Stranica 1 od 10 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 465

Tema: Tata nas ostavlja..

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Tata nas ostavlja..

Da li uopće mogu potražiti pomoć ovdje? U biti ne znam od kuda bih krenula, gdje je uopće početak u takvoj situaciji?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nemam pravni savjet ali eto tu sam čisto kao mala podrška

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ako imaš potrebu pisati što se dogodilo, eter je tvoj,to znaš...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mislim kada bi napisala zbog čega me muž ostavlja ne bi mi vjerovali...
    Ta jedna jedina stvar za koju se opredijelio je prevagnula. Znači na jednoj strani vage je ljubav prema meni i djeci, obožavanje, nema svađanja, dobri smo roditelji, u svemu se slažemo, naći ćemo kompromis,riješeno stambeno pitanje a na drugoj strani je to nešto što mu je bitnije od svega dobroga što mu se desilo u životu sa nama...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

a joj toffifeee
    zar nema rješenja?
    Nemam nikakav pametan savjet, ali podrška je uvijek dobrodošla.
    Drži se

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Toliko me rastužio tvoj naslov...
    Strašno mi je žao .
    Piši ako možeš, olakšaj si dušu.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo ti jedan veliki
    ne mogu vjerovat da jedna jedina stvar može srušit brak i obitelj, pogotovo kad ste dobili prinovu prije dva i po miseca.

držim vam fige da riješite probleme i da ipak na kraju tm-u prevlada ljubav prema obitelji.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Drži se!

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ajme sad tek vidim, pa beba se tek rodila,

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drži se!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kad sam znala čuti za tako neke razvode pogotovo sa djecom, pomislila sam si joj jadna ona, kako će dalje, jadna djeca itd. Prava istina je da nitko od nas niti ne pomilsil da nam se to može dogoditi bilo koji dan.. Strefi te ko grom. Ma meni se to ne može desiti uvijek sam si mislila, a što je najgore da mi je netko rekao prije dva mjeseca, ne bi vjerovala. I vjerujte nema pomoći od nikoga..

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

imas tu nas!!bar kao virtualnu podrsku!!

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pa dobro jer to konačno?
    Ima li nade da se sve spasi?
    Šta može bit bitnije od sređene obitelji? Tako vjerojatno samo žene razmišljaju

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

toffifeee nadam se da je to samo prolazna kriza
    prespavajte
    sutra će možda sve izgledati drugačije

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj toffifeee prvotno napisa
    Ma meni se to ne može desiti uvijek sam si mislila, a što je najgore da mi je netko rekao prije dva mjeseca, ne bi vjerovala.
    Potpisujem.
    Ali dogodilo mi se. Točno prije 2 mjeseca.
    Nadam se da je tvoja situacija ipak drugačija i da će se još sve srediti.
    Pusa

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    toffifeee nadam se da je to samo prolazna kriza
    prespavajte
    sutra će možda sve izgledati drugačije
    X

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

sad sam se skroz raspekmezila!!!
    cure drage, vama i malenima zelim svu srecu ovoga svijeta!!

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zizi prvotno napisa
    Točno prije 2 mjeseca.
    Ispravak, prije točno 3 mjeseca. :/

Ponekad imam osjećaj da je bilo jučer.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

toffifeee, zizi, samo vam šaljem veeliki zagrljaj

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nadam se da ćete uspjeti izgladiti i da će sve biti dobro!
    Evo malo vibrica~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nadam se da će ipak sve dobro završiti
    i ja šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

cure žao mi je što proživljavate. toffifeee a da pokušate potražiti neku stručnu pomoć - obiteljskog psihologa ili sl...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

što mu može biti važnije od vas? neka druga? :/ oprosti što pitam...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

e moja toffi

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajoj tofi

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jako mi je zao cuti ovo.
    Nadam se da se stvar ipak nekako popravi, a ako ne.. da nadjes snagu u djeci i da sve prodje sto je moguce bezbolnije - i tebi i klincima.

S pravne strane, jedna informacija koju ne znam znas li: On ne moze pokrenuti tuzbu za razvod braka dok beba ne navrsi godinu dana. Mozete sporazumni zahtjev, no tuziti te ne moze do godine dana od rodjenja djeteta.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Cim je odabrao nesto drugo, a ne vas ja ne bi ni radila na tome da se vrati kako moze biti toliko sebican, kaj je sam sebi najvazniji, taj ni ne zasluzuje da vas ima.
    Sorry, zelim ti stvarno sve najbolje i zao mi je da ti se ovo desilo, tebi i klincima koji nisu nista krivi.
    Cuvaj sebe i klince

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Šaljem samo . Žao mi je da moraš prolaziti kroz to. Drži se!

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

žao mi je, budi hrabra

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

JAko mi je žao ... posebno što uvijek imam nekako osjećaj da je ta prva godina s bebom toliko krizna... radi umora i iscrpljenosti i nehotičnog zanemarivanja partnerskog odnosa... i čvrsto vjerujem da treba malo pričekati prije velikih odluka.

Posebice me iznenađuje kad kažeš da je na jednoj strani ljubav i obožavanje! Ja sam uvijek za prekid braka.... ako ljubavi nema. Ali ako ljubavi ima... onda treba raditi na stvarima!

Što mu je to tako jako važno.... važnije od najvažnijeg... što ga čini sretnijim nego da bude sa svojom obitelji koju voli?!!?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    JAko mi je žao ... posebno što uvijek imam nekako osjećaj da je ta prva godina s bebom toliko krizna... radi umora i iscrpljenosti i nehotičnog zanemarivanja partnerskog odnosa... i čvrsto vjerujem da treba malo pričekati prije velikih odluka.

Posebice me iznenađuje kad kažeš da je na jednoj strani ljubav i obožavanje! Ja sam uvijek za prekid braka.... ako ljubavi nema. Ali ako ljubavi ima... onda treba raditi na stvarima!

Što mu je to tako jako važno.... važnije od najvažnijeg... što ga čini sretnijim nego da bude sa svojom obitelji koju voli?!!?
    X

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A joj...
    Moram priznati da stvarno ne kužim što mu može biti toliko važnije od vas, pogotovo ako ljubavi ne nedostaje

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

E cure hvala vam svima koje se javljate, barem vidim da je nekome stalo do mene bar na virtualni način.
    Svašta mi pada na pamet, kada bijes i ljutnja prerastu u gorčinu da mi dođe da me nema.....
    A opet moram biti jaka zbog moja dva srca.

Da li znate kome bi se obratila, nekom dječjem psihologu jer moram Adrianu objasniti a ne znam kako?
    Od danas sam u fazi traženja stana jer svi živimo u kući njegovih roditelja, a on makar tvrdi suprotno, jedva čeka da iselimo jer imam osjećaj da jedva čeka započeti svoj samački i slobodni život

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na jednoj strani vage je ljubav prema meni i djeci, obožavanje, nema svađanja, dobri smo roditelji, u svemu se slažemo, naći ćemo kompromis...
    a on makar tvrdi suprotno, jedva čeka da iselimo jer imam osjećaj da jedva čeka započeti svoj samački i slobodni život
    sorry, ali ovo mi nikako ne ide jedno s drugim.

Šaljem vibre da izgladite stvar~~~~~~~~

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i meni tu mnogo toga zvuči proturječno

i ne čudim se zbog situacije u kojoj si, i pomiješanih osjećaja, razmišljana...

samo puno i
    i drži se!

po ovom što si zadnje napisala, o odlasku od kuće, samo
    ne razumijem povrh svega još i iseljavanje

ma meni se čini da on tebi zapravo radi jednu veliku životnu uslugu, samo će ti vjerojatno trebati vreman da i ti to tako sagledaš

još jednom

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Prevario me dok sam ja ostala na tjedan dana s djecom na moru, to sam mu oprostila, prešla preko toga i krenuli smo iz početka obzirom da ga volim i želim svoju obitelj na okupu, želim da nas četvero budemo zauvijek skupa na okupu jer da vam počnem pričati šta sam sve sa njim i njegovom obitelji prolazila i trpila samo zbog svoje ljubavi prema njemu rekle bi da sam luda i da sam ja trebala otići već odavno. Problem je u nečemu sasvim drugom, nečemu što ja ne razumijem i nečemu što boli kada to čujete od SM nakon 6 godina.

Jeste čule onu pjesmu:

Gospe moja molit ću te sto put ispuni mi želju,
    samo jednu da sam blizu njemu da je MOJ U SVEMU...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

On tvrdi da je to tako od prvog dana, da ne osjeća prema meni "ONO NEŠTO". Da sam za njega savršena u svemu, u brizi oko djece, kuće, njega, sexa , svega, nikada se ne svađamo, da me voli ali ne na taj način...
    Kako se trenutno osjećam samo bi iza svake riječi stavljala uplakane smajliće.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Od danas sam u fazi traženja stana jer svi živimo u kući njegovih roditelja, a on makar tvrdi suprotno, jedva čeka da iselimo jer imam osjećaj da jedva čeka započeti svoj samački i slobodni život
    Moje je mišljenje da srljaš.
    Možda malo i pod utjecajem postporođajnog hormonalnog disbalansa (ako to tako mogu nazvati) ali stani i promisli.
    Što god da je razlog, mislim da nije dovoljno velik, a da ga razum i ljubav ne mogu potopiti.
    Ne donosi preuranjene zaključke i to posebno nemoj u muževo ime. Nema stvari koja se ne može riješiti ako joj se pristupi mudro i bez negativnih emocija. Ima vremena za rastavu!
    Znaš, život ide dalje i nedaće prođu. Važno je samo ne učiniti neke korake kada se teško vratiti natrag. Teško, mada nije neuobičajeno niti nemoguće. Stanite na loptu. Posebno ti.

Ovo gore sam pisala prije nego si objavila svoj zadnji post. Mogu samo pretpostaviti što si od njega čula ( ), ali mogu ti reći da vjerujem da ima muževa suptilnih poput buldožera i da buldožer može i ne mora proći kroz vrata blagovaone. Što mu se može i ne mora uzeti za zlo.
    Svejedno razmisli.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što su razlozi znate ti i TM (ako zna) i ne mora ih znati nitko drugi
    i nitko ne treba ništa komentirati
    ali to da se ti iseljavaš sa dvoje male dijece, to mi je van pameti
    na to definitivno ne bi smjela pristati bez obzira čija je kuća
    dugoročno riješenje može biti da se vi iselite, ali za prvu ruku mislim da se zna tko ide van

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Možda se krivo izražavam, ali ja sam ta koja to ne želi, ne želim da nas ostavi i da odemo,ali on govori da se mi ne moramo iseliti ali u tom slučaju ide on na stan. On hoće biti bez obaveza, bez "polaganja računa gdje je i kada će doći doma" i zato više ne možemo skupa živjeti.
    Isto tako govori da će mi pomoći za djecu i sa djecom što god budem trebala.
    Sve sam probala, i razgovorom satima i satima, jednostavno ne želi, veli da je to kraj, da se on sa tim ne može pomiriti i da to mora naći..

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aleksandra ti je upravo to rekla: on neka ide drugdje živjeti, pa nećeš ti s dvoje male djece tražiti stan

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

,ali on govori da se mi ne moramo iseliti ali u tom slučaju ide on na stan.
    Slažem se s a70v.
    Nek za prvu ruku ide on van. Nitko ti neće zamjeriti što ćeš ostati u njegovoj obiteljskoj kući s dvoje male djece. A poslije ćete vidjeti.

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Gdje je stray_cat da napise da joj sve opisano mirise na drugu...moram ti reci da ja to mislim.

Savrsena si mu u svemu, ali ne osjeca "ono nesto"???? A kako je dosao do toga, ako ne jer je "napokon osjetio"

Draga, saljem ti puno i , drzi se...mislim da bi trebali popricati jos koji put o svemu, to sto odmah zelis otici, jer si povrijedjena i sto osjecaja mora da ti prolazi kroz glavu...taj poriv moras pokusati kontrolirati, nemoj donijeti odluku u jednom dahu. Imas dvoje djece, volis ga, on kaze da si ti njemu idealna u svemu...mislim da tu ima mjesta za jos razgovora...
    Mislim da vi prolazite kroz krizu o kojoj govori Anita-AZ, makar i bila druga u pitanju, nemoj samo tako dignuti ruke i otici, bez da ste najprije pokusali...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Oprosti, ali koliko on godina ima?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

On im još ništa nije rekao, jer ne zna kako će reagirati (inače su jako teški ljudi) i ja ne znam šta bi oni rekli na to da ja ostanem a da se on odseli.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Možda se krivo izražavam, ali ja sam ta koja to ne želi, ne želim da nas ostavi i da odemo,ali on govori da se mi ne moramo iseliti ali u tom slučaju ide on na stan. On hoće biti bez obaveza, bez "polaganja računa gdje je i kada će doći doma" i zato više ne možemo skupa živjeti.
    Isto tako govori da će mi pomoći za djecu i sa djecom što god budem trebala.
    Sve sam probala, i razgovorom satima i satima, jednostavno ne želi, veli da je to kraj, da se on sa tim ne može pomiriti i da to mora naći..
    zao mi je, grozno je to ovako i citati, mogu samo zamisliti kako je tebi...

nadji dobrog odvjetnika i sve mu uzmi, svw!

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

On im još ništa nije rekao, jer ne zna kako će reagirati (inače su jako teški ljudi) i ja ne znam šta bi oni rekli na to da ja ostanem a da se on odseli.
    Pa, to i nije tvoj problem, već problem njihovog sina da osigura krov nad glavom ženi u babinjama i svojoj djeci. Ti to bi, da si sama u mogućnosti. Uostalom, možete se dogovoriti da dijelite stan dok su djeca mala. Koliki ljudi žive zajedno, a odvojeno?

Stranica 1 od 10 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •