Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Molim POMOĆ u svezi Naknade

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Molim POMOĆ u svezi Naknade

Drage moje,

po drugi put postavljam ovo pitanje te molim istinski savjet i pomoć a ne komentar kako se to desilo, jer desilo se.
    Na bolovanju sam od 01.08. zbog očuvanja trudnoče, a doznake koje sam dostavila u firmu (26.08.) jer mi je moj računovođa obečao da će uz prosjećni obračun plaće za 6 mj. to sam dostaviti na HZZO , nisu još predane. Obećao mi je da će sutra 18.09. to tek napraviti.

Što mi je sada ćiniti, pošto se doznake trebaju predati do 05. u mjesecu da bi se mogla očekivati naplata do 20., a ja (tj ON) sam očito uveliko zakasnila.

Da li će mi opčenito propasti nadoknada za 08.2007.

Hvala.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: Molim POMOĆ u svezi Naknade---POMOĆ POMOĆ

Citiraj valena prvotno napisa
    Drage moje,

po drugi put postavljam ovo pitanje te molim istinski savjet i pomoć a ne komentar kako se to desilo, jer desilo se.
    Na bolovanju sam od 01.08. zbog očuvanja trudnoče, a doznake koje sam dostavila u firmu (26.08.) jer mi je moj računovođa obečao da će uz prosjećni obračun plaće za 6 mj. to sam dostaviti na HZZO , nisu još predane. Obećao mi je da će sutra 18.09. to tek napraviti.

Što mi je sada ćiniti, pošto se doznake trebaju predati do 05. u mjesecu da bi se mogla očekivati naplata do 20., a ja (tj ON) sam očito uveliko zakasnila.

Da li će mi opčenito propasti nadoknada za 08.2007.

JOŠ NEŠTO , ZAŠTO MI JE DOKTOR OPĆE PRAKSE REKAO DA ĆE MI NAKNADA PLAĆE BITI 95% BEZ OBZIRA ŠTO JE IZNOSI :? VEĆI OD MAX. KOJI SE SPOMINJE U IZNOSU OD 4250 KN

Hvala.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

naknadu za 8 ces dobiti skupa sa onom za 9.u buduce doznake sama nosis na hzzo..barem tako rade sve trudnice koje ja znam,a i vecina cura sa foruma...ne brini neces izgubiti nivce....

vesna72 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gdje je doktor izvukao 95%?!
    Naknada je 100%, ali maksimalno 4.257,28 kn (proračunska osnovica uvećana za 28%)

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ni moja dr opće prakse nije znala da trudnička bolovanja plaća hzzo, to je tih 95% :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •