Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 465

Tema: Tata nas ostavlja..

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

u svakom slučaju traži donošenje privremene mjere za osiguranje svojih potraživanja

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj toffifeee prvotno napisa
    Isto tako sam saznala da smo pola-pola vlasnici firme jer je osnovana u braku. Ja sam prijavljena kao radnik u toj firmi i to na minimalac.
    Tocno, firma spada pod bracnu stecevinu. Vi ste suvlasnici svega sto ste stekli u braku.

To je imovina koju su bracni drugovi stekli radom za vrijeme trajanja braka, ili pak potjece od imovine stecene radom. Tu spadaju i imovinska korist od autorskih i autorskom pravu srodnih prava i dobitak od igara na srecu (on dobije na lotu - to je isto bracna stecevina!)

Ona se racuna od dana kad je brak sklopljen, do prekida bracne zajednice (pazi, ne i braka). Za postojanje bracne zajednice bitna je vasa volja da vi zivite kao bracni par - koju sad vise nemate, iako ste sluzbeno jos u braku.

Bracnu stecevinu mozete sporazumno podijeliti tako sto cete potpisati ugovor o razvrgnucu bracne stecevine u kojem cete odrediti sto ide kome, ili u sudskom postupku (izvanparnicni postupak) ako se ne mozete dogovoriti kako podlijeliti imovinu.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rokobj prvotno napisa
    u slučaju ne plaćanja alimentacije mora se prvo pokrenuti kazneni postupak
    rokobj, jesi li sigurna da je ovo istina. mislim da se može, ali ne i mora.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

rokobj- on jedva čeka da se riješi i mene i djece kako bi bio nesputan i "ponovno dečko bez obaveza" tako da sumnjam da će tražiti skrb nad njima. A starcima ionako moja djeca nisu bila važna nikada( Stellu je došla vidjeti jedanput- dan kada smo došle iz rodilišta) bez obzira što živimo kat iznad njih.

Iskreno, zbunjena sam totalno sa svim tim pravima i zakonima i mislim da ništa neću niti poduzimati do petka kada razgovaram sa odvjetnicom. On mi stalno govori da mu vjerujem, da je i on ipak čovjek, da niti on ne želi da djeci bilo šta nedostaje (žalosno što misli da će im financijski nadoknaditi tatu) i da želi da se za sve sporazumno dogovorimo.
    U jednu ruku mu vjerujem jer smo ipak skupa 6 god., a u drugu: vjerovala sam mu i gdje sam sada?!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    mislim da mora, jer na osnovu čega će sud odraditi postupak i donijeti rješenje o eventualnoj ovsi. a ako ne plaća alimentaciju mora mu netko, u ovom slučaju sud, "zajašit" na plaću ne bi li počeo s isplatom.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    mislim da mora, jer na osnovu čega će sud odraditi postupak i donijeti rješenje o eventualnoj ovsi. a ako ne plaća alimentaciju mora mu netko, u ovom slučaju sud, "zajašit" na plaću ne bi li počeo s isplatom.

I tu su žene zakinute, jer se on može prijaviti na minimalac i od toga alimentacije dobijem 25-30 %.

Vidim da će možda početi raditi probleme kada svi naši "dogovori" pređu u stvarnost, jer sam mu rekla da krstitke ostaju po planu u 10 mj. a on je iskomentirao u stilu da trebamo platiti po pola ?! (mislim na ručak za kumove i obitelj)

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I tu su žene zakinute, jer se on može prijaviti na minimalac i od toga alimentacije dobijem 25-30 %.
    U slucajevima u kojima si otac moze sam odrediti minimalac placu da izbjegne veliku alimentaciju, a onda jos ekstra isplacivati vise kasnije, kao sto je tvoj - otac vlasnik firme, sud moze odrediti fiksni iznos koji otac treba placati, ne postotak.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

toffifeee

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno re:

Budi maximalno nepovjerljiva i oprezna, ali mu ne daj do znanja da to vidi. Ako ispadne fer na kraju, dobro i jeste, ako ne, u ovom slucaju ti bi svakako poduzela sve mjere predostroznosti ionako.
    Imas odgovornost za djecu, to nemoj zaboraviti nikada i nedaj emocijama prema njemu da te tu ometu.

