-
pozdrav svima!
evo i mene ... i moj klinac ima petice iako mislim da je bitnije da skuži kako su ocjene "posljedica" njegova učenja i zalaganja a ne primarni cilj.
ali, imam jedno pitanje i moolliiimm za vaša iskustva i razmišljanja.
naime, i u drugom r. iz matematike pišu AUTOMATIZACIJE. e sad mene interesira pišu li i vaša djeca, da li je to navedeno negdje u nast. planu i program ili što??? kada smo pitali na roditeljskom odgovor je bio "DA" i kraj priče. meni osobno takvo "poticanje "na učenje je koma jer klinci pišu samo rezultate u svoju bilježnicu. mislim da je posebno nehumano prema klincima koji su sporiji jer ne stignu (zbog ograničenosti vremenom) ili onih kojima je potrebna vizualizacija zadatka....a ako se desi da nakon tri automatizacije ocjene su jedinice- ne daje li to učeniku više negativnosti nego neke pozitive? uvjerenja sam da bi i takva vrsta provjere ( ako je potrebna) mogla biti humanija ili???? ako imate link na neki tekst gdje se automatizacija spominje, pliizz jer već sad ja imam neugodan feeling od onog što nam predstoji a ne ide mi pod istu kapu s onim" rasterećenjem programa i fantastičnim modernim metodama učenja".
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma