-
bebi otpao nokat
M ima 6 mjeseci i neki dan mu je otpao kompletan nokat na palcu na nozi. On kada je na trbuhu non stop udara nozicama po podu, toliko da si raskrvari prstice. Dali mu je nokat mozda otpao od toga? Prethodno nije promjenio boju ni nista, a ono sto je ostalo izgleda cisto u redu, meso nije upaljeno, suho je i nema ranice . Ja sam ga ipak malo naprasila bivacinom. Sta uciniti? Dali se ovo nekome vec desilo? Cini mi se da ga ne boli, ali moze li biti opasno ili nesto, s obzirom da je tako mali ? Moze li mu nokat sada krivo rasti u buduce? help!
-
Ja bih na tvom mjestu pod hitno do dermatologa
-
Ja ne vidim razloga da sada juris dermatologu, pogotovu ako vidis da je sve OK:Zali je isto nedavno otpao cijeli nokat na prstu na ruci.Ona si ga je "ublesirala" kada je trcecis kamenom u ruci pala, pa onda valjda nije refleksno pustila kamen iz ruke, nego je pala s njim u ruci pa joj je prikljestio nokat.Plakala je ko luda, krv je sibala, no sve je ubrzo proslo.Ja sam joj za prvu ruku isprala alkoholom i prve dane joj stavila flaster da se bas ne inficira, posto ona voli kopati po zemlji, vodi i sl.Po noci smo skidali flaster (ako ga nije skinula ona sama u toku dana) da se to susi.Jednog dana je samo otpao nokat zajedno s flasterom.Nije pokazivala da je boli ili smeta ili bilo sto.Ja sam to ostavila na miru, sve je fino zaraslo, nokat polako raste i sve ok.
-
ma i ja mislim da necu do nikakvog doktora, nije crveno ni upaljeno i potpuno je suho. Da muz nije vidio nokat bas kada je otpado, ne bi ni vidjela da ga nema ( jos je sve pritisnuto u obliku nokta pa se nista i ne vidi ). Pratiti cu par dana, pa cemo vidjeti...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma