Stranica 9 od 10 PrviPrvi ... 78910 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 465

Tema: Tata nas ostavlja..

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trina,
    ja sam razmišljala kao i ti dok se nisam našla u sličnoj situaciji... Još uvijek ne mogu vjerovati koliko sam htjela sve zaboraviti, oprostiti..., ali MUBM se nije vratio kući.
    Ja to više ne priželjkujem, dapače, nadam se da neće ni poželjeti. Mislim da bi sad nakon svega i dobio to o čemu pišeš, ali... više za ništa ne stavljam ruku u vatru, a najmanje za to kako ću reagirati u situaciji u kojoj se nisam još nikada našla.

Toffi želim puno sreće i ako je toliko snažna i jaka da mu istinski oprosti... a on iskren... vjerujem da će uspjeti. Imaju se i zbog koga dobro potruditi.

Ja bih jedino potražila psihoterapeuta da im pomogne shvatiti kako je do toga došlo i kako poboljšati i učvrstiti vezu, još bolje se upoznati...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zizi,naravno da su ovo moje pretpostavke jer se nisam našla u toj situaciji.Ali poznajem samu sebe.I moj brak je u komi jer ja nisam sposobna zaboraviti neke puno manje stvari i svako malo isplivaju na površinu i nabijam to seronji na nos.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Trina, što si po horoskopu?

Kladim se -Rak.

Imam i ja jednog doma...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj momtobe prvotno napisa

Kladim se -Rak.

Imam i ja jednog doma...
    Trebam li uopće odgovoriti?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj zizi prvotno napisa
    više za ništa ne stavljam ruku u vatru, a najmanje za to kako ću reagirati u situaciji u kojoj se nisam još nikada našla.

Živa istina. Uvijek sam slušala svoju frendicu koju je m varao ne jednom i ona mu je svaki put oprostila jer ga voli, ne može bez njega ili iz čiste navike, i rekla joj da je glupa da mene mm prevari NIKADA NIKADA mu ne bih oprostila, odmah bi bio nula za mene. Ali sve ti se okrene u sekundi jer uvijek mislimo da se "to" nama neće dogoditi...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Zizi,naravno da su ovo moje pretpostavke jer se nisam našla u toj situaciji.Ali poznajem samu sebe.I moj brak je u komi jer ja nisam sposobna zaboraviti neke puno manje stvari i svako malo isplivaju na površinu i nabijam to seronji na nos.
    Trina, stari sukobi se moraju riješiti jer se zagnoje kao netretirane rane.

A najgora je opcija izvlačenje prošlih prijestupa i svađa.

Ili je oprošteno , ili nije.

A ako nije , čemu dalje ?

Brak između bunkera nije dugotrajno riješenje.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    Trina, stari sukobi se moraju riješiti jer se zagnoje kao netretirane rane.

A najgora je opcija izvlačenje prošlih prijestupa i svađa.

Ili je oprošteno , ili nije.

A ako nije , čemu dalje ?

Brak između bunkera nije dugotrajno riješenje.
    O da,znam.Ali takva sam,kod mene stvari funkcioniraju na način da sve negativno što se dogodi ostaje ko privjesak u našem braku.Jednostavno nisam sposobna niti zaboraviti niti oprostiti.S druge strane on od mene sigurno neće doživjeti razočaranje jer sam karakterna i principijelna.Ali pamtim sve njegovo.I da,znam da brak tako ne može funkcionirati,zato smo već dugo u jako lošim odnosima.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj momtobe prvotno napisa

Kladim se -Rak.

Imam i ja jednog doma...
    Trebam li uopće odgovoriti?
    O kako sam se pronašla u Trininim rijećima.
    Ponekad stvarno mrzim biti RAK.

Ali večinu vremena VOLIM što sam rak, pogotovo zbog fenomena "nemati dlake na jeziku" i zbog citata (čini mi se) od marie71 koja je u jednoj rečenici rekla sve: "uz meku dušu, oštar jezik".

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i ja sam rak

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja se inače ne kužim u horoskope i ne znam ništa više osim toga da sam rak.Ali iznenađujete me Koja je još naša karakteristika?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo fleksibilne račice da vam razbije koncepciju
    Ne znam jesam li samo prepametna 8) , ili su rakovi prepametni sami po sebi kao glavni likovi u zodijaku ... davno prije mi se mogla dogoditi srčana (da ne kažem ishitrena) reakcija, odluka ili slično.
    No, to je bilo dok cvjetić nije procvjetao. I postao lijepa ruža kupusara.
    Od tada se ni u kom slučaju ne resim izjavama tipa da nikada ne bih.

Moj je savjet da si promijenite tu stavku u horoskopu. Nema od nje koristi.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Gle adiomare,činjenica je da ne možeš biti pametnija od mene. A ovo ostalo, ne znam ja, žestoka sam oduvijek, umeđuvremenu i procvjetala ali riječi i dalje frcaju ko iskre.Za druge ne znam

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Gle adiomare,činjenica je da ne možeš biti pametnija od mene.
    OK, nema ni potrebe ako si i sama prepametna!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Evo fleksibilne račice da vam razbije koncepciju
    Ne znam jesam li samo prepametna 8) , ili su rakovi prepametni sami po sebi kao glavni likovi u zodijaku ... davno prije mi se mogla dogoditi srčana (da ne kažem ishitrena) reakcija, odluka ili slično.
    No, to je bilo dok cvjetić nije procvjetao. I postao lijepa ruža kupusara.
    Od tada se ni u kom slučaju ne resim izjavama tipa da nikada ne bih.

Moj je savjet da si promijenite tu stavku u horoskopu. Nema od nje koristi.

ja kao zodijački škorpion imam de facto primjere da "nikada" itekako zna biti(elem ne uvijek) NIKADA!

na tom nikada su se zasnivale i mnoge moje životne odluke zbog kojih ne žalim , dapače, to je jedini način da svojoj dijeci prenesem onaj sistem vrijednosti u koji vjerujem i koji formira jedan čvrst karakter i samopouzdanje.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Odlično, draga Škorpijo, ali reci mi još da li se tvoj nikada odnosi na životnu prognozu ili konkretnu situaciju u kojoj si se našla?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Odlično, draga Škorpijo, ali reci mi još da li se tvoj nikada odnosi na životnu prognozu ili konkretnu situaciju u kojoj si se našla?
    vrlo konkretne situacije a prognoza je bila "vidjet ćemo šta donosi sutra"!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Aj si sad zamislite da nas deset-petnaest račica odemo nekam na kavu, hebate nebi do riječi mogle doć jedna od druge, osim da u Konzumu maznemo onaj aparat sa brojevima kaj stoji na salamama, pa da fino izvučemo svaka svoj broj pa redom kažemo ko kaj ima.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tek da se znam i ja sam rakovica

da i nisam napisala kad mi je roćkas teško da me se može smjestiti u neki drugi znak

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

[quote="maria71"]tek da se znam i ja sam rakovica

Ma nisi, to se nama samo čini.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jel mogu i ja da se prijavim? Rođendan dva dana posle marie71.

Trina, račice , potpuno se vidim u tome što pišeš, osim što ja nemam problema sa MMom, već sa par jako bliskih ljudi.

nisam sposobna zaboraviti neke puno manje stvari i svako malo isplivaju na površinu
    X

I da, pre neki dan mi je frendica rekla da sam se promenila jer sam pogazila par svojih velikih NIKADA od kad sam rodila Nađu (a hormoni....)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sad malo gledam di smo se našle dičit svojim horoskopskim znakom

toffifeee sorry!!!
    Nego nisi nam u zadnje vrijeme rekla kako napredujete ti i tvoj dragi?
    Jel sve pod kontrolom? Kako si ti?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    Jel mogu i ja da se prijavim? Rođendan dva dana posle marie71.

Trina, račice , potpuno se vidim u tome što pišeš, osim što ja nemam problema sa MMom, već sa par jako bliskih ljudi.

nisam sposobna zaboraviti neke puno manje stvari i svako malo isplivaju na površinu
    X

I da, pre neki dan mi je frendica rekla da sam se promenila jer sam pogazila par svojih velikih NIKADA od kad sam rodila Nađu (a hormoni....)
    I ja sam dosta omekšala otkad imam djecu i pogazila dosta svojih NIKAD ali svi su vezani uz djecu,odgoj isl.Svi oni ostali NIKAD u vezi veza,braka i principa ipak su ostali kakvi su i bili

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ma otkud vam sve te fore o opasnim rakovima bez dlake na jeziku koji nikome ne opraštaju i štatijaznamštasvene?

Ako ste račica, a imate i neke opasne karakteristike one vam definitivno dolaze od nekog jakog aspekta planeta smještenih u nekim, najvjerojatnije vatrenim znakovima...

Račice i općenito rakovi su predivni,mirni i obiteljski ljudi koji imaju svoje skrivene adute u vrlo suptilnim načinima "dirigiranja" tako da to suprotna strana ni ne primjeti... Također su i vrlo tolerantni i uz njih možeš zaista disati punim plućima i biti to što jesi, ako netko zna ljude takvima prihvaćati onda su rakovi među najtolerantnijima...

Dakle, opake moje račice, provjerite svoj podznak, položaj marsa,mjeseca i venere, pronjuškajte u kojem znaku vam se nalazi 7. kuća pa onda hajmo analizirati svaku od vas pojedinačno...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Babe!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja u podznaku jarac
    za kuće nemam pojma, ali voljela bi jednu na pantovčaku

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    Babe!
    Daj nam otkrij šta si ti, djede?

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Sanjica prvotno napisa
    Ma otkud vam sve te fore o opasnim rakovima bez dlake na jeziku koji nikome ne opraštaju i štatijaznamštasvene?

Ako ste račica, a imate i neke opasne karakteristike one vam definitivno dolaze od nekog jakog aspekta planeta smještenih u nekim, najvjerojatnije vatrenim znakovima...

Račice i općenito rakovi su predivni,mirni i obiteljski ljudi koji imaju svoje skrivene adute u vrlo suptilnim načinima "dirigiranja" tako da to suprotna strana ni ne primjeti... Također su i vrlo tolerantni i uz njih možeš zaista disati punim plućima i biti to što jesi, ako netko zna ljude takvima prihvaćati onda su rakovi među najtolerantniji.
    i ja sam rak...kako se samo pronalazim u ovim riječima, ali kad mi netko stane na žulj..... mislim da nema većeg otrova od onog koji izlazi iz mojih usta

toff, čitala sam cijelu priču od početka, imam iza sebe i sama toga previše (propali brak, otrovne roditelje, nasilje itd) pa nisam htjela ništa komentirati. Drago mi je da je sve završilo dobro..ili počelo Sretno!!!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam u podznaku škorpion i da, ponosim se što sam "baba", bolje bit baba nego imati kacigu na glavi .
    Ako ima koja kuća na Pantovčaku viška može i meni jedna.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja ne znam što sam u podznaku.Kao što rekoh,uopće se ne kužim u te stvari.Ali sigurno sam onda nekakav opaki zmaj ili tako nešto

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    Sad malo gledam di smo se našle dičit svojim horoskopskim znakom

toffifeee sorry!!!
    Nego nisi nam u zadnje vrijeme rekla kako napredujete ti i tvoj dragi?
    Jel sve pod kontrolom? Kako si ti?
    No frks, btw ja sam strijelac ako vam to kaj znači a mm djevica. Ja se ne kužim u to.
    A u braku je ajmo reći ok, samo što je već 10 dana u Americi, a ja sama doma s djecom. Bakčem se i teglim ih svugdje, nije mi fizički teško koliko psihički jer mi treba razgovora sa nekim odraslim, već sam se podjetinjila, samo tepam, ljubim, mazim i pazim. A mene nitko..Dođe mi šiza 5 min, onda se dobro isplačem pa nastavim dalje i tako guram.
    Evo recimo jučer čekam odgovor na sms poruku i čekam i čekam i čekam da bi mi se gospon javio drugi dan(razlika -9 sati) i rekao da nije vidio poruku jer je bio na bazenu. Ljuta sam jer se on brčka u bazenu a ja nisam bila na običnoj kavi sa nekom frendicom 158 godina!!!
    Mislim da će mm morati odabrati drugi posao(obzirom da je njegova avanturica od tamo) jer vidim da me to sve više dira jer još uvijek pokušavam stvoriti ono isto povjerenje koje sam i prije toga imala( ako je to uopće moguće).

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Auuuu, draga Toffi, niti si ti prava strelica niti on prava djevica. Jer da jeste pravi pripadnici svoga znaka onda bi vam uloge bile zamjenjene...

I otkud on u Americi?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam isto strijelac toffi ali i podznak raak drago nam spominjani sa mjesecom u skorpionu ,a o moj mozda bm je strelac pdznak skorpion sa mjesecom u raku.i to je kao super f....kombinacija.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Poslovno je na putu..

Mandarina, kako je kod tebe, kaj ima novo?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

toffife- ukoliko ne dojiš ili nešto slično ja bih ti toplo preporučila da kada ti se tm vrati, bez puno priče(pogotovo ne napadanja :shock: ) spakiraš kofere i odeš negdje na wellness vikend a dragom kažeš kako ti je to strrrašno potrebno! preporuka je da ostaneš i duže ali pretpostavljam da si kao ja pa ne možeš bez dijece :/

ako baš ne možeš ići na kraći put a ono barem pokupi prijateljice pa se lijepo zrihtaj nabaci smajl pa u noćni život!

p.s. meni kada je bilo jako teško i kada bih najradije plakala ja sam ,bez zezancije, "glumila" najsrdačniji smajl i učila balansirati na 12 cm pete! to ti je recept koji dokazano funkcionira!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da, da... samo vi nagovarajte na inat...to uvijek pali, pogotovo u vezi koja se jako klima i pokušava ponovno izgraditi...

p.s. Ne, ne kažem da T treba šutit i trpit, ali isto tako smatram da inat nije put kojim treba ići....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mozarela prvotno napisa
    toffife- ukoliko ne dojiš ili nešto slično ja bih ti toplo preporučila da kada ti se tm vrati, bez puno priče(pogotovo ne napadanja :shock: ) spakiraš kofere i odeš negdje na wellness vikend a dragom kažeš kako ti je to strrrašno potrebno! preporuka je da ostaneš i duže ali pretpostavljam da si kao ja pa ne možeš bez dijece :/

ako baš ne možeš ići na kraći put a ono barem pokupi prijateljice pa se lijepo zrihtaj nabaci smajl pa u noćni život!

p.s. meni kada je bilo jako teško i kada bih najradije plakala ja sam ,bez zezancije, "glumila" najsrdačniji smajl i učila balansirati na 12 cm pete! to ti je recept koji dokazano funkcionira!

Draga mozarela, totalno si u pravu!
    Mene osobno smeta ako mm nije malo ljubomoran(naravno u malim dozama) jer tada se i on malo štrecne. Mislim da bi trebala drugi vikend van sa frendicama, da da tako ću i napraviti, već sam sve isplanirala.
    A što se tiče vikenda bez djece mislim da ne bih( a i dojim ju još kada mi se sike napune).
    Poruke mu šaljem prekrasne jer i takve i dobijam od njega, tako da on pojma nema koliko mi je teško..

Moover, mislim da kod vas muškaraca to tako pali da vas se malo potakne da pogledate sž kao komada, a ne kao mamu svoje djece u trenirkama i starim zabljuckanim majicama.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Potpisujem...

Toffi, sada malo stat na loptu i manje predbacivati a više raditi na skladnoj budućnosti. Ako se ne varam, tak ste se dogovorili...

Slažem se da bi trebalo razmišljati o promjeni posla i to bi stvarno bio znak njegove dobre volje...

Nije problem što puno putuje i nema ga, nego kad je tu mora biti zaista TU sa vama i da napuniš baterije. Vidim puno primjera gdje su muževi/očevi više na putu nego doma, al kad su doma nastoje nadoknaditi svaku minutu što nisu bili prisutni....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dodatak.... potpisujem prijedlog Moovera...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj toffifeee prvotno napisa
    Poruke mu šaljem prekrasne jer i takve i dobijam od njega, tako da on pojma nema koliko mi je teško..
    :? :?

koja je onda svrha svega?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma ovako je, mislim da me to najviše ždere i živcira koliko god mu pokušavam vjerovati i vidim da se stvarno trudi..Na taj poslovni put je otišla i dotična..

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidim da se stvarno trudi..Na taj poslovni put je otišla i dotična..
    je, stvarno se vidi da se trudi...

mislim da je pametnije da više ne komentiram, jer bi mogla još nešto lanut...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma znam, svi mi kažu da sam blesava i glupa što mu nisam rekla da bira ili put ili mi ali tako nešto možeš dobiti samo jednom u životu(put).
    Mislila sam da neću toliko o tome razmišljati.
    E a ja ću lanuti i reći Pošten-je...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali tako nešto možeš dobiti samo jednom u životu(put).
    pa kako je onda baš taj "jednom u životu" put - dopao i dotičnu?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

očigledno troši šefa

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma ovako je, mislim da me to najviše ždere i živcira koliko god mu pokušavam vjerovati i vidim da se stvarno trudi..Na taj poslovni put je otišla i dotična..
    ajme koja sapunica...

ti pričaš o svom viđenju muškog svijeta, ja pričam o svom.... sve ok, poštujem da imaš drugačije mišljenje od mene. Ja ti samo velim da bi inat ("eo sad tebi djeca a ja odoh pit i zajebavat se s frendicama") kod mene doveo do puno gore situacije od recimo lijepe riječi ("baš mi žao što nismo kao obitelj bili dva tjedna skupa, ajmo sad iskoristit ovaj sunčani i lijepi vikend i idemo svi skupa negdje, uživat kao obitelj")...

Al da sam ja na tvom mjestu, bome ne bih pustio muža na put sa već dokazanom priležnicom (ako sam dobro razumio ovo "dotična")... imao bi na izbor:

- ideš sam samcat
    - idem i ja
    - ne ide nitko

Ajd, drž se i sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    ajme koja sapunica...

ti pričaš o svom viđenju muškog svijeta, ja pričam o svom.... sve ok, poštujem da imaš drugačije mišljenje od mene. Ja ti samo velim da bi inat ("eo sad tebi djeca a ja odoh pit i zajebavat se s frendicama") kod mene doveo do puno gore situacije od recimo lijepe riječi ("baš mi žao što nismo kao obitelj bili dva tjedna skupa, ajmo sad iskoristit ovaj sunčani i lijepi vikend i idemo svi skupa negdje, uživat kao obitelj")...

Poznavajući mm i njemu bi se svidjelo ovako..

Al da sam ja na tvom mjestu, bome ne bih pustio muža na put sa već dokazanom priležnicom (ako sam dobro razumio ovo "dotična")... imao bi na izbor:

- ideš sam samcat
    - idem i ja
    - ne ide nitko

Da, trebala sam..ebiga

Ajd, drž se i sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    ali tako nešto možeš dobiti samo jednom u životu(put).
    pa kako je onda baš taj "jednom u životu" put - dopao i dotičnu?
    Neznam zakaj ali u meni se budi moj podznak, ja bi ju razbila prvom prilikom. I ne, nisam uopće djetinjasta, nisam čak ni posesivna, ali neznam kako bi se suzdražala a da je ne razbijem ko staru kantu.
    Nemoj slušati moj savjet , to sam ipak ja, a ti si ti i vjerovatnije si odlućila drugaćije riješiti sve ovo.Drži se i nedaj da netko od tebe radi bedaka.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bili ste pred teskim problemom, prosli strasnu krizu. i odlucili ste ostati zajedno i pokusati polako pokrpati sve sto se medju vama poremetilo. polako, ti si ranjena i osjetljiva prilicno, sve je to krkho i sklisko. i onda on ode na deset dana na put sa zenom s kojom te prevario, i to neizostavno mora ici, i jos se otamo ne javlja jer je na bazenu?!?! hmmmm, bolje da ne pisem dalje.

zelim ti stvarno svu srecu, ali otvori oci. ili ja imam bujnu mastu?

a ovo

ja bi ju razbila prvom prilikom
    razumijem, ali ne razumijem zasto nju.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kako rekoh, to sam samo JA i razlog zbog kojeg se tako osjećam se nemože izreći rijećima.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    Kako rekoh, to sam samo JA i razlog zbog kojeg se tako osjećam se nemože izreći rijećima.
    ma može... podsvjesno smatraš da je "ona" kriva...

na takav način - upravo mu otvaraš slobodan put da u njegov život svaki put uđe neka nova osoba (jer je stara dobila batina od tebe).

a njemu to sigurno odgovara - jer za svoje postupke ne odgovara.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •