ajme meni majko mila, kako sam se rasplakala čitajući tvoj tekst o porodu u Varaždinu! A na poslu sam i samo molim Boga da mi nitko ne uleti u ured sad, jer ne bih baš bila lijep prizor!A zašto tako nije svugdje!Definitivno ću dobro razmisliti o tom Varaždinu, jer sam sigurna da se takvo iskustvo ne zaboravlja, i tužno je što svaki porod ne može biti takav! Sad ti meni reci zbog čega oni ne nose djecu od majki s isprikom kako se trebaju ugrijati :? Mislim stvarno! To su meni rekli kad sam Ninu rodila i kad sam pitala zašto je tako brzo nose-jer se treba ugrijati! KAo da je neka tamo "hladna" soba može ugrijati bolje od mojeg tijela...Imala si takvu sreću Lutonjice, ma zapravo si bila odlučna u svojoj namjeri da od poroda ne stvaraš dramu, što se obično dogodi kad dodješ u rodilište, em dripovi, em analgetici...ko da si bolesna a ne trudna!Svaka čast!
![]()

Definitivno ću dobro razmisliti o tom Varaždinu, jer sam sigurna da se takvo iskustvo ne zaboravlja, i tužno je što svaki porod ne može biti takav! Sad ti meni reci zbog čega oni ne nose djecu od majki s isprikom kako se trebaju ugrijati :? Mislim stvarno! To su meni rekli kad sam Ninu rodila i kad sam pitala zašto je tako brzo nose-jer se treba ugrijati! KAo da je neka tamo "hladna" soba može ugrijati bolje od mojeg tijela...Imala si takvu sreću Lutonjice, ma zapravo si bila odlučna u svojoj namjeri da od poroda ne stvaraš dramu, što se obično dogodi kad dodješ u rodilište, em dripovi, em analgetici...ko da si bolesna a ne trudna!Svaka čast!
Odgovori s citatom