Sto sve ponjeti na put sa bebama od 2 mjeseca.
Cepice za snizavanje temperature, fiziolosku...imamo. sta bi nam jos trebalo?
Sto sve ponjeti na put sa bebama od 2 mjeseca.
Cepice za snizavanje temperature, fiziolosku...imamo. sta bi nam jos trebalo?
Toplomjer! (da znaš kad treba staviti čepić), nešto protiv komaraca (ako ideš na more). Ako beba sisa ne treba, ali ako se hrani na flašicu, ponijeti, za slučaj proliva, one kesice za praviti otopinu za oralnu rehidraciju. Kod nas je to Orosal65 (Galenika). Pliva pravi Nelit čini mi se.
Idemo k (pra)baki na more, pa toplomjera ima (vise komada). Malci su iskljucivo na cicama - znaci komarci nisu problem? To nisam znala.
Imamo i tamo apoteku, ali da se ne dogodi kako to obicno biva da nam nesto treba kad je sve zatvoreno.
Hvala!
sudocrem ili neka druga krema za guzu za slučaj ako se zacrveni
uzmi za sebe tablete za snižavanje temperature (meni mastitis uvijek dođe kad ne treba)
Inace ne koristimo kreme, ali nosimo za svaki slucaj, kao i lupocet za mene, jer me malo, malo strefi neka temperatura (nije mastitis, ali kurim, a nitko ne vidi zasto...). valjda od iscrpljenosti...
Nisi me razumjela. Sad kad čitam, vidim da sam malo nejasno napisala.Pooh prvotno napisa
Nešto protiv komaraca ti treba (pa makar mreža preko kreveta). Ono što ti ne treba ako bebe sisaju, je onaj prašak za napraviti otopinu za oralnu rehidraciju. Ta se otopina koristi kod proliva za male bebe koje ne sisaju i veću djecu (a i odrasle). Njom se brzo nadoknadi tekućina izgubljena tečnim i učestalim stolicama.
Nadam se da ćeš ovo pročitati prije nego otputuješ.
pusa i sretan put i lijepo vrijeme
procitala!![]()
Nosim i rojazol, iako sam vec luda od tog soora. vise ne znam jel ga imaju ili ne. mazala sam im oko mjesec dana, a jezik i dalje bijel...
Ma, nosim sve sta inace imam od tih klasicnih stvari doma, valjda je to onda sve.
Bili smo mi vec na moru s 3 tjedna (nisu nas pikali komarci), samo onda smo isli na vikend, a sad idemo na malo duze, pa da ipak provjerim jel mi treba jos sta.