gle, mi na istom topicu
Mi imamo dva volana, za PS i PC - ne koristimo niti jedan, prvo jer je neprakticno, ima sto zica svaki put se to razvuce preko dnevne sobe pa jos taj volan moras prisarafiti na neki stolic (ne moze stajati na podu, ne moze na normalnom stolu jer mu je previsoko i ne moze do kocnice i gasa). Drugo sto je jos vaznije je da ne moze s volanom tako precizno hvatati cestu a brzine su preko 200 km/h tako da smo to spremili i furamo tastaturu.

Igrice...iskljucivo trke, Juiced, Gran turismo, Lotus challenge, Ford racing i obozavani Need for Speed (Carbon, underground) - ali to je sve jos OK jerbo ja nisam dala ugradit chip i moze igrati iskljucivo originalne igrice i ne moze od nikoga posuditi San Andreas i Vice City. A to je ujfuj, glumi kriminalca, krade aute, ubija, prostitutke hodaju po cesti - ja sam ne znajuci za sve to pitala prodavaca u Algoritmu da mi to naruci za Janka i prvo je pitao koliko mali ima godina.

Instalacijski CD za volan je pregazio inace bih ti ponudila.

O, i ima komplet SIMS-a to ga je drzalo dosta dugo, a uvijek dobro produ biljar, fliper, pucanje u kokoske sto obicno bude onako 3u1, vise igrica na jednom CD-u.

Ajde sretno...