Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Hej, mama!...Mama...!Mama!!!....Maaaamaaa!!!! MAAAAAMAAAA!!!

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kada sam ja bila mala (toga sam se sad sjetila) onda sam i ja mamu zvala stalno, a onda sam jednom prestala... iako bi mi ona 95% puta odgovarala bilo je onih 5% kada bi me pitala i to, sada kad se sjetim, nimalo lošim ili strogim tonom "Šta je mamino?", ali onako pomalo možda kao da me zeza, tj. možda ipak da mi se malo ruga u nadi da ću prestati je stalno mamati......
    E sada, ja sam bila i jesam jako osjetiljiva i meni je to jako smetalo i činilo mi se sa mi se ruga i onda sam samo jednog dana prestala... i bila bih postiđena u tim trenucima...

Sada kada pogledam to, nisam se baš tako trebala osjećati, ali jesam... i sa svojim nećacima želim imati strpeljenje svo ovog svijeta, ali nemam, a možda bih ipak trebala imati kada se same sebe sjetim...

Tj. nikad ne znate šta tako utječe na djecu....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj yaya prvotno napisa
    A mene i MM već zove mama... :/

A i mene. Hajd sto me maleni zove po xy puta, a kad mi MM kaze "mama", hoce mi nesto biti.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Bobčica prvotno napisa
    A ja pored mamakanja jos moram i gledat u nju dok govori...
    točno to samo 2x kod mene od tatanja ni 't' tata to riješi po kratkom postupku - 'čekaj da pitamo mamu - maamaaaa....!

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I još da dodam - svojevremeno mo je to mamakanje išlo užasno na živce, pogotovo kad sam imala dijete od godinu dana i curu od 4 godine i onda bi vikale u isto vrijeme 'mama, mama'.
    Danas ja više nemam kome mamakati jer mi je mama (prerano i zbog gluposti doktora) umrla, pa mi to njihovo mamakanje ni najmanje ne smeta već se sva rastopim kad čujem da me zovu i još kad vidim njihove vesele okice i najljepši osmijeh :smajlićkojiplačeodsreće:

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I još da dodam - svojevremeno mi je to mamakanje išlo užasno na živce, pogotovo kad sam imala dijete od godinu dana i curu od 4 godine i onda bi vikale u isto vrijeme 'mama, mama'.
    Danas ja više nemam kome mamakati jer mi je mama (prerano i zbog gluposti doktora) umrla, pa mi to njihovo mamakanje ni najmanje ne smeta već se sva rastopim kad čujem da me zovu i još kad vidim njihove vesele okice i najljepši osmijeh :smajlićkojiplačeodsreće:

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kad sam R. neki dan rekla ajde tatu malo zovi ,a on će meni "Nema ga!" "Kako nema eno ga u sobi"! "Nije ono tata moj tata je postal !"Ja :shock: "Kote to naučio" "Tata onaj u sobi" Pitam MM poslije da je li normalan šta to govori malom ,a on će ti pa kad me tata da ga se riješim bar kratko. Mogla bi i ja bar nakratko promijenit indentitet npr.da postanem stjuardesa na prekooceanskim letovima. Zezam se ma nije to toliko strašno strašnije je što taaakooo brzo odrastu da će nam jednom to itekako faliti.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj sandra123 prvotno napisa
    Mogla bi i ja bar nakratko promijenit indentitet npr.da postanem stjuardesa na prekooceanskim letovima.
    ovo sam bila ja, ali nije prestajalo ni kad sam bila odsutna našlo se svakakvih načina da se mamače. Ja zovem, pitam za malu a MM kaže 'eno je tamo, nešto se buni pa viče mama' ili 'plače i doziva te'

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

R.je jako vezan za mene :Nedavno sam otišla iza kuće samo skupit poštu iz sandučića, aon je već vikao"Mama di si?"Ja viknem u šali "Nema je pobigla!"A on će ti sestri"Ajmo bižat za mamom!"

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •