-
izvijanje u luk
sta znaci kad se beba izvija u luk? glavu baci nako nazad, kad je npr stavim u krevet onda izbaci glavu i guzicu nazad.
-
ovo i mene zanima. negdje sam procitala da to zavisi i o dobi djeteta jer naravno kad je vece da pokusava vidjeti sto je iza njega. jel to tocno?
-
U načelu izvijanje nije baš dobro, može ukazivati na nekakav razvojni poremećaj. Ali isto mislim da zavisi o dobu djeteta a i o tome kad se izvija. Ako to radi dok ga držite, nije dobro.
Svakako ukucajte "izvijanje" u pretražnik i pogledajte što se pisalo o tome.
-
To ti je znak da je ili u trudnoći ili tijekom poroda beba ostala bez kisika na tren i da je nastalo krvarenje u mozgu.
Prošla sam to sa prvim djetetom i sada to prolazim i sa drugim. U principu nije to ništa strašno, prvo moraš što prije na UZV glave(preporuka dr. Filipović na Rebru) a tada vježbice i što više vježbati i sve će biti ok.
-
To je znak da treba posjetiti neuropedijatra koji će pregledati dijete i odlazak na uz mozga.
Krenite odmah, jer se termini čekaju, nerjetko ljudi idu privatno jer se čeka , a to je bitno što prije obaviti.
Ništa strašno, al ako je bilo krvarenja, onda se pažljivije prati razvoj dijeteta (fizijatar i fizioterapeuti), što je i dobra stvar jer te nauče kako pravilno hendlati sa bebom.
Mi smo to prošli i sve je danas super i više od toga
-
bas sam citala, da i noge izbaci, ali moja mala izbacuje samo guzu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma