Citiraj ani4 prvotno napisa
Mi cemo danas dobiti knjizice. Tj. knjizice ce se vratiti prazne, a ocjene ce dobiti na papiru. Tako i stariji ( 5.raz). Ne znam zasto. Jesu vama upisivali ocjene u knjizice?
Inace, ocjene su ok. Nisu sjajne, 3 iz hrvatskog i prirode. Ostalo je ok. Nadam se da ce drugo polugodiste biti bolje.

Jos nesto...
jeste kupovali sto uciteljici? Kod nas u razredu su se skupljali novci da se uciteljici kupi poklon. To mi je malo bezveze, kod starijeg se nikada nije nista kupovalo, osim cvijece za kraj godine. Dala sam novce, 20 kuna svaki. Ne znam sto su kupili, danas ce joj predati jer sutra nema skole. Kako je kod vas?
Debeli potpis pod ovo! Mene su pitali isto, ali sam odbila. I to s ovakvim izrazom lica.... Na tu ideju dosli su roditelji djece u prvom razredu (kod mog mladjega). Ako vec treba uopce bilo sto darivati, bozicni poklon uciteljici moze biti neka cestitka, doma radjena ili kupljena, ako ju je dijete sa srcem napravilo ili odabralo i napisalo. Grupni poklon - na kraju 4. ili 8. razreda cini mi se ok, u ostalim godinama cvijece... Sve ostalo je bespedmetno. Pogotovo ako se poklon daje prije upisa ocjena u knjizicu... brrrr... (tu cu se zaustaviti).

Inace, bolje da tu lovu dajemo u razrednu kasicu, pa da klinci imaju za sendvic na izletu (svi isto) kad treba.