Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: Zaspali smo :/

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Zaspali smo :/

...evo, nije mi dugo trebalo
    5. dan skole

probudila sam se u 7,05 misleci da je vec skoro 8
    dodjem u kuhinju i vidim da je 7,05 (jer je nasa el. vura blinkala obzirom da je niko od nas 3 NE CUJE i Oskar koji je najblize je ne zna ugasiti na gumb nego je u snu, ni ne znajuci sto radi isteka i usteka iz uticnice)

i dakle, obzirom da je 7,05 a to nam je prerano (mi se jako volimo probudit u zadnji cas i zivcano se spremat jer smo na knap) odlucim ja jos malo prilec

i odjednom cujem kak me oskar pita kaj danas nema skole
    u hebemti
    odjurim u kuhinju, a kad ono 8,03
    fak f.f.f.f. - zaspali smo

eto
    bili smo u skoli u 8,25
    odlucila sam da necemno smisljat nikakve izlike tipa nisam mogla upalit auto i te fore nego sam rekla uciteljici da sam zaspala

oprostila nam je
    ovaj put

grozna sam za budjenje
    ne znam, ne vrijedi mi nis ni vuru promjenit jer ja sve te vure jednostavno UOPCE NE CUJEM, a kaj je najgore ne cuju ih ni patuljci (nekak sam racunala bar jedan od nas 3 ne bu imao taj "poremecaj", al ocito su obadva klinca pokupila sve najgore gene od svoje mame)

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja se budim isključivo s mobitelom koji stavim na najgoru melodiju i to da zvoni 3* u razmacima od 10 min. dakle, budim se pola sata u najgorem slučaju, u najboljem iz prve

a zašto imaš samo el. budilicu, može uvijek struje nestati?
    ima stvarno onih vekerica što jako jako zvone, još ju u lonac stavi i da vidiš ko tom i jerry

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jasam b nabavila budilicu koja uredno zvoni kraj njegove glave svako jutro, a on blaženo spava i uopce ne trza. danas je sigurno jedno dijete zakasnilo u B razredu jer sam ih vidjela da izlaze iz kuce kad sam ja vec bila na placu

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas je neki dan kad se nitko nije mogao probuditi.
    Ja budilice isto sve slabije obadajem, nekoć sam skakala.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene sram priznati meni uopće ne treba sat
    ako on ima školu ujutro budim se ko sat u 615, još niti jedno jutro nisam dočekala sat u 6:25.

Adrianu zvoni u 645 jer ga veseli. Ja se jednostavno toliko brinem da već od pol 6 gledam u sat. pacijent sam

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

joj muki ja te obožavam

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    Ja budilice isto sve slabije obadajem, nekoć sam skakala.
    ovak i ja.
    mm-u zvoni u prosjeku tri puta ujutro (ima narihtano ovo kaj paci pise i to neku histeriju od melodije) i ja uredno prespavam sva tri puta.
    budim se tek kad mi R. naskoci na glavu, L. mi se dere u uho da se probudim, a mm me izvlaci za noge van iz kreveta

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Alamama prvotno napisa
    pacijent sam
    Ne, ti si sve što u životu želi MM, jer ja sam (bi bila - da smijem od njega jer se zajedno vozimo ) kao Mukica. Uvijek malo prilegnem poslije sata.
    Ili je i MM pacijent?
    Sin je kao i MM: budan prije sata.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A kada negdje putuje/mo taj ne spava po cijelu noć, koliko mu je ta obaveza u živcima. Djevica moja,
    Kad malo bolje razmislim, baš mu i nije lako. Još ga ja ...

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

nama je skola 3 minute od kuce, pa se dizemo oko 7, a i. pustimo ako joj treba i do 7 i 20 spavati.
    cijelu proslu godinu smo samo jednom zakasnili 5 minuta.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

seni nam je došla dizati tlak u ovo pospano jutro

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi se oboje dizemo (evo vec 2.razred) jedva za stic doruckovat i obuc se naglavacke.
    dok zakljucavam cesljam ga prstima a putem do skole umivam pljuvackom. nece se to nikad promijenit :/

jednom je zakasnio 5 minuta, ali bilo ih je kroz cijelu godinu dosta pospanaca, ne znam zasto bi to uciteljica tolerirala samo prvi put, pa oni se tek uce na skolu i obaveze, ne samo na slova i brojeve, to je najmanje sto trebaju nauciti u prvoj godini

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    A kada negdje putuje/mo taj ne spava po cijelu noć, koliko mu je ta obaveza u živcima. Djevica moja,
    Ja sam blizanac, pa sam takva...
    I zavidim svima kojima treba sat ili buđenje

Mukice, ja više ne znam što bih ti rekla

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma nije uciteljica nis rekla nego je zabrijala nekaj ovak ko i ti... kao ma oke, nema veze, samo polako.. naucit cemo se i budit...

to da nam je ovaj put oprostila sam ja zakljucila

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

isto ko seni, zivimo minutu i 32 sekunde daleko od skole

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ivarici odgovarala

Apri a ja sam riba, al uopce ne mislim da to sto se nemrem probidt ima veze s horoskopom
    vise s pogledom na svijet.. ono... ja sam vise tip lako cemo... pece me savjest da, al nikad TOLKO.. ne znam kak da to objasnim

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa zato sam i ljuta!
    ne možeš biti ljut na nekoga što se rodio u ožujku ili rujnu... već zato što...

uh, znaš!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moj je već 6. razred i još nikad nismo zaspali, ali svake noći pomalo strepim od toga. Ustanem se na vrijeme (6 i 45), njega budim u 7 i 15 i uvijek kreće prekasno (7 i 50 ili čak malo kasnije). NE znam kako nam to uspijeva. Isto bi bilo i da se dignemo u 5 sati. Do škole mu treba nešto više od 5 min. Iako je do sada samo jednom zakasnio par min., svako jutro mi je stresno. OVe godine sam pomakla sve satove u stanu 5 min. unaprijed da me to natjera na žurbu. Tako lijepo sve počne, dignem se, napravim doručak, skuham kavicu, probudim Filipa, pustim mu crtiće...i pogledam na sat, a ono već je 15 do 8. I onda trk.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Mukice, ja više ne znam što bih ti rekla
    Odoh ja odavde, vrlo mi je poznata ova rečenica od doma.

Mukice, zar nisu ribe tipovi kako ćemo-lako ćemo?
    Inače, ne rukovodim se ni ja horoskopom, ali zgodno mi je kako MM zaista živi pedantno i precizno u sekundu, kao što kažu za djevice. Zato mi je zgodnije zvati ga djevicom, nego pacijentom.

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    dok zakljucavam cesljam ga prstima a putem do skole umivam pljuvackom. nece se to nikad promijenit :/

pa oni se tek uce na skolu i obaveze, ne samo na slova i brojeve, to je najmanje sto trebaju nauciti u prvoj godini
    ova prva rečenica mi je mrak
    a s drugom se slažem.
    meni je učiteljica rekla da je prvih 6 mjeseci mislila da nikad neće savladati šetnju pod satom, mirno sjedenje i odlazak na wc 8)
    al nauče se, samo im treba dati vremena na promjenu vrtić/škola

a mukice, meni bez ove priče to ne bi bila ti

i mi smo jednom prošle godine zaspali
    a u vrtić stalno
    ja se mrzim buditi ujutro

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo jutros bili spremni na vrijeme... a onda na Cartoon N. krenu stari Tom & Jerry... pa dok sam ih odlijepila, pa dok su našli igračke (jedan u 2. razredu a drugi u vrtiću) pa sam uspjela izazvati zastoj pred školom jer sam se zapucala izmedju dvije kolone (ja mislila da ovi desno stoje sparkirani, još se čudim zašto svi imaju svjetla)... ajme koma... zakasnili 10 minuta. Inače idem na jedno dalje parkiralište, ali htjela sam brže i da se ne smoče... drugi put ću pješice (tako idemo uvijek kad je koliko toliko pristojno vrijeme, ali jutros je bilo baš koma) pa nek se naviknu da se po lokvama ne hoda nego ih se zaobiđe A MMu ću zabraniti da putuje kad je ujutro škola.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    ja sam riba, al uopce ne mislim da to sto se nemrem probidt ima veze s horoskopom
    vise s pogledom na svijet.. ono... ja sam vise tip lako cemo... pece me savjest da, al nikad TOLKO.. ne znam kak da to objasnim
    Ima veze s horoskopom i te kako...MM je riba, a ja djevica.

Ja uvijek spremna i prije vremena, stojim na vratima u jakni, a on lezerno izlazi iz kupaone, ide pogledati kakvo je vrijeme pa ce tek razmisliti sta da obuce....A meni para izlazi na usi...I naravno, on uvijek kasni... i na to je sve navikao...A za mene bi se znali zabrinuti ako me nije bilo 15 min prije. No, s vremenom smo se nekako priblizili jedno drugom, tako da i on zna nekad doci na vrijeme, a i ja vise ne dolazim puno prerano

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa

Ja uvijek spremna i prije vremena, stojim na vratima u jakni, a on lezerno izlazi iz kupaone, ide pogledati kakvo je vrijeme pa ce tek razmisliti sta da obuce....A meni para izlazi na usi...I naravno, on uvijek kasni... i na to je sve navikao...A za mene bi se znali zabrinuti ako me nije bilo 15 min prije. No, s vremenom smo se nekako priblizili jedno drugom, tako da i on zna nekad doci na vrijeme, a i ja vise ne dolazim puno prerano
    E ovako je identično kod nas...s tim da je Sonja kao i ja, unervozi se ako ne dođe nekamo 15 minuta prije..Evo scene od nekidan...Kako je meni zapao zadatak da idem na roditeljski sastanak u školu MM-a je zapalo da Sonju vodi na balet. Dođem doma sa sastanka u 7, oni još doma a u 7,20 trebaju biti na baletu...Sonja plače da će zakasniti, a on lud jer joj ne može objasniti da neće zakasniti, a ona još više plače jer tata uvijek kasni pa će sad i ona i nek ju vodi mama jer mama nikad ne kasni...Joj...Uglavnom...jedva sam ih smirila..tata ju je na kraju odveo...nisu zakasnili ali su stigli minutu prije...što je za mene zapravo kašnjenje...a za njega nije...al se također pokušavamo prilagođavati jedno drugome..on da ne kasni, ja da ne dolazim puno prerano...a Sonja da ne histerizira ak nije došla 15 minuta prije vremena...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sad ćete me ali mislim da je to sve stvar odgovornosti.

Ja sam teška spavalica i dižem se uvijek u zadnji čas. Kad sat zvoni obavezno još 5 min.odležim, ali sad kad mora D. u školu dignem se u 6.40, napravim doručak, u 6.45 zovnem D. koji isto mora još 5-10 min odležati (spavalica na mamu ), zovnem ga još par puta i kad se odluči sić s kreveta doručkujemo, obućemo se, umijemo i izlazimo u 7.20-7.25 kako bi stigli do škole prije prvog zvona.

Baš sam danas komentirala kako nemogu shvatiti roditeljekoji svako jutro dovode djecu poslije zvona, parkiraju pred školom tako da blokiraju prolaz i poruše sve oko sebe dok trče u učionicu.

Pa zar je toliki problem dignuti se 5 min.prije?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

da

mene grižnja savjesti budi što znači, da cilu noć spavam u grču....nije ni to dobro.....

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    A MMu ću zabraniti da putuje kad je ujutro škola.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa oni se tek uce na skolu i obaveze, ne samo na slova i brojeve, to je najmanje sto trebaju nauciti u prvoj godini
    Nasa je uciteljica prvi dan rekla da ce neko vrijeme tolerirati kasnjenja jer je svjesna da nisu djeca kriva nego njihovi roditelji.
    Dio ovih obaveza koje uce, uce i od nas, iz naseg primjera.

Mukice, kad ides spavati navecer?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mm je, prema vlastitom pričanju, cijelu osnovnu školu kasnio na prvi sat.
    i danas ima problema sa stizanjem na vrijeme bilo kamo. u njega se jednostavno ne mogu pouzdati da će biti tamo i tamo tada i tada.
    što je još gore, ne mogu se pouzdati niti da će biti tamo i tamo tada i tada + petnaest ili dvadeset minuta, jer povremeno stigne i točno na vrijeme, pa se onda čudi zašto sam ja računala da će on kasniti. :/
    dakle - još je u fazi poricanja.

stvarno ne bih voljela da nam djeca preuzmu taj model ponašanja jer vidim koje probleme donosi.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ljude koji mi kasne na dogovore bih najrađe dekapitirala....Mrzim čekanje, i ako stvarno nije neka nesreća ne toleriram,uvijek se može krenuti ranije.....

Jednom ili dva puta učenicima toleriram,ali ako kronično kasne prijavljujem višim instancama-razredniku ,pedagogu itd,uvijek uredno napišem koliko je učenik kasnio.....

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za utjehu i nama (tocnije meni) se lani dogodilo dva puta. jednom je zakasnio na dorucak ali stigao na vrijeme na prvi sat, na izlazu sam mu gurnula nekakve kekse u ruke da pojede putem. drugi puta je bilo dovoljno 5 min za ustajanje, kupaonu, oblacenje i izlazak iz kuce - stigao je.

ali su mi njegove oci pune suza bile dovoljna kazna da se trudim da se vise ne ponovi.

a prvi dan skole smo zaboravli papuce. a kad imate sina djevicu onda je jasno da se takve stvari mamama ne toleriraju

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moji učenici su uzrast 7 razred do 4 srednje

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    Ljude koji mi kasne na dogovore bih najrađe dekapitirala....Mrzim čekanje, i ako stvarno nije neka nesreća ne toleriram,uvijek se može krenuti ranije.....
    ovako i ja!!!
    mukice, sorry ali

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    ovako i ja!!!
    mukice, sorry ali
    I ja ,a isto tako kad moram na put,onda skoro uopće noć prije puta ne spavam i onda ko zombi bauljam po svijetu.Grozno je to,al ja si ne mogu pomoći,mogu biti neznam kako umorna,ali teško zaspim kad imam neku veliku i važnu obavezu.Inače,moja kćer koja je isto prvašić ima svoju budilicu koju je dobila u školi na dar i uredno se uz nju budi,ja se dignem sat vremena ranije,uredim se,popijem kavu i onda ustaje ona,ja sam spremna,a bucka mala ima slobodnu kupaonu da se u miru spremi,tada ustaje i tata koji ju vodi do škole,a škola nam je odmah do naše zgrade.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

E da,zaboravih moja kćer se ustaje u 7,a do škole ima minutu,i mislim da se ne ustaje prerano,taman stigne lijepo polako se spremiti i bez grča otići u školu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

otkazujem kavu
    volem svoju glavu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kukavice

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Naša škola je relativno daleko i vozimo M. Budimo ga u 6. 45, do 7.00 se mazimo, onda ustajemo, brzo se spremimo i idemo oko 7.15, 7.20. Uvijek stigne malo ranije. U školi odmah ima doručak i onda kreću s nastavom. Ne želim jutarnju strku i preznojavanje do škole nego želim da se navikne na red.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jednom ili dva puta učenicima toleriram,ali ako kronično kasne prijavljujem višim instancama-razredniku ,pedagogu itd,uvijek uredno napišem koliko je učenik kasnio.....
    XXX

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nismo od ljudi šta kasne na posao ili dogovore ali da nemamo frke sa dizanjem ujutro-imamo. Potpuno smo noćni tipovi i jutro je šokovito samo po sebi pa ma kada se budili. Škola nam počima u 8,30, udaljena je desetak minuta autom i bilo bi najoptimalnije probuditi se negdje oko 6,45. Tada mi prvi put zvoni alarm na mobitelu. Ja ga odmah prebacim na zvonjavu u 7,00 (da bi to napravila trebam učiniti barem tri svjesna pokreta). Od 7,00 do 7,30 ga prekidam sa onom opcijom "odgodi" i alarm zvoni svakih 5 minuta. Mojim dečkima sva ta dosta prodorna zvonjava ništa ne smeta, ma uopće se ne pomaknu. Ja kad se dignem treba mi slijedećih petnaestak minuta da njih izvučem iz kreveta- i onda nastaje u jednom momentu takva frka i zbrka, da je snimit mogli bi se ljudi zabavljat . Ovaj tjedan nam je hit pjesma buđenja bila jedna stara od Idola tako da je naš jutarnji cirkus išao uz r-a-s-p-a-l-i maljčiki,
    sjećate se (vi stariji) ....plamene zore bude me iz sna, fabrička jutra dim iz dimnjaka, pesma se ori mladi radnici, čelična jutra dim u fabrici, drugovi moji radni veseli, bicikle voze ponositi svi...... (bambino je obožava)

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

užasno me nervira kašnjenje, tuđe i moje jer ja stalno kasnim
    zapravo češće dolazim točno u sekundu
    i sve radim u zadnji tren, i to me izluđuje i svaki put kažem da ću krenut ranije, ali onda mi se čini ima vremena, i na kraju je uvijek navrat-nanos
    kad sam putovala vlakom na delo u Dugo Selo, najprije bi trčala za tramvajem, ne znam kako me nije netko pokupio na križanju Vukovarske i Držićeve, a onda bi u zadnju sekundu uletjela u vlak (nekad bi i mahala za njim) i svaki put rekla sutra ću ranije krenuti
    jednostavno sam takva
    i MM je takav
    i znam da je to grozno
    i već sad razmišljam kako da Vanja krene u školu s kojih 10 god kad se bude sama znala ustati i spremiti, jer nas dočekati je katastrofa
    a obično kad dođem negdje na vrijeme čekam i onda podivljam jer mrzim kad mi netko kasni
    maljčiki su : čelična jutra, hitam fabrici"

Datum pristupanja
    Oct 2004

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kasnimo svako jutro u vrtic, na posao, ma kasnim svugdje
    I trebalo bi to mjenjat, radi cura, da uce iz pozitivnih primjera...
    Mozda mi je za stariju vec kasno :/

da ne spominjem lovu koju sam potrosila na taksi, a svaki mjesec smo kratki

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Joj i ja mrzim kasnjenja i nikada mi se nije desilo da negdje zakasnim

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam isto uvijek mrzila kašnjenja, ali bome otkada imam djecu gotovo stalno nekamo kasnim. Npr. na posao.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Npr. na posao.
    ???
    Sitnica!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne volim kasniti niti kad netko kasni, a znam nažalost neke koji uvijek, baš uvijek kasne i to me užasno nervira.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    ja sam riba, al uopce ne mislim da to sto se nemrem probidt ima veze s horoskopom
    Ima veze s horoskopom i te kako...MM je riba, a ja djevica.

Hmm... u našoj familiji sam ja riba, a MM lav, a situacija je ista... a najbolje od svega je što se on spremi skoro do kraja i kao čeka mene (koja, naravno, pakiram i dijete) i na kraju malac i ja nervozno cupkamo dok MM ne odradi spremanje do kraja pa nam još progunđa kako je on bio prvi gotov, ali je čekao nas

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    a najbolje od svega je što se on spremi skoro do kraja i kao čeka mene (koja, naravno, pakiram i dijete) i na kraju malac i ja nervozno cupkamo dok MM ne odradi spremanje do kraja pa nam još progunđa kako je on bio prvi gotov, ali je čekao nas
    da mi ne djelimo muža?

inače glede&unatoč horoskopa, MM je vaga, ja sam lav, moja majka djevica pa isto stalno kasni

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •