Citiraj Tanči prvotno napisa
Lektira,engleski,priroda,matematika sve uče isto ko i kod vas @štrigice

Knjige imamo sve,osim CD-a iz glazbenog

Testove su isto sve pisali i moja cura ima sve pet.

Jučer je učiteljica pitala koliko je 24+12 i jedino je moja kćer znala odgovor ,a iz testa iz matematike iz gradiva 1. razreda je samo 4 djece dobilo 5,trojki je bilo najviše tak da se ne moraš sekirati zbog trojke.

Moja kćer ne ide sama u školu,niti se vraća,a škola nam je iza zgrade jednoga dana će se valjda opustiti,a do tada je ovako.
Vedran polako hvata brzinu, izgleda kao i ostatak razreda. Prva 3-4 tjedan su prošla u ponavljanju i općem zabušavanju svih klinaca i dosta im je trebalo da se "oporave" od ferija.
Vedranu se rukopis (i inače podosta neuredan) još pokvario i još piše nekako teško i nevoljko ... a taman je tečno i ponešto urednije propisao krajem prvog razreda.
Čitanje ok, dosta čita sam.
Lektira je "Winnie the Pooh", upravo je pred krajem čitanja knjige koje se odužilo.

Na žalost, njegova učiteljica koja je zaista dobra, ode ovih dana na porodiljski, zamijenit će ju učiteljica iz boravka (isto dobra, no vidjet ćemo kak će se snaći u "glavnoj ulozi").

Vedran ide od početka uglavnom sam u školu (na 400 m, ima jedan prijelaz srednje prometne ceste bez semafora), imamo povjerenja u njega. Tu i tamo, kad je dremljiv uvali se Zrinki i meni u auto kad idemo na posao (kao danas ).

Knjige imaju sve, od trećeg dana škole.