Nadam se da ce sve ispasti ok za tebe.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja samo brijem, ali imam osjecaj da ce on mozda par puta i isplatiti dogovoreno, dok se jos osjeca krivim ali doci ce mu u jednom trenu da bi on ipak SVOJU lovu trosio na zanimljivije stvari umjesto na neku tamo djecu

roditeljski instinkti nisu kod svih ljudi automatski prisutni sami po sebi i bojim se da ce kod tvog oploditelja biti u igri "daleko od ociju daleko od srca" pa ako nisi u stanju sama stvarno zastiti sebe i djecu uzmi odvjetnicu

mislim da su ti krstitke u ovom trenu stvarno besmislen detalj

da li imas pravo na pola firme posto je on vlasnik (ili sam sve pomjesala...)

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    da li imas pravo na pola firme posto je on vlasnik (ili sam sve pomjesala...)
    Vec sam rekla da ima, ovdje.

Ne svidja mi se ovo omalovazavanje i vrijedjanje, nazivanje njezinog muza "oploditeljem". :/ Da, jebiga, grozno je to da ju je prevario i da se sad rastaju ... ali on je jos uvijek njezin muz i otac njezine djece. On je jos uvijek netko koga voli, ili netko koga je voljela. Meni je ta cinjenica, iz postovanja prema Toffifeee i njezinim osjecajima, dovoljna da ga ne vrijedjam.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I eto, prvi put sam cenzurirana na forumu.

Ta "(gruba rijec)" je bila hebiga. Nisam ni znala da ce ju cenzurirati.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

On mi stalno govori da mu vjerujem, da je i on ipak čovjek, da niti on ne želi da djeci bilo šta nedostaje (žalosno što misli da će im financijski nadoknaditi tatu) i da želi da se za sve sporazumno dogovorimo.
    NE, NE, NE, NE.... ovaj dio je posebno osjetljiv. Sporazumno se mogu dogovoriti tvoj i njegov odvjetnik. Ne vjeruj nikom drugom nego svom odvjetniku. Pazi, sada postavljaš temelje i štitiš svoja prava i prava djece. Poslije ti može biti žao. Zaboravi na osjećaje! (bila sam tamo)

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Stea prvotno napisa
    On mi stalno govori da mu vjerujem, da je i on ipak čovjek, da niti on ne želi da djeci bilo šta nedostaje (žalosno što misli da će im financijski nadoknaditi tatu) i da želi da se za sve sporazumno dogovorimo.
    NE, NE, NE, NE.... ovaj dio je posebno osjetljiv. Sporazumno se mogu dogovoriti tvoj i njegov odvjetnik. Ne vjeruj nikom drugom nego svom odvjetniku. Pazi, sada postavljaš temelje i štitiš svoja prava i prava djece. Poslije ti može biti žao. Zaboravi na osjećaje! (bila sam tamo)
    DEBELI potpis!
    Budi jako, jako, jako oprezna, još jednom - na ništa ne pristaj bez odvjetnice

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

potpisujem...dogovorno neka se stavi sve na papir i to je to. nemoj da kasnije zalis i bude ti krivo. ne zbog sebe nego malisana

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mirno sjedni nad papirom i sve popiši. Što si donijela u brak, što je on donio u brak, jeste li ulagali u prostor (i to se računa bez obzira što je kuća njegovih roditelja) i koliko, koliko vrijede sve nekretnine i pokretnine (računaj cifru koliko bi dobila ako bi se to sada prodavalo). I to zajedničko fino podijeli na pola. Ako trebaš seliti ili odustati od prava vlasništva nad firmom onda ti treba isplatiti polovicu. I dalje, odredi najveći iznos alimentacije za koji smatraš da je realan.

Nikako ne potpisuj neke papire koje je složio njegov "objektivan" odvjetnik. Svoj popis lijepo ponesi sa sobom na razgovor kod svog odvjetnika i postavi temelje za pregovor. Dalje sve radi tvoj odvjetnik. Taj popis ne smije biti tema razgovora između tebe i njega. Ako nešto prigovori, reci nek se obrati tvom odvjetniku i gotovo.

