bok cure!
vracam se malo na pitanje od Fani i dojmove s klomifenom. ja sam prvi put bila stimulirana s klomifenom (2x2) i dobila 1 folikul, isla na AIH i nazalost nista... onda jedan mjesec odmora, pa esttrofem/dabroston da mi se regenerira endometrij (u zadnje vrijeme nemam O) i opet klomifen 2x2. i taman se ponadali, endometrij se poceo debljati (7 mm), a folikul je dosao do 10 mm i stao...
sad nista, sad uzimam dabrostone za induciranje M iako sumnjam da cu ista postici mi je endometrij zapravo tanak i opet osjecam one grozne valunge prema kojima prepoznajem da nista od O i M... e i sad nisam pametna trebam li ici na estrofem/dabroston. preko foruma sam saznala da je dr.B na GO (
), pa cu ipak morati cekati i piti nesto sto mi ne odgovara (vec prepoznajem svoje tijelo i sto mi govori).
isto tako ne znam da li bi mi odgovarao gonal u iducoj stimulaciji. s obzirom na Inine podatke (Hvala!) on jaci i ucinkovitiji, a to je vjerojatno opet pitanje kako kod koga. moj problem je smanjena ovarijalna funkcija (iscrpljenje jajnih stanica) i vec razmisljam o donaciji JS...

) i opet klomifen 2x2. i taman se ponadali, endometrij se poceo debljati (7 mm), a folikul je dosao do 10 mm i stao...
), pa cu ipak morati cekati i piti nesto sto mi ne odgovara (vec prepoznajem svoje tijelo i sto mi govori).
Odgovori s citatom