Moja curica ide u drugi razred,iz matematike uce mnozenje i stigli do broja 4.Do sada joj super islo sa zbrajanjem i oduzimanjem,ali ovo mnozenje i djeljenje nikako.Sto se tice hrvatkog j. pisu sastav o visibabi,dosta ju je opisivala i uciteljica joj rekla da to mora kuci ponoviti.Objasnila sam joj kako bi trebalo to otprilike izgledati. Iz eglenskog su odavno trebali nauciti abecedu napamet.Kontrolne iz egl. su dosta teske,moraju znati tocno kako se pise rijec,ona diktira na hrvatski i oni moraju napisati na eglenski.
Iz prirode su stigli do zavicaja,dosta joj zanimljiva priroda.
E sad uciteljica kaze da moja kcer nema koncetracije,par puta ju pitala kako da postignem da je motiviram samo je rekla da treba raditi s njom,a sta drugo radim.U prvom razredu je isto bio taj problem,rekla mi da ce to doci vremenom.Nisu mi bitne ocjene nego me brine sto ona zaboravlja domace radove.Kazem joj da zaokruzi i dala sam joj mali blokic gdje ce pisati obavjesti.Samo molim da mi se netko javi da me savjetuje u vezi te koncetracije,svaki savjet mi dobro dosao.Hvala!