Malo zamisli svoju situaciju za dvije do tri godine. Škola, vrtić, slobodne aktivnosti, odjeća, ljetovanje za djecu... Troškovi su iz godine u godinu sve veći!

Ako treba, možemo se naći na kavi!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Šta ima novo? Ništa i svašta...
    Čekam razgovor sutra sa odvjetnicom i nadam se da će sve proći ok. On je bio danas kod knjigovođe koji mu je rekao da nema smisla da tražim svoju polovicu firme jer on jedini doprinosi u tu firmu, znači on jedini radi trenutno, pa ako on prestane raditi( što je suludo) nema niti zarade pa nemamo ništa niti dijeliti :?
    I da iznos koji mi je rekao da će plaćati svaki mjesec da imam za stan, režije i hranu, ne bi niti jedan sud odredio, jer se gleda njegova plaća, a ne zarada tvrtke. Nema veze, sve će to meni moja odvjetnica sutra po zakonu objasniti, pa ću vam prenijeti, možda još nekome pomogne..
    Inače odnosi su napeti, teško mi je samo gledati kako provodi i ovo malo vremena što je sa djecom( cca 1 sat) kao da hoće iskorititi preostalo vrijeme dok smo zajedno u kući, jer kasnije neće imati vremena. Ali fokusirala sam se na moja dva zlata i kako da to što bezbolnije prođu kraj mene, jer im ne želim pokazati svoju bol.
    Bili smo jučer na razgovoru u vrtiću i dobili savjet kako da kažemo sinu. Rekla je tri stvari koje su najbitnije: reći mu da se mama i tata više ne vole i da nećemo više živjeti skupa, reći mu da nije on kriv za to, reći mu da ga i mama i tata i dalje vole i ohrabrivati ga da razgovara kako se osjeća.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

draga toffifeee šaljem ti puno vibrica da imaš što više snage za sebe i svoje . želim ti od srca da to što prije završi i što bezbolnije da možete poćeti samostalno i smireno živjeti. Drži se!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    tvojim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

reći mu da se mama i tata više ne vole i da nećemo više živjeti skupa, reći mu da nije on kriv za to, reći mu da ga i mama i tata i dalje vole
    meni nije jasno zašto bi se djetetu eksplicite moralo reći da se tata i mama više ne vole. :?
    jesi li pitala zašto baš tako izravno. Meni se čini da bi se to nekako nježnije moglo reći.

drugo mi nije jasno zašto bi mu se moralo reći da ono nije krivo.zašto bi dijete uopće pomislio da je ono krivo. naravno da ćeš mu to reći ako pita da li je on kriv, ali govoriti to, a dijete niti nije u toj dilemi mi je bez veze.

zanima me kakve su savjete od stručnjaka dobivale druge cure u istoj situaciji.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

drugo mi nije jasno zašto bi mu se moralo reći da ono nije krivo.zašto bi dijete uopće pomislio da je ono krivo. naravno da ćeš mu to reći ako pita da li je on kriv, ali govoriti to, a dijete niti nije u toj dilemi mi je bez veze.
    zato što djeca redovito to misle. da su bili zločesti pa je tata otišao. ili da su se mama i tata zbog njega posvađali. i sl.
    fran to ne misli jer ste vi od rođenja jednoroditeljska, ali ovdje se radi o djetetu koje je živjelo zajedno s mamom i tatom.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Samo da kažemo djeci zajedno (što nismo bili u stanju izvesti) i onda sam rekla sama. I ostala iznenađena kako ih sve to nije totalno ubediralo jer su skužili da se nešto dešava. Od tada mislim kako djecu ne treba podcjenjivati....

E da.... kaj je knjigovođa odvjetnik? Ma daaaj.... samo se dobro pripremi za razgovor s odvjetnicom. Sve lijepo popiši što imate i ona će ti reći dalje. Firma i te kako ima neku tržišnu vrijednost.... Samo sve reci odvjetnici - činjenice.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Naravno da se treba izraziti jezikom koje dijete razumije, sukladno sa njegovom dobi. Djeca predškolske dobi vide sebe kao središte događanja i sve se vrti oko njih. Zato ih može mučiti krivnja da je nešto što su oni učinili dovelo do razvoda roditelja.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moja je frendica isto htjela reci zajedno s muzem, no na kraju je morala sama. Dijete je to skroz dobro bilo prihvatilo, tata ide ziviti baki i on ce ga viditi za vikend i ide kod bake i tate. Cak je pomogao pakirati tatu, bez ikakvih dodatnih pitanja ili placa.

(Malecki ima skoro 5 godina)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što se tiče određivanja alimentacije prema plaći, u mom slučaju sutkinja je uzela u obzir to da je On prijavljen na minimalni iznos i da se to kompenzira nepostojećim putovanjima (odnosno dnevnicama za njih).
    Naravno odvjetnica je morala navesti usporedne primjere iz naše struke (vezane uz visinu plaće), način života (stan,auto....sve što prikazuje da mu je standard veći od onog što bi si mogao priuštiti primanjima koje je naveo).

Puno puta sam na različitim temama na pisala da jako vjerujem u stručnjake, pa tako i ovaj put mislim da će ti odvjetnica biti najbolji "prijatelj" u ovoj situaciji.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

što se tiče određivanja alimentacije prema plaći, u mom slučaju sutkinja je uzela u obzir to da je On prijavljen na minimalni iznos i da se to kompenzira nepostojećim putovanjima (odnosno dnevnicama za njih).
    Naravno odvjetnica je morala navesti usporedne primjere iz naše struke (vezane uz visinu plaće), način života (stan,auto....sve što prikazuje da mu je standard veći od onog što bi si mogao priuštiti primanjima koje je naveo).

Puno puta sam na različitim temama na pisala da jako vjerujem u stručnjake, pa tako i ovaj put mislim da će ti odvjetnica biti najbolji "prijatelj" u ovoj situaciji.
    to i ja mislim, a da li je sud prihvatio to?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

tweety imaš pp

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    zato što djeca redovito to misle. da su bili zločesti pa je tata otišao. ili da su se mama i tata zbog njega posvađali. i sl.
    fran to ne misli jer ste vi od rođenja jednoroditeljska, ali ovdje se radi o djetetu koje je živjelo zajedno s mamom i tatom.
    mmm ma kužim ja to, ali zašto muto govoriti ako to nije niti pitao?

lut, a što misliš o oveme da se mama i tata više ne vole. meni to zvuči nekako prehladno i konačno. uostalom, kad se stvari malo smire, obitelj uđe u kolotečinu sa susretima, alimetacijama, novim partnerima i stvori se ok atmosfera (bar se nadam da će tako biti) opet će se osjetiti neka vrsta ljubavi. sigurno ne ona vrsta koja je stvorila dvoje djece, ali ...poštovanje/uvažavanje i to je neka vrsta osjećaja, koje teško da ćeš osjećati prema nekom koga ne voliš........ma znaš što hoću reći.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mmm ma kužim ja to, ali zašto muto govoriti ako to nije niti pitao?
    uf, pa obicno se ne usude pitati, upravo zbog prisutnog osjecaja krivnje. vazno je razuvjeriti ih da nisu ni na koji nacin doprinijeli raspadu, jer ce inace imati o sebi lose misljenje. sto ce onda utjecati na razinu samosvijesti i sigurnosti u sebe...i tako dalje.

toffi, drzi se.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

obicno se ne usude pitati, upravo zbog prisutnog osjecaja krivnje
    da

ovo da se ne vole, tu se slažem s tobom, tweety. ne bih to tako rekla :/

sorry kaj sam stalno kratka, marge je totalno propuzala i ništa ju ne može zaustaviti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

obicno se ne usude pitati, upravo zbog prisutnog osjecaja krivnje
    da
    ahaa

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

toffi draga, cure su ti sve rekle,
    ja ti šaljem smao jedan virtualni i želim ti puno puno snage da preživiš tu situaciju...

anny42 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Toffie,
    samo jedan podrške. Mislim na tebe, drž se.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

. On mi stalno govori da mu vjerujem, da je i on ipak čovjek, da niti on ne želi da djeci bilo šta nedostaje (žalosno što misli da će im financijski nadoknaditi tatu) i da želi da se za sve sporazumno dogovorimo.
    Ovo je moj otac govorio mojoj mami kad nas je ostavljao.
    Kaže mama da pamti rečenicu "...mojoj ribici ništa neće nedostajati..".
    Naravno nakon 2god. završio je na sudu zbog neplaćanja alimentacije.
    Ne vjeruj, ne vjeruj ništa nego se osiguraj na sve moguće načine, pa ak ispadne dobro, super.
    Svaki dan ti prije spavanja pošaljem par lijepi misli, budi hrabra, bit će sve u redu!

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni nije jasno zašto bi se djetetu eksplicite moralo reći da se tata i mama više ne vole.
    jesi li pitala zašto baš tako izravno. Meni se čini da bi se to nekako nježnije moglo reći.
    Mi smo Luki rekli da se tata i mam više ne vole kao muž i žena, nego samo kao prijatelji i da više nećemo živjeti zajedno, ali njega jako volimo i uvijek ćemo ga voljeti.

Kad vidim da je tužan pokušam pričati s njim i vidjeti što ga muči. Tako mi je jednom rekao da je tužan jer smo se mi prestali voljeti i tako ćemo sigurno i njega prestati voliti. Objasnila sam mu da je ljubav roditelja prema djeci najjača ljubav na svijetu i da ćemo njega uvijek voljeti. Iako smo mu to rekli i u prvom razgovoru, ali mislim da tada pola toga nije shvatio ni razumio. Ali puno pričamo i stalno mu ponavljamo da ga jako, jako volimo.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zizi to se i ja bojim.. Danas je tata išao po njega u vrtić i došao je doma jecajući i plačući, takvog ga nikad nisam čula tužnog. Kaže da mu tata nije htio pomoći obuti tenisice, da on uvijek mora sve sam i da on niti njemu niti meni neće ništa više pomoći.I plače i plače, suze cure... Na kraju razgovora je ipak sve završilo sa pusama i zagrljajima od oboje pa se smirio. Mislim da on nekaj kuži...

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da on nekaj kuži...
    Djeca možda toliko ne razumiju koliko osjećaju da nešto ne valja.

Citiraj zizi prvotno napisa
    Tako mi je jednom rekao da je tužan jer smo se mi prestali voljeti i tako ćemo sigurno i njega prestati voliti.
    Mene je više mučilo da će Luka nešto ovako pomisliti, a da mi neće reći. To bi bilo koma, jer mu ne bih mogla pomoći.
    Ovako progutam knedlu, (da ne umrem od tuge kad shvatim kako se on osjeća u tom trenutku kad tako nešto pomisli), a zatim puno razgovaramo i stalno, stalno mu ponavljam koliko ga volimo.

P.S. Toffi, imaš PP.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

toffi, saljem
    i svaka cast tebi koja se hrabro drzis...
    i curama koje ti daju dobre info...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

naravno da kuze... u pocetku me mala znala pitati gdje je tata, zasto ne provodi vrijeme s njom... a ja bi ga na neki nacin opravdavala, govorila joj da on sigurno mora puno raditi i kad bude slobodan da ce doci i da ju voli najvise na svijetu kao i ja. s vremenom je prestajala s tim pitanjima, jer je nekoliko puta slucajno dok smo setale, naletila na njega i kad bi ga pitala zasto nije zvao da je tu i da prosetaju, on bi joj tako povrsno nesto smuljao da ga ona sad tako rijetko spominje a i kad se on nakon par mjeseci sjeti zvati ili doci na sat vremena po nju, ona ga odmah bombardira sa "opet si lagao, uvijek obecas a ne napravis" i sl.
    i kad razgovaramo o njemu da on ima drugu kucu, drugu zenu i drugi dijete, da ju tata voli, da ju mama voli, bez obzira na sve, ona mi se cini tako ravnodusnom, kao da se pomirila s tim. i tad me uhvati neki strah jer ocekujem da ce plakati i sl., a ona nis :? , mozda samo onako malo kaze "a zaaaasto???" i to je to.

jel moguce da je to na neki nacin prozvakala i prihvatila???
    ona ima 5 i pol godina

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj danielica prvotno napisa
    jel moguce da je to na neki nacin prozvakala i prihvatila???
    ona ima 5 i pol godina
    Danielica,
    ne znam, možda da odeš s njom kod dječjeg psihologa i provjeriš. Ako je prihvatila - super, a ako nije - trebaš saznati što je točno muči i kako joj pomoći.

Pusa tebi i Lari!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo da vam se javim vjerne moje čitateljice.
    Bila sam kod odvjetnice i u biti mi je rekla sve što ste mi vi rekle skupa. Nagodbu na Centru smo napravili(sa mjesečnim iznosom za uzdržavanje djece) što je rekla da je super stvar i da imam sreće da je to htio se nagoditi i potpisati. Još je samo na to sve dodala da napravim dogovor preko suda(sporazumni ako može) o viđanju djece. Razvod neka on podnese kada Stella napuni godinu, a dotle se ne odričem ničega čega ne trebam( npr. hoće da sporazumno se odreknem svojeg dijela firme što mi ne pada na pamet, bar ne dok sam još njegova žena ?!)Večeras kad dođe moramo sjesti i razgovarati o podijeli imovine. Sve sam popisala na papir i nadam se da ćemo se uspijeti dogovoriti jer smo već dva puta počeli pa se pokeckali i stali na tome..
    Novo je da sam danas našla stan za nas troje(mali ali slatki) i selim se u ponedjeljak. Najveći problem nas tek čeka sutra jer planiramo sjesti sa Adrianom i reći mu sve to Tako me strah...Ne mogu niti predpostaviti kakva će biti njegova reakcija...
    Danas sam se rasplakala i sva drhtala koliko sam se iznervirala, a sada sama sebi govorim da sam glupa zbog toga. Uglavnom išla sam iz dućana i vidim svoju uskoro bivšu svekrvu kako ide niz ulicu sa nekom ženom. Kada smo se mimoilazile ja ju pogledam da kažem Dobar dan, a ona okrene glavu na drugu stranu :shock: Osjećala sam se ko zadnje smeće!!! Uletila sam u kuću i to mu kroz suze ispričala, da kako može biti tako bezobrazna, da ko da sam ja to sve napravila što je u biti on pa bih razumijela da mi okreće glavu, ali ovako ni kriva ni dužna. Ljutim se i na njega jer im je on samo rekao da se rastajemo i to je sve.Nije se valjda usudio reći da je on taj koji ostavlja svoju obitelj... Nema veze, vjerujte mi jedva čekam da odem iz ove kuće koja je puna svega negativnog.
    Uglavnom komp ostaje njemu (zbog posla) pa dok ne skupim novčiće da si kupim svoj probat ću vam se javljati i čitati vas na vedrijim temama od negdje. Ovdje smo još par dana i slijedeći tjedan.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ne mogu niti zamisliti kako ti je.... saljem ti vibrice i jedan veeeeelikiiii zagrljaj da sto prije to prebolite i nastavite zivjeti...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drž se toffi!

~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nema veze, vjerujte mi jedva čekam da odem iz ove kuće koja je puna svega negativnog.
    zelim ti od srca da se preporodis

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

puno se skupilo otkad sam zadnji put citala i sad puno toga preskacem jer vidim da je odluka donijeta. iskreno se nadam da ce sve biti u redu, budi hrabra, snaznija si no sto mislis

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

drži se

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Danas sam se rasplakala i sva drhtala koliko sam se iznervirala, a sada sama sebi govorim da sam glupa zbog toga.
    nisi glupa, ja se ustvari divim tvjoj pribranosti...
    al znam i iz kojeg predivnog rezervara ljubavi (vase djece) ju crpis - pa te i razumijem...
    i jos nesto - to da si se iznervirala je sasvim normalno - da nisi, bilo bi cudno... pogotovo jos ti je sve tako frisko...
    kako vrijeme prolazi - jedna nekulturna bakica te nece dirati ni 5%...
    a ti si ljudina - jer se ljudine poznaju po snazi u najtezim situacijama...

meni je godina dana otkako sam jednoroditeljka i mogu ti reci, gledajuc unazad, - da bolju godinu u zivotu nisam imala! :D

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    a ti si ljudina - jer se ljudine poznaju po snazi u najtezim situacijama...
    Upravo tako!

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nadam se da ćeš izaći iz ove situacije dignute glave ne žaleći za ničim.. imaš prekrasnu dječicu a to je ono najvažnije..

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

draga

Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •