Stranica 6 od 10 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 465

Tema: Tata nas ostavlja..

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mirjana S. baš bi mi bilo zanimljivo čuti što se ti toliko nerviraš ovako rano u jutro?
    M&T se ogradila rečenicom gdje kaže :"U velikom broju slučajeva..." - nema razloga da te toliko frustrira...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mirjana S. prvotno napisa
    Toliko o pameti i razumnom razmišljanju....Toffi,pa ti sad sama prosudi tko je ovu adresu izabrao za psihoterapiju...
    Daj nemoj pretjerivati.Bezobrazna si.
    Ljudi daju savjete,žele joj pomoći.Imaju dobre namjere,u to sam sigurna.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    prije svega toffife jedan virtualni zagrljaj
    tek sad sam sve pročitala,slabo sam na netu ovih dana

ovako ja mislim
    najrazumniji savjet ti je dala Adio Mare

međutim,ono što bih ja učinila na tvom mjestu,je naravno osim onog što već i sama poduzimaš,je da bih otišla iz te kuće.Smjesta.Ono,odmah.
    Pokupila bih djecu i krhotine svog dostojanstva i otišla iz kuće gdje žive ljudi bez srca.
    Fućkaj novi vrtić i okolinu,djeci najviše šteti baš OVA okolina u kojoj se sada nalaze-roditelji u nesređenoj situaciji,mama koja plače,tata koji ih više ne želi kod sebe-jer više od njih voli sebe,baka i deda iz pakla koji mamu bacaju van.Fuj ih bilo,fuj,fuj.

Mlada si i pametna žena,srediti ćeš svoj život i život svoje djece.Dovoljno su te,i previše ako se mene pita,gazili,tebe kao osobu,tvoje samopoštovanje,osobu kakva si postala,izgrađivala se,školovala-za koji đavao????Da te odbacuju kao krpu?
    Oprosti na brutalnosti ,koliko god ti to bilo teško,moraš naučiti misliti,da MOŽEŠ sama,koliko si jaka tek ćeš otkriti.

Oglasnik u ruke i nađi sebi i djeci stan.Koji će naravno plaćati on dok si na porodiljnom ili dok ne nađeš posao koji će ti osigurati egzistenciju,a onda dogovorite alimentaciju kojom ćeš biti zadovoljna.

Preseli se,premjesti dijete u novi vrtić,gradi novi život.Bez njega,on vas ne zaslužuje.On je rekao da više ne želi taj brak,jasno i glasno,tu nema rasprave.

Želim ti svu sreću ovog svijeta.
    I iako ti je to sad zadnje na pameti, želim ti da jednom nađeš nekoga kome ne da nećeš biti tek NEŠTO,već SVE na svijetu i više od toga.
    Mlada si,cijeli je život pred tobom.
    ronin, potpis do neba
    bježi od tamo, izludit će te familija njegova

inače, toffi je u užasnoj situaciji, pa mislim da bi bilo lijepo od pojedinih forumaša da ne koriste ovaj njen topic za prepucavanje. krajnje je nepristojno. forum je velik, započnite novu temu.

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    mislim da bi bilo lijepo od pojedinih forumaša da ne koriste ovaj njen topic za prepucavanje. krajnje je nepristojno. forum je velik, započnite novu temu.
    Joe, potpisujem.

Toffi

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Slažem se, nemojte se svađati, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja sam samo tražila neke pravne savjete koji mi mogu pomoći da se dobro zbrinem za svoju djecu( stambeno i financijski) jer se ne kužim u zakon i prava mama sa djecom.
    Tu hoću naglasiti da sam svoj topić otvorila pod Rodini pravni savjeti, ali me je netko prebacio u jednoroditeljske :?
    Lagala bih kad bi rekla da ne želim poneku riječ utjehe, riječi da će sutra biti bolje, ali nemojte se prepucavati. Mislim da je svaki ovakav slučaj zaseban i poseban na svoj način.I naravno da imate različitih iskustava i pogleda na takve situacije. Stvarno sam zahvalna svakome tko se javio, pasala meni njihova mišljenja ili ne.
    Moram reći da su mi neki postovi otvorili oči i razbudili me i da sam shvatila da moram prestati razmišljati dok sam još tu sa njim da će se predomisliti i reći "Oprosti, ne znam šta mi je bilo, ne želim vas izgubiti i neću vas ostaviti". Koliko čujem to se sve više i više dešava i postala je svakodnevnica u koju sam i ja ubačena ne svojom voljom, ali nije prvi niti posljednji..
    Kao što vidite na mom avataru imam prekrasno, prelijepo dvoje djece koje sam si odabrala i krećem sa njima u daljnje pobjede, i neću se predati...

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

tu smo ako trebaš, virtualno a može i uživo

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa

tu smo ako trebaš, virtualno a može i uživo
    može ,kada se smjestimo zovem sve na

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Toffi, bravo

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj toffifeee prvotno napisa
    Kao što vidite na mom avataru imam prekrasno, prelijepo dvoje djece koje sam si odabrala i krećem sa njima u daljnje pobjede, i neću se predati...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tako treba hrabra ženo.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tu hoću naglasiti da sam svoj topić otvorila pod Rodini pravni savjeti, ali me je netko prebacio u jednoroditeljske :?
    tko je ovo napravio? :shock:

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    pa moderatori, obzirom na komentare. a ni topik nije bio postavljen u smislu "molim pravni savjet za xx problem".

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    pa moderatori, obzirom na komentare. a ni topik nije bio postavljen u smislu "molim pravni savjet za xx problem".
    kako nije?
    pitala je od kud da krene?
    postavljajući to pitanje na pravnim savjetima nije htjela krenuti sa kolektivnim pljuvanjem po nekom, nego sa konkretnim savjetom od kud da krene.
    zanima me po kojem ključu je prebačeno na jednoroditeljce. po naslovu?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da li uopće mogu potražiti pomoć ovdje? U biti ne znam od kuda bih krenula, gdje je uopće početak u takvoj situaciji?
    tweety - ovo je jako neodređeno. kakav konkretni pravni savjet se tu traži?

kako je krenulo - trebat će i podforum - razvodi... :?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pobjeglo mi ...

i ja se slažem s tobom da na jednoroditeljskim ne bi trebale biti prijevare i razvodi...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

žena ne zna što ju je snašlo.
    nema pojma od kuda bi krenula, ipak, smjer je odredila odabirom podforuma.meni bi to bilo dosta.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

žena ne zna što ju je snašlo.
    nema pojma od kuda bi krenula, ipak, smjer je odredila odabirom podforuma.meni bi to bilo dosta.
    Slažem se.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj sandraf prvotno napisa
    uostalom, moze li on uopce dobiti razvod braka dok dijete ne navrsi godinu dana zivota? (ako se nesto promijenilo, ispricavam se, ali znam da je to bila jedna od zapreka za tuzbu za razvod braka)
    Ne moze, to sam ja vec napisala malim slovima u svom prvom postu, kao, diskretno.

On ju ne moze tuziti za razvod braka, no mogu ga sporazumno podnijeti ako zele.

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Toffifee, pratim ovu temu već par dana i strašno mi je žao što moraš sve ovo proživljavati. Znam da ti nije lako jer sam i ja friško rastavljena.

Nadam se da ćeš od ovih silnih savjeta koje si dobila, izvući ono što je najbolje za tebe i tvoju djecu.
    Nemoj samo gubiti živce jer imaš prekrasnu djecu koja te trebaju!
    Šaljem vam jednu veliku pusu i zagrljaj i znaj da smo svi uz tebe i da ti želimo pomoći koliko možemo.

Pusa i čuvaj se!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

On tvrdi da je to tako od prvog dana, da ne osjeća prema meni "ONO NEŠTO". Da sam za njega savršena u svemu, u brizi oko djece, kuće, njega, sexa , svega, nikada se ne svađamo, da me voli ali ne na taj način...

Kad je MBM ovo meni rekao, već je bio u vezi s drugom! Kod nas je to bila umanjenica za "Ja odoh i nema šanse da me nagovoriš! A i žuri mi se ...". Skroz civilizirano.

Ne mogu ti pomoći pravno, ali možda pomogne ova informacija:
    On je u obvezi alimentacije ne samo od donošenja presude, već i u nazad (nisam samo sigurna da li od momenta podnošenja razvoda ili od prestanka zajedničkog života). Probajte se temeljem toga dogovoriti oko nekog uzdržavanja, koje će se kasnije uračunati u alimentaciju. Možda i neki iznajmljeni stančić?

Znam neke koji su morali platiti alimentaciju i 3 godine unazad + kamata, mogu ti reći da je zanimljiva rata kredita koji sad otplaćuju...

Drži se, , znam da ti je teško. Možda još ima nade ..?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Draga Toffe, štogod učinila, kojim god putem krenula nemoj se zatvoriti i misliti da si ostavljena i napuštena. Javi se, plači, zovi u pomoć.

Moram priznati da cijeli vikend mislim o tebi i kako je to sve tužno. Zato, ako trebaš pomoć slobodno potraži. Vjerujem da bez obzira na komentare, žene i muškarci na ovom forumu su spremni pomoći...

Sretno.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Ovo je moj prvi post na ovu temu. Nadam se da se Toffi sabrala i krenula u ostvarivanje SVIH svojih prava i prava svoje djece.

Ovakve teme pomažu svima nama da shvatimo da na sve treba biti spreman.

Svima Vama koji prolazite kroz takve ili slične krize, želim puno sreće i snage. A za muškarce, koji samo tako "shvate " da to nije to, nemam riječi. Nažalost, zbog djece, morate ostati u kontaktu.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja kao moderator na pravnim pitanjima, odmah nakon otvaranja, . Jer, kako sam Toffifee obavijestila u pp, na ovom pdf-u mogla je naći na veću količinu pravnih i drugih savjeta za svoju situaciju nego na pdf-u Rodini pravni savjeti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

[/quote]

Ja kao moderator na pravnim pitanjima, odmah nakon otvaranja, . Jer, kako sam Toffifee obavijestila u pp, na ovom pdf-u mogla je naći na veću količinu pravnih i drugih savjeta za svoju situaciju nego na pdf-u Rodini pravni savjeti.[/quote]

Nikakav pp ja nisam dobila, ali nema veze.

Evo svima koji prate moju priču i koji su se javili da kažem šta ima novo.
    Uspjeli smo se dogovoriti na određeni iznos koji će mi plaćati do Stellinog prvog rođendana a nakon toga naravno alimentacija nakon razvoda braka. I istina je da on ne može tražiti razvod do prve god. života djeteta, ali ja mogu.
    Ipak će biti čovjek pa će sa mnom u u Centar za soc. skrb potpisati nagodbu tj. ugovor o uzdržavanju djece koji su mi rekli je pravovaljan kao sudska odluka, samo puno brže nego sud. Tako da imamo termin u srijedu i tamo ćemo navesti iznos koji smo dogovorili da sam sa te strane kolko-tolko mirna.
    A što se tiče stanovanja, selimo se!!!Tražim cijeli dan stan, ali bez uspjeha. Nastavljam potragu sutra ranom zorom. Isto tako svako veče razgovaramo o podijeli stvari. Počeo je sinoć cjepidlačiti,ali nedam se i ne dam svoju perilicu suđa

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

,ne radim više obiteljsko,neka me netko ispravi,ali mislim da i ti imaš pravo na uzdržavanje

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

suprug moje frendice ga je dobio,a noj su ostala djeca,naveo je da zbog hepatitisa b ne može radit,prije toga mu je dobrovoljno ostavila kuću i auto koje su zajedno stjecali

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Draga TOFFI jako m je žao što to moraš prolaziti,al vjeruj iz toga eš izaći samo još snažnija! slabo sam na forumu i iskreno sam se rastužila,na žalost život nekad ne ide kako bi mi htjeli!grli i ljubi ta dva svoja anđela!!!
    ako ti treba bilo kakva pomoć slobodno me pozovi!!! pusa

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemoj nista odlucivati i raditi prije nego sto debelo dobro iskristaliziras da li je to u tvoju korist i u korist djece

moze ti se dogoditi da ti smrad ne isplacuje lovu na vrijeme i nemam pojma da li imas rezervnu kombinaciju za smjestaj

u ovoj fazi mozda jos ima neki osjecaj krivice jer ste mu pred ocima, ali uskoro ce mu samo u glavi biti ideja kako da smanji troskove koej ima zbog vas i ocekuj cuda

pokusaj se fokusirati samo na pozitivno, nemoj se unistavati fantaziranjem o tome kako ce se on trgnuti i odluciti da ste mu sve na svijetu a pogotovo se nemoj trositi na fantaziranja o osveti

to malo energije sto imas trosi na pozitivne stvari, osjecat ces se bolje

jel trebas valerian, ja stizem u zagreb 4.10.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    nemoj nista odlucivati i raditi prije nego sto debelo dobro iskristaliziras da li je to u tvoju korist i u korist djece

moze ti se dogoditi da ti ne isplacuje lovu na vrijeme i nemam pojma da li imas rezervnu kombinaciju za smjestaj
    Potpisujem i još jednom naglašavam da, svaki put kad je netko predložio da iznajmiš stan, pomislila sam na to kako ti on neće platiti iznajmljivanje.... (možda prvi put da,.. ali svakim slijedećim ćete se udaljavati... :/ )... u tom slučaju si gdje?

I ono najvažnije.. , stalno mislim na tebe.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zato i idemo sutra potpisati taj papir u Centar, kojim se on obvezuje na davanje mjesečnog iznosa i od kojeg ću imati za stan, režije i hranu.
    Drugo mi ništa ne treba od njega i više mi ne može pružiti.

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ajde, držim vam fige u srijedu....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Ne znam, probajte nekako potpisati da ti daje unaprijed lovu za dva mjeseca ili tako nekako.
    Šta ćeš napraviti kada ti jedan mjesec kaže da baš i nema trenutno love? Šta ti znači papir sa socijalnog, ak ćeš morat van iz stana? Ne možeš njime ništa platiti.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Re: re

Citiraj maxovamama prvotno napisa
    Šta ćeš napraviti kada ti jedan mjesec kaže da baš i nema trenutno love? Šta ti znači papir sa socijalnog, ak ćeš morat van iz stana? Ne možeš njime ništa platiti.
    Da, upravo tako. Nažalost znam za masu takvih primjera. :/

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

vidi ima li mogućnosti napraviti ustezanje od plaće. znači, ništa ti on ne daje nego mu određeni iznos sjedne čim dobije plaću i bude uplačen na tvoj račun. kao da ima kredit

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: re

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Citiraj maxovamama prvotno napisa
    Da, upravo tako. Nažalost znam za masu takvih primjera. :/
    i ja. poznanicu je muz otjerao iz stana u kojem su zivili kad je bila trudna sa drugim klincem. ona ima MS i nije radila plus sto su oboje stranci. dok su jos sluzbeno bili skupa kupljena je kuca di je ona uselila sa klincima kao da djeca budu blize tati jer je ona iz njemacke ali ni 2 godine od tad on joj prijeti da se izgubi iz NJEGOVE kuce

ne vjeruj mu nista, njemu ni taj papir koj je potpisao kad ste se vjencali ne znaci nista

trazi da na neki nacin budes zasticena (nemam pojma kako jer dok ces se ti natezat sa njim po sudu ti i djeca morate od neceg ziviti i morate negdje spavati)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Obavezno mora biti direktno sjedanje na plaću, bez toga se ja ne bi ni mrdnula s malom bebom u nesiguran prostor.

No, kažeš da je on direktor svoje firme (ako nisam nešto pobrkala)? Vjerujem da su moguće svakojake peripetije u papirologiji :/ ... može si dati otkaz i ne imati prihode na račun koji je u ugovoru i .. ma ne znam.

Sad sam vrlo negativna i skeptična. Možda do takvih stvari u tvojem slučaju neće doći. Nadam se da neće.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

toffi a ona opcija koju sam ti spomenula sa ugovorom ovjerenim kod bilježnika?
    jel bi te to osiguralo?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

men zanima nesto,ne znam jel sam te krivo shvatila.vi ste radili zajedno u toj "vasoj" firmi ili?
    ako je tako sta ce biti sa tvojim poslom nakon porodiljnog?

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zato i idemo sutra potpisati taj papir u Centar, kojim se on obvezuje na davanje mjesečnog iznosa i od kojeg ću imati za stan, režije i hranu.
    Drugo mi ništa ne treba od njega i više mi ne može pružiti.
    na žalost, ovo potpisivanje svodi se isključivo na njegovu dobru volju, znam iz iskustva iz najbliže okoline koja btw nije htjela čuti niti jedan dobronamjeran savjet jer ipak je on otac njezina djeteta

draga, hitno nađi odvjetnika specijaliziranog za razvode, znači do sutra, NE POTPISUJ NIŠTA I NE PRISTAJ NA NIŠTA BEZ ODVJETNIKA!

puno i želim ti da se što brže i lakše iskobeljaš iz ovoga.

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj paci prvotno napisa
    NE POTPISUJ NIŠTA I NE PRISTAJ NA NIŠTA BEZ ODVJETNIKA!
    potpisujem, obavezno se posavjetuj s odvjetnikom

i toffifeee

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

probaj tražit privremenu mjeru na plaći,njegovoj,do pravomoćne odluke suda

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    toffi a ona opcija koju sam ti spomenula sa ugovorom ovjerenim kod bilježnika?
    jel bi te to osiguralo?
    Imala sam nešt slično,nekakvo dugovanje...uglavnom,kad samo ovjeriš potpise na svom nekakvom sporazumu da bi prisilno naplatila potraživanje moraš na sud jer onda tek odlukom suda nastaje ovršna isprava. Radije objasni jav. bilježniku što u stvari želiš (tzv. solemniziranu privatnu ispravu sa klauzulom ovršnosti), to je puno sigurnije i u tom se slučaju odmah sjeda na plaću,bez suda.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Draga toffi tako mi je žao što ti se sve ovo desilo
    Želim ti puno sreće i snage

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

imam dogovoren termin kod odvjetnice koju sam kao preporuku dobila od ženske na tel. ženske savj.autonom. kuće(hvala thalii na br.tel)
    E sad sam u dilemi jer ujutro idemo u Centar potpisati tu nagodbu o uzdržavanju djece(koja ima istu važnost kao i sudska presuda) na kojoj će biti naveden iznos, a tek u petak imam kod odvjetnice. Šta ak se zeznem :?
    Isto tako sam saznala da smo pola-pola vlasnici firme jer je osnovana u braku. Ja sam prijavljena kao radnik u toj firmi i to na minimalac.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

sve stečeno u braku,tu je i firma,njena dobit i imovina dijelite po pola

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ne želim te plašiti,ali da li je on sad sposoban tebi u inat tražiti skrb nad djecom ili na nagovor svojih?
    ako je,osiguraj im stambeni prostor prije suda,imaj spreman odgovor na to kako ćeš se financijski brinuti za djecu,nađi odgovor za sve tzv njegove bolje uvjete
    drži se i neboj se

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

imam dogovoren termin kod odvjetnice koju sam kao preporuku dobila od ženske na tel. ženske savj.autonom. kuće(hvala thalii na br.tel)
    E sad sam u dilemi jer ujutro idemo u Centar potpisati tu nagodbu o uzdržavanju djece(koja ima istu važnost kao i sudska presuda) na kojoj će biti naveden iznos, a tek u petak imam kod odvjetnice. Šta ak se zeznem :?
    Isto tako sam saznala da smo pola-pola vlasnici firme jer je osnovana u braku. Ja sam prijavljena kao radnik u toj firmi i to na minimalac.
    ti možeš sutra sve poslušati, ali ne moraš ništa potpisati i nemoj ništa potpisati. trebala bi i tamo doći sa odvjetnicom, na kraju krajeva možeš uzeti papire i reći da ćeš ili sa odvjetnicom doći ili sama nakon konzultacija s njom npr idući tjedan. moj slučaj o kojem sam pisala se upravo na tom ročištu u Centru zblesirao tj. zblesirala i potpisala je neke stvari koje ne bi da nije bila sama i da nije bila u tako emotivno slomljena. to su i njoj rekli - da ima istu važnost kao sudska presuda - ali se još uvijek njemu ništa ne usteže od plaće već on dobrovoljno plaća tamo dogovoreni (nebulozni) iznos. molim te, NE SRLJAJ.

nije samo firma pola-pola, sve što ste stekli je pola-pola, od obične čaše na dalje do dobitka na lotu. samo ono što je bilo tko od vas naslijedio tijekom braka ne spada u bračnu stečevinu.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

još nešto sam se sjetila,pazi da ne posakriva imovinu prije podjele stečevine iz braka,prepiše na starce ili ko zna koga,osiguraj se prije nego odeš odvjetnici,u gruntovnici izvadi izvatke zasve na njegovo ime i stavi zabranu do pravomoćne odluke

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stvarno bi voljeva da ti se javi neka pravnica.
    ja ću ti reći onako laički kako sam ja pohvatala stvari.
    Vi se možete dogovoriti i potpisati taj dogovor u czss. Kad kažu da ima istu važnost kao sudska presuda, pretpostavljam da misle na to da potpisujete da se oboje slažete sa iznosom, tj. pdogovorom, jer u dogovor spada i viđanje djece i da se nećete žaliti.
    Sudska presuda kao niti ovaj dogovor ti ne jamče automatsku isplatu, već je to stvar njegove dobre volje.
    Tužbom za ovrhu (valjda se tako kaže) ili potpisivanjem onog što su cure spomenule kod javnog bilježnika, osigurava se automatsko sjedanje na plaću.

Ipak, voljela bi da ovo potvrde pravnice/ci.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

u slučaju ne plaćanja alimentacije mora se prvo pokrenuti kazneni postupak pa kad on bude pravomoćan sve dalje,prije toga nema ovrhe
    dogovori skidanje s plaće jer je lakše dokazivo i jednom i drugom,ali uz rastavu podnesi tužbu za podjelu bračne stečevine da ti ono što ste stjecali ne ode pred nosom

Stranica 6 od 10 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •