Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Ima li ovdje još fanatičnih ljubitelja lustera?

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Ima li ovdje još fanatičnih ljubitelja lustera?

Sigurno si mislite da sam skrenula kad ste pročitali naslov
    Po mojoj procjeni još nisam .

Zanima me samo, jesu li i vaše bebe opčinjene lusterom?
    MOj sin od kad se rodio, a tome već ima 3 mjeseca, svaki put luster gleda s takvim oduševljenjem da sam sve ljubomorna
    Inače je zdrava, vesela i nasmijana beba koja s nama fino komunicira, ali onaj glasni hihotavi smiješak uvijek pokloni lusteru kojeg gleda s istim oduševljenjem i kad svijetli i kad ne svijetli, pa se pitam ima li još kandidata u Lusterfan klubu?

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo prijavljujem se...makar T. se prvo nasmijala slici na zidu i pričala s njom
    lusteri su super zanimljivi a na moru lišće od grožđa iznad glave i udri u raspravu s nijm i nitko drugi joj netreba 8)

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

L je od rođenja obožavao sve izvore svijetla.

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

jan bi isto pripao toj skupini mi sva svjetla zovemo lampa, a on kaze ampa, ili nesto slicno i pokaze skoro svaku, pa cak i one ulicne. nema da mu neka slucajno promakne

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Uf moj sin je bio fasciniran lusterom u tadašnjem stanu,a kćer je nakratko bila opsjednuta rasvjetom koja je razvučena po većem dijelu dnevnog boravka,a izgleda kao neki sateliti.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajde sad mi je malo lakše kad vidim da se i vaši klinci toliko dive neživim svijetu oko sebe

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neživom

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i A. je fasciniran lampama, lusterima, žaruljama,....
    u novije vrijeme ga interesiraju žice, kablovi, utičnice, sve gdje ima struje

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

najdrazi mu je ogromni luster kod bake.
    u nedostatku njega prolazi i nas reflektor i ulicna rasvjeta

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

P je još mali ali voli pratiti svjetlo... ali najdraže mu je razgovarati sa zidom pokraj mjesta za prematanje... može biti tako miran i gledati u zid i gugutati čak sat vremena... a ja stojim pokraj i ne vjerujem :shock:

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mislim da oni svi vole gledati u svjetlo, ne u lustere.
    allegru odmalena isto fascinira svjetlo.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo jos jedan pasionirani obozavatelj lustera, lampi, svjetiljki... i nije prestalo. kad prolazimo pokraj ulicne rasvjete, svaku mi pokaze s puno odusevljenja.

kad bude koji mjesec veci, daj mu kuhacu ili neku laganu palicu u ruke pa da vidis s kojim odusevljenjem mlati po lusteru (mi smo ga jedva oducili od toga nakon sto je postao prejak za sigurnost doticnog lustera)

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Stela obožava halogenke, lusteri nam nisu baš toliko zanimljivi.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

rvukovi, daj sliku tog tvog lustera, možda je zaista poseban

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma rene2 to ti je luster vulgaris, sa 6 sjenila od mutnog stakla, poput šalica preokreutih prema dolje u kombinaciji sa kao kromiranim metalnim dijelovima (pazi opisa ).

Ma nije stvar samo u tom lusteru, nego općenito o lusterima, bilo da svjetle ili ne svijetle.
    Ugašen je isto sasvim dobar da bi se ispod njega umiralo od smijeha i okretalo glavu za njim ako ga malo udaljiš od lustera.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja pošizi svaki puta kad vidi luster, i to uvijek reagira tako na isti,kao da ga nikad dotad nije vidjela...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mojoj je na pocetku kriz na zidu bio zanimljiv, sad takodjer LUSTER. dok sisa, iskrivi glavu, samo da vidi luster ...nema veze sto je bradavica u ustima ..

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi sad imamo 14 mjeseci i još smo "nabrijani" na lustere, lampe, halogenke i sve kaj svjetli...luster je bio najinteresantniji jerbo uz to kaj svjetli još i visi...

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi imamo zeleni na zelenom plafonu, sa tri velika leptira, i isto podivlja od ljubavi kada ga ugleda. Ne mora ni svjetliti. Bitno da je u sobi. Ostala vulgaris rasvjetna tijela ne igraju veliku ulogu. Ali zato priča sa linijom u dnevnom kada radi. U sobi ne, ali u dnevnom...

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

naša Tara je zaljubljena u lijevi kutak plafona iznad prematalice :/

brate mili kad ju polegnem na prematalicu ona hop pogled na lijevu stranu i razvali: osmjeh od uha do uha, guguće, sva se rastapa od nježnosti... napominjem ima samo mjesec i pol i još se ni nama ne smije... a ja svako toliko puna straha pogledavam prema tom kutku plafona i mislim si da ću vidjet nekog duha il šta ja znam šta već
    spoooooookyyyyy...

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naš A se je ustvari počeo najprije (kad pričamo o neživoj prirodi ) smijati metalnoj dijelu metalne cijevi koja odvodi dim iz bojlera za centralno u kupaonici.
    To ga je držalo nekoliko dana, a valjda mu je bilo poznato jer je to mogao dobro vidjeti iz kadice za vrijeme kupanja.
    No ubrzo je luster prevladao, tako da Ineska, još ni vama nije kasno za luster

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ja sam malo umorna pa ponavljam metale u rečenici-ignorirajte.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

negdje sam pročitala, da je to normalna stvar, zato što djeca kada počnu vidjeti gledaju prema izvoru svijetlosti: bilo prozoru, lusteru, žarulji... Mislim da nema bebe koja to ne radi, osim ako nema nekih ozbiljnih problema sa vidom.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moj ima 3 mj i isto je totalno fasciniran i upaljenim i ugašenim lusterima, to je takvo veselje i sreća kad ga vidi, da sam se i ja već počela pitati u čemu je fora, na drugom mjestu su plafoni

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Logično mi je da iz njihove perspektive gledanja (uglavnom ležeće), prvo ugledaju stvari koje su na stropu i zidovima.
    A ako su one još u bojama i raznim oblicima...

P. jako voli lustere, sve izvore svjetla, ali slikama je fasciniran!
    Ovo ljeto smo svakodnevno po dva puta posjećivali galeriju slika i on bi doslovce upijao jednu po jednu. Gdin.slikar je lupkajući prstom po glavi govorio: "Ovo ovdje je kompjuter, sve pamti. Vidjet ćete kad jednog dana samo počne slikati."...
    Da bar!

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lustere voli, a bogme i slike - pravi umjetnik!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i moj Luka obožava lustere, pogotovo žuti u dnevnoj sobi, mislila sam da će ga proći, ali i sad sa gotovo 8 mjeseci lud je za njim sad je prešao i na slike, i općenito sve što se nalazi jako visoko, npr. neke stvarčice na gornjim kuhinjskim elementima, moram ga dići skoro do stropa da sve fino vidi i onda je najsretniji

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

M. je sad 14 mj. Prva fascinacija su joj bili ukrasni tanjuri na zidu (s njima je mogla razgovarat sat vremena) i jedna slika maćuhica koju smo dobili od jedne priučene umjetnice (crkavala bi od smjeha kad bi pogledala sliku).

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moj dečko je bio uvijek oduševljen svjetlima na sve strane. Jednom sam ga nosila u marami (imao je 5 mjeseci) i on je zvjerkao okolo i gledao svjetla iznad nas na ulici. Naišao neki deda i popljuvao me kako mi djetetu glava visi, kak ga to nosim :shock: Ja njemu da mali čvrsto drži glavu, ima već 5 mjeseci, a stari meni, "ja se samo brinem za jadno dijete"

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Ineska prvotno napisa
    naša Tara je zaljubljena u lijevi kutak plafona iznad prematalice :/

brate mili kad ju polegnem na prematalicu ona hop pogled na lijevu stranu i razvali: osmjeh od uha do uha, guguće, sva se rastapa od nježnosti... napominjem ima samo mjesec i pol i još se ni nama ne smije... a ja svako toliko puna straha pogledavam prema tom kutku plafona i mislim si da ću vidjet nekog duha il šta ja znam šta već
    spoooooookyyyyy...
    Ineska, mogu ti reci da je nama faza rastapanja i smijuljenja, gugutanja plafonu, i to samo lijevom kutu od kreveta, nema nista tamo, obicni plafon...trajala do nekih 6 mjeseci :/
    A toliko ga je ljudi vidjelo da to radi, pa su razne susjede to tumacile kako bebe vide andjele i to on s njima prica
    Ja sam vec pocela pomalo umirati od smijeha kad je on bio dovoljno star da stvarno zapodjene "razgovor" s tim kutkom...Kad bi bio nervozan, ja bih mu samo pokazala prema njemu i "vidi, sta je to?" i on se odmah rastopi....Pricaj mi o spooky...

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a kad smo već kod spookyyyy...
    moja 10 godina mlađa sestra se kao beba smijuljila i gugutala gledajući mali ventilacijski otvor u kupaoni, poslije kad je bila cca 1 -2 godine i dalje je znala pogledavati gore i smješkati se :/ i kad bi ju mi pitali ko je gore rekla bi muškarac :shock:
    brrrrrrr.....

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

A mi se baš pitali što je to tako zanimljivo na našem plafonu. MM tvrdi da malena gleda sjene pa joj je to zanimljivo (iako bulji i kad nema sjena). Inače, bolja od lustera i plafona je odrina s lozom i grožđem ispred kuće, a sad je veliki hit odrina od divlje loze iza kuće, u našim omiljenim bojama - crvenoj i zelenoj Tu zadivljeno gleda i gleda...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Ineska prvotno napisa
    a kad smo već kod spookyyyy...
    moja 10 godina mlađa sestra se kao beba smijuljila i gugutala gledajući mali ventilacijski otvor u kupaoni, poslije kad je bila cca 1 -2 godine i dalje je znala pogledavati gore i smješkati se :/ i kad bi ju mi pitali ko je gore rekla bi muškarac :shock:
    brrrrrrr.....
    Srećom mi nemamo ventilacijski otvor nego samo prozor u banji. Valjda tamo neće dolaziti muškarci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •