Evo ja jučer bila na informacijama. Učiteljica zadovoljna s mojim sinkom. Kaže da se oslobodio, više nije onako šutljiv, pa je ostala pozitivno iznenađena. Matetamtika mu ide najbolje, a i najviše je voli. Meni je drago zbog toga, jer ja sam totalni matematički dibidus, pa sam sretna da je kaj se matike tiće na tatu. Hrvatski je ok, ponekad mu se neda, ali ne prigovara. Iz engleskog ima dvije četvorke. pisali su diktat brojeve do deset i boje. Jedino je iz prirode trojka iz kontrolnog, pa sam jučer tražila kontrolni na uvid, jer sam se malo iznenadila pošto je dan prije znao sve što su učili i bez problema odgovarao na moja pitanja u vezi jeseni, a drugi dan dobio tri. Kontrolni je katastrofa i pitanja nisu kak spada razjašnjena, jer sam se ja sa svojih trideset i nešto morala zamisliti kak bi riješila te zadatke, a o jednom osmogodišnjaku neću ni prićati. Cijeli razred je loše napravio kontrolni, pa je to samo još jedan dokaz da klinci nisu uopće shvatili kaj treba napraviti, pogotovo što su im odgovori u biti ispravni, ali npr.nisu trebali na ponuđene crte pisati cijeli tekst, već samo slova ispred točnih odgovora.