Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: uloživa vršak prsta,cerviks 1čl?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno uloživa vršak prsta,cerviks 1čl?

trudna sam 29 tj i nosim blizance!dijagnoza mi je sljedeća:uloživa vršak prsta!doc.je rekla usporiti, da više odmaram!mene zanima jel imala koja od vas takvu situaciju ,jer je mene strah! kolko sam skužila uloživa nije isto što i otvorena,ili? :?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Draga,

ja sam ti 19 tjedana trudna, bila jutros bas na redovnom pregledu i isto sam uloziva za 1 cl, i doktorica mi kaze da je to sve super, savrseno. Tako da mislim da to uopce nije zabrinjavajuce, no buduci da ti nosis dvojceke, zato ti je zasigurno receno da usporis. Ja se ne bih brinula.

Romana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nije ništa strašno,pogotovo jer nosiš dvoje. Ipak,poslušaj dr. i nemoj pretjerivati sa aktivnostima i teretima.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

:D hvala vam na savjetima,ma ja malo paničarim

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam bila točno tako od 15. tjedna. Noge u horizontalu i mirno čekaj,nema ti druge.........

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam u trecoj trudnoci i tako sam uloziva od pocetka (sam sam u trecem tromjesecju). dr. veli da je to skroz normalno s obzirom da mi je treca trudnoca, nije me cak upozorila niti na pojacano mirovanje. no tebi nece skoditi da mirujes, s obzirom na blizance. sve ce biti ok!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam sad u 24 tj., isto blizanci, od 17 tj. sam uloživa (puno ranije nego ti), dpbro su ti rekli da usporiš-; ne moraš strogo miroati, ali nemoj ni pretjerivati s poslom i kretanjem, blizanci rade dupli pritisak na cerviks pa nemoj dugo sjediti. Sad si već u razdoblju kad se ne radi serklaža...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam ti u 28-om tjednu. u 24.-om mi je napravljen serklaž jer mi se skratio cervix i uloživa za vršak prsta. ja sam na strogom mirovanju jer isto nosim blizance koji rade veliki pritisak na cervix. tebi je sigurno situacija bolja kad ti je dr.rekla da samo usporiš. malo se pripazi i ne brini.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Garfy, idem i ja danas u bolnicu radi moguće serklaže, u istom tjednu ko i ti...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj riba prvotno napisa
    Garfy, idem i ja danas u bolnicu radi moguće serklaže, u istom tjednu ko i ti...
    Sretno!
    Ako te šta zanima ili ti nije jasno slobodno pitaj. U svakom slučaju, ne brini nije to ništa strašno a i bit ćeš poslije sigurnija.
    Javi se kako je prošlo!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

riba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno
    Garfy

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •