Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 147

Tema: ZPB 2005. (16. dio)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

naši bake i dede su jednom rječju svi SUUUPEEEER!!!
    Naime, patrik je svima u familiji PRVI - sin, unuk, praunuk (čak dvije prabake), nećak...a to jednostavno ne može ne ostaviti za posljedicu da ga svi enormno obožavaju (a ni to da sam i ja kao majka koja ga je podarila postala strašno popularna i nema toga što bi mi netko tako sretan, uskratio 8) )
    Moja mama ga obožava od prve sekunde kad je saznala da je dečko jer je imala dvije cure i oduvijek željela dečka (a i deda jelte ), a sveki je bez obzira što si je zacrtala unučicu jer ona pak ima dva dečka, sva važna jer je već iskusna s dečkima.
    Svi uvijek uskaču i vole biti s njim - moja mama je bila često kod nas cijelu njegovu prvu godinu, a kad sam ja nakon godinu dana počela raditi - čuvala ga je 4 mjeseca. Moj tata je isto oduševljen unukom, ali s obzirom da već ima dosta godina (ali dobro se drži) i često ima problema s koljenima nije baš "akivno" prisutan, ali kad dođe k njima - sreća je neopisiva.
    Svekiji isto uvijek ulete, pogotovo otkad je patrik već samostalniji (čitaj: jedva su dočekali da je bez pelena ), tako da što se tiče čuvanja, potpuno smo osigurani, ali baš zato što ne želim kvariti što nam je tako dobro krenulo, uvijek imamo jaslice u pričuvi. Doduše, ova zadnja dva tjedna nema šanse da patrik ne ide u jaslice - hm, jel netko možda ima iskustva s djetetom koje plače jer ide doma iz jaslica?
    Tako da sad ovih tjedan dana što nas neće biti fino smo se rasporedili: 4 dana kod jednih bake/dede, 4 kod drugih - svi sretni zadovoljni, bez ikakvih problema, jedino se bojim da će patriku faliti vrtić
    A u kojem ću ja filmu biti nakon par dana - e to ćemo vidjeti - uopće si to sad ne mogu zamisliti jer nikada nismo bili tako dugo razdvojeni, ali o tom potom, pokušat ću se što više zabaviti nekim drugim stvarima poput šopinga pa mi valjda neće biti tako teško

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Stijena super za jaslice, nakon početnih muka sad plače za njima , to što ćete biti na putu to su ti ko pripreme kad ideš roditi bebu , kad se vratiš možda će se malo ljutiti, al kad mu mama pokaže šta je sve kupila brzo će ljutnja proći i onda će biti period samo mama i maženje 0-24. a tebi znaš da će ti faliti al treba malo vremena posebnog samo za vas zato se opusti i uživajte!
    Kala je jutros još bolje ušla u vrtić, ja sam se malo bojala jer ipak više voli drugu tetu ( a i ja ), al joj je na vratima rekla : Bok Jubica došo ja! i ušla a mami ni bok, al nema veze nek se moje zlato opustilo uh koji mi je pao kamen sa srca. sa sinekom sam se pomazila i sad mi je zaspao , al morah malo virnuti šta mi radite, pa idem na brzaka usisati i prebrisati sad mi je lakše kad niko ne šeta po kući. tipkamo se popodne

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

za Kalu, sve to dođe na svoje, samo treba, kao i za sve, dosta vremena i strpljenja
    ....a ovo s podmićivanjem kad se vratim - već sam skinula sve prodavaonice igračaka u berlinu, tako je taktika već razrađena

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma da taman kad su me dobro isprepadali da sve radim krivo moje djete se okrene i smiri svoju ludu mamu, a mislim da nam je najviše upalilo odkad joj govorim da tata vodi bracu u drugi vrtić pa ide raditi a ja nju i onda idem raditi . možda joj je lakše jer kao nisam s bracom il se sve poklopilo.
    Stijena nisam ni sumljala da bar neki dučani nisu na spisku. kad putujete?
    e sad zbilja odoh niš nebum napravila

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

stijena, super za bake i dede i što su vam jaslice samo pričuva, nama su one neophodne kada ja radim
    mislim uvijek bi se nekako izorganizirali kad je ivan bio bolestan ali najviše zahvaljujući činjenici da ja radim u školi pa sam i dosta doma

ćuj ja bih na tvom mjestu, bez obzira na nespavanje razmislila o drugom djetetu, znaš, dok su još bake i dede relativno mladi pa mogu pomoći, a vidim da žele

mial, kala je baš nepredvidljiva, prava mala glumica, drago mi je da sve štima

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

e, da, planinarke, nitko nije spomenuo kak vaši muževi promišljaju možebitne prinove u obitelji?

moj bi i treće dijete

nije ni kod mene isključeno, ali ne bih tako brzo...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

aaaaaa, yasmin, ja vrlo intenzivno već neko vrijeme razmišljam o prinovi....ali za sad sam ipak samo na razmišljanju
    a imaš pravo, treba iskoristit bake i dede dok se može...još da je kakva curica - sveki bi se raspametila, ne bi mi uopće bila doma
    ali mislim da ću na drugom stati - a MM me u tome podržava sasvim i oko razmišljanja o drugom smo se morali (bar vremenski) uskladiti
    putuje se preksutra, ali već intenzivno razmišljam kako patriku objasnit da nas neće biti tjedan dana i da neće biti doma, što je isto tako (njemu) važno - još uvijek nisam smislila :/
    haribo, imam i ja crno-bijeli avatar i ljepši je od tvoga, la, la, la , jelda traktorka?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kako obecah:
    http://public.fotki.com/Ninet/zuljana-2007/

Ovdje je mali fotoizvjestaj sa ljetovanja. Bili smo u Zuljani na Peljescu. Bilo je super, Viktor se nije smirivao, nasao je i curu Doru :D

Vidim vec danima se vodi debata ovdje o drugom djetetu, pa sam se ucutala.

Meni je muka
    Bole me grudi
    Kasni 15 dana
    Nervozna sam

Sta li mi je?

Danas sam bila kod ginekologa - trudna malo preko 6 tj. :D Imamo cijelih 5 mm i kuca nam srce

E to je ljepsi dio....

O tome kako sam nervozna i isprepadana drugi put.....Uopste se ne mogu zamisliti kao majku dvoje djece, ne vjerujem u svoje sposobnosti....Ali ovako ocito treba da bude...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ninet

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jao ninet............[size=6]čestitamo[/size]!!!!!!!!
    (zar to nije trebalo pisati malim slovima)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

al sam ukakala

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    O tome kako sam nervozna i isprepadana drugi put.....Uopste se ne mogu zamisliti kao majku dvoje djece, ne vjerujem u svoje sposobnosti....Ali ovako ocito treba da bude...
    Sjećam se ovog dijela našeg razgovora zimus.

Uopće ne sumnjam da će sve biti apsolutno savršeno!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ninet- čestitam ti od srca!!

ja vam se moram pohvaliti da sam jučer dala jedan ispit na faxu, ostalo još sitno, odlučila sam nagaziti koliko mogu da riješim tu siću koja mi je ostala do diplome

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stijena-naravno da je tvoj avatar ljepši

Ninet-čestitam na trudnoći i da prođe školski!!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hvala vam svima! Ocekujem bar jos jednu da mi se pridruzi...
    @josie, svaka cast, zacas ces to i onda ces vidjeti kako se kolicina selfrespecta udvostruci, ma kako suplje zvucalo...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ninet, zar i ti u sitna slova
    nešto mi ne štima na fotkama, nismo li te mi svrstali u neplavuše?
    ma vidim ja da si ti na potpuno pogrešnom mjestu na listi, tako je to kad se dugo ne javljaš
    čestitke :D

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ninet, svi ste preslatki i baš vam fali jedna mala slatka curica
    moje kumče Dora ljetuje na Pelješcu u orebiću pa nije valjda ona viktorova ljubav?

josie...ma bravo...koliko još brojiš?
    jel Jakov krenuo u vrtić?

ajmo, sljedeća trudnica?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

ne vjerujem yasmin, ova nasa Dora je iz Capljine....
    A da, ovo je bio izlet u plavuse koji ce neslavno zavrsiti....Imam vec centimetar crnog izrastka, a doktor mi ne da da se farbam prva 3 mj....izgledacu kao hibrid ocvale punk pjevacice i fufe u penziji...

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ninet prekrasna vijest! cestitam i :D

josie bravo za ispit! ja sam isto u fazi ucenja tj. pripremanja ispita i htjela bi to sto prije rijesiti bas zbog respekta koji spominje ninet

Stijena avatar ti je super! vidim da te se dojmio moj

traktorka nema tog smajlica kojeg bi ti sada uputila pa evo i tebi ovaj

ma cure vi ste meni sve super i uvijek se radujem kad upalim komp jer prvo skoknem vidjeti sto ima kod vas novo, sve vas jako, jako

da napomenem da je tata uspio zaraziti sina, Kristijan od jutros smrca, tako da sada imam u kuci dva smrkavca :/
    nadam se da ce proci sto prije

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

josie-čestitamo, i šaljemo još malo snage za posljednje ispite
    haribo-vibrice za šmrkavce (i J. je šmrkav)
    ninet-još jednom

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa

ma cure vi ste meni sve super i uvijek se radujem kad upalim komp jer prvo skoknem vidjeti sto ima kod vas novo, sve vas jako, jako

Ovako i ja. Stalno razmišljam kako bi bilo super da se sve možemo upoznati i organizirati druženje djece,to bi stvarno bio tulum za pamćenje

I kod nas ima šmrkavih,pa da svi ozdrave ~~~~~~~~~~~~~

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

jooooj, što se raznježismo
    haribo odmah sam pozelenila kad sam vidjela kakav lijepi avatar imaš i onda sam si mislila i mislila kad bi bar ja imala tak lijepi avatar , i onda sam se sjetila da ja imam još ljepši
    ninet - hibrid , super
    a kod nas sam samo ja šmrkava, pa zato hvala na vibricama

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    izgledacu kao hibrid ocvale punk pjevacice i fufe u penziji...

I Lovre je jučer bio slinav, povraćao dva puta.
    Noć je prošla odlično, jutros mi se činilo da više nema sline. :?
    Vidit ćemo kad ga skupim popodne...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Viktor je slinio preksinoc. Probudio se usred noci i obavijestio me "Udavio sam se"

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nase bake i djedovi su ok

svekar je jedva docekao unuce a to sto je musko posebno mu je drago, Kristijan ga bas voli, sveki je malo ljubomorna na svekra i to se vidi iz aviona pa se tjesi kako nju vole druga unucad (od kcerke), meni to malo smijesno...
    svekar se lijepo zna igrati sa njim i on mu je na prvom mjestu, a sveki bi da on njoj sjedi u krilu dok pije kavu

inace mi je sveki uredna i vrjedna zena i sve najbolje zna

nekad mi se cini da joj bas ne pasem, a imala je jednom i neku izjavu u tom smjeru, tako je ispalo, al buduci da znam da joj je jezik uvijek brzi nisam joj to zamjerila
    i kod mene proradilo ono sa dva uha....na jedno udje na drugo izadje
    mislim da bi joj bolje pasala neka koja ne zna ni skuhat, ni oprat, ni ispeglat pa da ona moze pomagati
    bez obzira na ovo gore ja ju postivam,to je majka MM i ako trebamo neku pomoc tu su i ona i svekar i mozemo se osloniti na njih

sa mojima Kristijan ima isto jako lijep odnos, mojima je on prvo unuce pa o paznji i ljubavi ne moram ni pisati

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

znam da nisam baš najpozvanija skretati pažnju na ovu temu (to se odnosi na ono sa svekrvama ), ali bez obzira što sam sasvim sigurna da ste sve već to i više puta pročitale, malo vas samo želim podsjetiti
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=48648
    daklem - pisat polakše nego adminice mogu čitat i ne spominjat svekrve i nedajbože intimne frizure
    sorry, morala sam

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

hvala Stijena sad sam i ja to vidjela!
    mozda sam malo skrenila sa teme ali pisale smo uglavnom o odnosu djece sa bakama i djedovima
    taj odnos je takodje bitan u njihovom odgoju pa zasto ne malo prokomentirati
    a mislim da ce i moderatorice razumjeti o cemu smo pisale

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

haribo
    sve znamo

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Prije nego sam postala mama, mislila sam kako je najgora stvar na svijetu koja mi se može desiti ta da mi baka/dida čuva dijete. Sad kad imam Lovru vidim u kolikoj sam zabludi bila!
    Od Lovrinog 10.-og mjeseca čuvaju ga bake i djedovi. Najnajvećim dijelom moja svekrva. Ali svi su četvero (prije) sudjelovali. I to funkcionira gotovo savršeno! Mislim da bolje opcije nema...
    (dopuštam da sve bake i djedovi ipak nisu isti)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ninet aj plačem od sreće :D :D čestitam od srca i mirnu trudnoću i lagan i bezbolan porod
    josi za ispit
    Kala danas bila i na ručku u vrtiću :D , sama jutros ušla, nije ni pitala za mene, ručala čak skoro i zaspala.
    jedino je bed što mi je sad na spavanju zakurila, nos se zaštopao, promukla, teško diše i kašljuca-sr*** dakle sve ovo vrijeme bez bolesti krećemo da nadoknadimo, ah šta je tu je
    Stijena super avater baš mi je presladak, to je profi iz OS
    traktorka e bilo bi zbilja prekrasno kad bi se mogle naći sve zajedno

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A ja prijavljujem pad sa kreveta nakon pola sata spavanja (tata ga je "čuvao" ) i sva sreća da nije jako zveknuo ali ništa od spavanja !
    A da ga nisam zagradila,ništa ne bih rekla,samo je trebalo malo provjeriti kroz vrata,no dobro

Mial-stvarno super za Kalu!!!

A koliko slinavih :shock:

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mial bravo za Kalu!

Kristijan danas nije imao temperaturu, spava jos, al cijelo vrijeme ga cujem, muci se sa disanjem

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Ninet aj plačem od sreće :D :D čestitam od srca i mirnu trudnoću i lagan i bezbolan porod
    josi za ispit

U sveopćoj gužvi sam pa samo potpisujem!
    Čestitke! :D

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    mial bravo za Kalu!

Kristijan danas nije imao temperaturu, spava jos, al cijelo vrijeme ga cujem, muci se sa disanjem
    a ja ovo potpisujem (osim što je moj Kristijan zapravo Jakov).
    eno mu napunila sobu lukom, pa nešto slabije zviždi i rokće, siroče, ali kuća smrdi...

hvala Vam svima na čestitkama i potpori, vrijeme mi je stvarno da zatvorim to poglavlje

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Očito je na ZPB neki opaki virus

Roko nema temperaturu i opće stanje dobro,ali dok spava se davi od šlajma ,razmišljamo da sutra odemo do dr.,vidjet ćemo kako bude prošla noć.

Zaboravila sam napisati neki dan-kupili smo Roku papuče u TL za 50 kn (do sada smo koristili Frodo ili Ciciban) kao nek izdrže zimu i super...papuče se skroz raspale za 3 dana,totalka,užas živi. Naravno da sam ih vratila i pokunjeno otišla u Frodo i iskeširala 165 kn :shock: strašno puno,ali su mrak i bar će trajati !!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nama su papuče bačen novac....Kupili smo nekidan zimske Ciciban cipele, za divno čudo su se odmah svidjele i Lei i nama, br. 26. Izgledaju mi ogromno kad ih vidim ali su joj zapravo samo za broj veće pa sad nisam pametna jesam li trebala još malo pričekati s kupnjom s obzirom da ima sada što nositi.
    Ako ovako nastavi za 20 godina će u dućanima sa obućom potiho pitati "imate li ove......br.43?"

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Točkice...26??

moj ivan nosi froddo 23

šta je ovo svi šmrkavi...
    i moj je još uvijek, doma je, ne ide u vrtić od četvrtka, a ni proljeva se nismo još skroz riješili, malo me strah tih vrtičkih beštija, pogotovo sada kad seka samo što nije stigla

josie, ne znam jel to opet slabo pratim ili me ignoriraš

jel jakov krenuo u vrtić, ako dobro pamtim nešto si spominjala ovu jesen, ili sam još više otupavila u ovoj trudnoći?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Točkice-tako i kod nas,sad smo na 27 s papučama,a uskoro ću u potragu za cipelama,tko zna koji će to broj biti,nadam se ne veći od 27 jer to već izgleda kao galija

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

traktorka u potpunosti te razumijem kak je teško pogledati kroz ta vrata
    josi daj pojasni to sa lukom!
    šlapice doma vodimo bitku, pa joj stalno oblačim čarape, a u jaslicama ok, dobili iz getro po 25 kn al su premekane, al mi našla frendica frodove po 12o kn u Kustošiji pa se moram zaletit jedan dan i kupit ipak kad počne trčati da joj je nogica u čvrstom. a br. 24 i malo su joj veće

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa

josie, ne znam jel to opet slabo pratim ili me ignoriraš

jel jakov krenuo u vrtić, ako dobro pamtim nešto si spominjala ovu jesen, ili sam još više otupavila u ovoj trudnoći?
    ma yas, ne ignoriram te, nego toliko puno postova prođe dok ja dođem natrag na net, da ne znam isplati li mi se više odgovarati na pitanje sa prijašnje strane.

dakle. da, hoću one hlače, čuvaj mi ih i dobro konzerviraj, da ih ne bi pojeli moljci dok mi ne budu trebale.

vrtić- nije krenuo, izašao je novi zakon koji striktno brani djeci mlađoj od 3 god da idu u vrtić (ne u jaslice), a moj vrtić nema jaslički program( pa smo, da ne budem prosta, popušili) , tako da sada smišljamo što bi: već mi je poprilično teško njega krpati sa sobom na sastanke jer je koma nemiran (da ne kažem divlji), pa bi ga možda ubacili negdje barem na poludnevni program dok ne krene u proljeće za ozbać.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

veceras ce i kod nas mirisati po cevapdzinici

Kristijanu se malo digla temperatura prije spavanja ali nista strasno

budi se s vremena na vrijeme i place pa opet zaspi....

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    josi daj pojasni to sa lukom!
    luk ima inhalacijska svojstva, pa onaj smrad propuše nosnice da možeš lakše disati.
    žrtva je velika, ali je bronhi

uglavnom, uzmeš glavicu luka, sasječeš je napola i staviš negdje uz krevet.
    sutradan luftaš cijelo popodne i navečer opet ispočetka.

nećeš vjerovati, ali taj sam recept dobila od mog dragog prijatelja liječnika, ne od jakovove prebabe. (iako bi isprobala i da mi je baba rekla)

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A jeste se raspisale...
    Ninet i Josi cestitam
    Mi smo ok s nosicem,ali se A malo porezala po prsticu i pita je nena sta ti je,a ona veli,"pa ti me udarila vratima" :shock: ...Inace veceras smo imali goste na veceri A je do zadnje skakala neumorno da bi na kraju rekla da je bole oke,kako i nebi....
    A nikako ne nosi papuce :/

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bravo za Kalu... velika cura...
    Mi vec dugo,dugo imamo cijele prospavane noci :D

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    evo mi jutros ostali doma povišena temperatura, proljev i to takav da sam jutros morala posteljinu promjenit i kašalj. išla sam tražiti onaj čaj u granulama protiv kašlja jer joj to pomogne i nema ga, sezona.
    Josi vidiš i ja dobila prekjučer recept ak djetetu staviš češnjak pod krevet il tak nekako da bolje spava pa sad neznam jesu li to babske priče il ne al kad si izmučen s njihovim nespavanjem vjeruješ u sve. a ovo s lukom bi i probala al pošto smo svi u istoj sobi neznam koliko bi Kiaru smetalo ha kaj veliš?
    imam i ja trudničkih hlača i trapke HM pa cure ja čuvam

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Bobčica prvotno napisa
    Mi vec dugo,dugo imamo cijele prospavane noci :D
    Ne se hvaliti,ima tu još djece koja ne spavaju kako treba

Mial-samo ti čuvaj,osjećam novu trudnicu na našem pdf i to vrlo brzo!

Kod nas noć protekla bolje,još ima šlajma,ali se nadam da je neka obična viroza i da nećemo morati do doktora!

Kako su vam klinci danas???

Stijena-kad krećete sutra?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

zar je moje dijete još jedino zdravo tu :shock: :shock: :shock: pljuc, pljuc, kuc, kuc, kuc, kuc (ima koga? )...da ne ureknem, a već tri tjedna ide u jaslice :shock: :shock: :shock:
    trak - eto vidiš zato ja zaobilazim TL u širokom luku, a od svih ostalih šlapica osim ciciban i froddo smo odustali odmah čim su mu se tri para "običnih" za 50 kn raspale u vrtiću za tjedan dana
    ovaj recept s lukom smo upražnjavali čitavu prošlu zimu kad je patrik čitavo vrijeme bio šmrkav, ali moram priznati da nekog drugog efekta osim stvarno prekogroznog smrada i nisam primijetila - meni bolje leže eterična ulja čajevca i eukaliptusa, ali s tim počinjemo kad počnemo s grijanjem jer to ide u ovlaživače i na radijatore. Za sad ev. stavim malo u one lampice, ali još nam, ko što rekoh ne treba 8) , osim ovaj put meni

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Mial-samo ti čuvaj,osjećam novu trudnicu na našem pdf i to vrlo brzo!

Stijena-kad krećete sutra?
    Ovaj prvi dio nisam shvatila baš najbolje, pojasni malo - da nije opet neka urota na pomolu

Avion kreće u pola 12 (valjda :/ ) - i ukratko luda sam već od svega i znam da ću nešto zaboraviti - samo se nadam da to neće biti putovnica ili nešto drugo što će me u sekundi lansirati doma, a ne u avion

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa samo imam neki predosjećaj - mislim na nepokolebljive-a čuj; tebi se već sutra pruža dooobra prilika,ideš solo s mužem u nepoznate krajeve,znaš ono-opuštanje,maženje.....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lovre i dalje slinav. Noć protekla savršeno. :?

Moram pohvaliti susjede: sinoć mi 'ekipa iz dvorišta' promijenila gumu na autu. 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •