i meni je mala učilica bačen novac , dio uopće ne radi, ali njoj je zanimljivo, trenutno s tatom igra nogomet na ps2
-
evo čitam forum, i danas sam se sa svojom zaručnicom učlanio na ovaj forum. Djevojka mi je trudna i imati ćemo bebača, ali kako sam rastavljen i skrbnik djevojčice od 8 godina, a posao i hobiji su mi vezani uz ovu temo mislim da bi mogao pomoći iz svoga iskustva;
Melita ima svoje računalo; ispočetka dok je bila predškolska dob kupio sam joj sunčice, uz njih je naučila baratati računalom, ali naučila je slova i brojke, no danas u boljim knjižarama možete nabaviti i ostale sunčice, recimo preporučam to za predškolsku dob...
Otkako je krenula u školu, pokazao sam joj internet, uglavnom ide na t-portal i to playtoy gdje sam je registrirao ( http://playtoy.tportal.hr/ht_multiplay/newplaytoy.html ) tamo ima zgodnih i poučnih igrica za djecu...
sada je u drugom razredu, naučila se služiti i google-om te našla stranicu http://www.games2girls.com/ gdje ima odličnih igrica ne samo za curice...
No moram napomenuti da morate kontrolirati svoju djecu što rade za računalom i koliko vremena provode, radije kada je lijepo izađite van sa vašom djecom...
-
Mi smo odlučili ne kupovati PS (još), nudili su nam na posudbu, no mi smo odbili. Vrijeme na kompu je ograničeno na pola sata i toga se držimo, za igricama nisam luda( jer znam kako se lako navući) N naravno jest, ali ipak ima i korisnih. Nikoli i meni je sunčica bila prilično razočaravajuća :/
Na sreću smo ih ( 5 različitih) prošle godine posudili prije kupnje i odlučili ne kupiti...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma