-
Dobar ginekolog za trudnoću- za autoimune bolesti
ima li u zagrebu neki dobar ginekolog koji te moze voditi kroz tvoju trudnocu imala bih vise povjerenja u njega nego netkoga ko je d
vaput cuo o mojoj bolesti te takoder zbog primjene tableta u trudnoci...
nije bitno jeli privatnik ili radi u bolnici samo da je u zagrebu,,,,
hvala puno
-
ja ti imam relativno ok ginekologa koji je socijalni, ja sam kod njega vodila trudnoći i sve mi je bilo ok, Radi u domu zdravlja centar pa ako si zainteresirana javi mi na pp....
ali iskreno nije mi jasna baš tvoja poruka
-
imam i ja ginekologa ali on nikada nije imao trudnicu sa nekom bolesti a pogotovo autoimunom.... pa me zato zanima i zbog koristenja lijekova i ostalih stvari,,,,
-
Nemam osobna iskustva, no za imunologiju cure na potpomognutoj dosta hvale dr. Duića s Merkura. Takodjer malo sam progooglala, našla sam da je bila radioemisija na tu temu: "AUTOIMUNE BOLESTI I TRUDNOĆA" dr.Dubravka Bosnić,Zavod za kliničku imunologiju i upalne reumatske bolesti KBC Rebro a u toj emisiji je izjave davala prof.dr.sc.Snježana Škrablin-Kučić iz Zavoda za perinatalnu medicinu Klinike za ženske bolesti i porode KBC Petrova.
Ako se ne javi netko s dobrim iskustvom s nekim drugim lijecnikom da sam na tvom mjestu probala bih krenuti od njih.
Sretno!!!
-
Preporucujem isto dr. Duića na Merkuru - ja sam naime imala dva spontana, bebu s anomalijama i jos koje cega prije ove trudnoce koju sad nosim, pa su sumnjali na autoimunu bolest, i svi su mi njega preporucili jer je on strucnjak za takve stvarcice. Kod mene je na svu srecu bilo sve tutto bene, ali dr. Duić je divan, humorističan, pažljiv. Isto tako, on jedan dan u tjednu (ugl. srijedom) radi i privatno, a ako te to zanima posalji mi privatnu poruku, pa ću ti dati broj telefona gdje se mozes naruciti. Ako si mozes priustiti, predlazem odlazak kod njega privatno, jer on samo jedan dan u tjednu, petkom, prima pacijentice u Merkuru, i ja sam tamo dva puta cekala 5 sati i izludila. A privatno nije skupo jako (200kn UZV).
ciao
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma