Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: spavanje-nespavanje

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno spavanje-nespavanje

cure imam problem, laura mi je super spavala zadnjih valjda mjesec dana ako ne i više. Stavili smo je spavati poslije kupanja oko 9 i spavala je do 5-6, kad se probudila na brzinu bi papala i spavala do 9. Ali evo sada već dvije noći budi se u 1 i nakon toga svaka dva sata i uvijek je gladna. Šta nam se to događa, da nije skok u razvoju, kako ga prepoznati, koliko traje?

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

di_zg, vrlo je moguce da se radi o skoku u razvoju.
    oni se obicno javljaju u intervalu 3-6. najucestaliji su sa 3 tjedna i 6 tjedana starosti, ali se isto tako javljaju i sa 3 mjeseca starosti.
    tvoja bebica je bas tu negdje i moze biti da je rijec o skoku u razvoju.

dati bebi da sise koliko hoce, kako bi si navukla vise mlijeka. posebice je vazno nocno dojenje.
    evo, procitaj nas tekst sa portala.

skok u razvoju

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

10 mjeseci,jos uvijek se nocu budi svakih sat i pol-dva i papa.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nama je to što si opisala više-manje normalna noć

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i nama

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

cure kojima je moja novonastala situacija sasvim normalna noć SVAKA VAM ČAST
    ja moram priznat da sam strgana u ove dvije noći

nadam se da ćemo se vratit na staro kada prođe taj skoj u razvoju (ja se duboko nadam da je to samo skok) jedino što neznam koliko taj skok traje.

i da, cice su mi mekane i prazne, valjda laura ipak nešto navuće. Da li da joj malo pomognem izdajalicom?

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ne spavam već 8 mjeseci i 10 dana... Ili hoće cicati, ili prdeška pa me mlati nogicama, ili mu je "dobro jutro" u 2, 3, 4 ujutro pa se igra i guguće... A eto, sad trenutno spava, no ja ne mogu jer sam se odvikla. Čini mi se da nikada više neću normalno spavati. :/

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj di_zg prvotno napisa
    cure kojima je moja novonastala situacija sasvim normalna noć SVAKA VAM ČAST
    ja moram priznat da sam strgana u ove dvije noći

nadam se da ćemo se vratit na staro kada prođe taj skoj u razvoju (ja se duboko nadam da je to samo skok) jedino što neznam koliko taj skok traje.

i da, cice su mi mekane i prazne, valjda laura ipak nešto navuće. Da li da joj malo pomognem izdajalicom?
    mi spavamo skupa u krevetu i tako izdržavam noć bez problema. da se moram dizati na svako njeno buđenje mislim da bi svisnula!
    i meni su cice prazne po noći jer puno jede mislim da nemoraš navlačiti mlijeko sa izdajalicom bude ona sama.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Re: spavanje-nespavanje

Citiraj di_zg prvotno napisa
    cure imam problem, laura mi je super spavala zadnjih valjda mjesec dana ako ne i više. Stavili smo je spavati poslije kupanja oko 9 i spavala je do 5-6, kad se probudila na brzinu bi papala i spavala do 9. Ali evo sada već dvije noći budi se u 1 i nakon toga svaka dva sata i uvijek je gladna. Šta nam se to događa, da nije skok u razvoju, kako ga prepoznati, koliko traje?
    i mi smo imali taj problem. mala mi je spavala kao tvoja laura, znaci oko 21, 22 h zaspe i sve prespava do jutro. no medjutim, zadnja tri dana mi je bila cijelo vrijeme na cici. mislila sam da nemam dosta mlijeka, jer su mi cice bile mekane, kao da su prazne, no mala je papala papala i papala. i evo, proslo je, jucer je zaspala u 21.30h i jutros se probudila u 06.30h. ja mislim da je to taj skok u razvoju bio.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Negdje sam citala da mekane cice ne moraju znaciti da su prazne iako ta nama tako izgleda .
    I ja sam imala fazu kad sam tako razmisljala, a ond asam to negdje procitala, opustila se i pustila malce da cicaju.

I tako mi papamo cicu svakih sat i pol - dva (ponekad i sat).

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A. je bio spavač prvih mjesec dana, onda se počeo buditi.
    Sad ima skoro 9 mj. i još uvijek se budi puuuno puta tokom noći iako nije uvijek gladan. Ide spavati u 20 i odspava u komadu prvi dio noći do 0.30 i od tada se budi svakih sat-dva sata-pola sata...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •