-
monci i ja sam kao i Olivija rodila prije nekih 20-ak mjeseci u Merkuru i moje iskustvo je sve 5 :D ,kaj god sam htjela sam dobila jedino malu nisam odmah dobila jer kao mama se mora odmorit nakon poroda a razumijem i njih, puno je beba,moraju ih sve obavit,a ja sam negdje čula, čitala da beba kad se rodi prvih par sati povraća i kaka i na taj način se čisti :/ :? Rodila sam Mariju u 4:07h a dobila sam ju oko 15 h i bez beda je prihvatila ciku...u sobi je bilo super jer mi je cimerica bila super,samo nas dvije,odjel babinjača je friško preuređen pa čak smo vidjele da je bolje bit s nekim u sobi nego sama u apartmanu jer su sobe ljepše a imaš s kim podjelit i radost i tugu....ja i ovaj put idem u Merkur...eh da, ja sam primljena u bolnicu u noći oko 22 h a mm je od 00 h bio sa mnom u rađaoni kad su pravi trudovi počeli....imali smo tečaj slušan u Sisku....i velim ti sve super....beba je bila sa mnom non stop osim kad je bila na kvarcanju zbog žutice a ja sam se onda izdajala i nosila joj mlijeko i mogla sam ju uvijek doć pogledat u dječju sobu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma