Jucer pridvecer sam krenula po djete na trening da ga odvedem kuci, te me je auto udrilo odastraga i okrenulo na cesti za 180 stupnjeva, sva sreca bila sam vezana, al isto me jaaaako strah..
U 18 tj. sam trudnoce, te odmah nakon sto je dosla policija sam otisla s muzem na hitnu, dr. me pregledala vaginalno i na ultrazvuk, uzeli mi urin i rekla mi strogo mirovanje...da sam imala srecu, al da ce sve biti kristalno jasno kroz 2-3 dana, te da postoji mogucnost ocjepljenje posteljice od maternice
Uz sve to udrila sam bočno u prozor vrata te me glava i vrat uzasno bole..
Nesrecu je skrivio 17-godisnjak bez vozačke dozvole, auto mu je slupano totalno sprijeda , te me je jos napao kad sam pozvala policiju, jer takav je slijed.. kad mi je dosao suprug, (dogodilo se nedaleko od kuce, pa je brzo dosao) momak se smirio , al mi je zaprijetio da ce mi se osvetit zato sto sam pozvala policiju, te sam i to rekla policiji, a on je mucao.. nije pio alkohol, al je trag kocenja dug, jer je doletio s preko 80 km/h gdje je dopusteno max. 40km.
Strah me je za trudnocu, jako sam nervozna i leđa me uzasno bole, neznam sto mogu uciniti, jel sto smijem popiti za smirenje, jer se nisam sjetila pitati dr. jucer, te mi je veeeliki grc u stomaku...
Sto smijem popiti, i dali je tko imao slicnu situaciju, te kakav je bio ishod trudnoce...