naši bake i dede su jednom rječju svi SUUUPEEEER!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Naime, patrik je svima u familiji PRVI - sin, unuk, praunuk (čak dvije prabake), nećak...a to jednostavno ne može ne ostaviti za posljedicu da ga svi enormno obožavaju(a ni to da sam i ja kao majka koja ga je podarila postala strašno popularna i nema toga što bi mi netko tako sretan, uskratio
8)
)
Moja mama ga obožava od prve sekunde kad je saznala da je dečko jer je imala dvije cure i oduvijek željela dečka (a i deda jelte), a sveki je bez obzira što si je zacrtala unučicu jer ona pak ima dva dečka, sva važna jer je već iskusna s dečkima.
Svi uvijek uskaču i vole biti s njim - moja mama je bila često kod nas cijelu njegovu prvu godinu, a kad sam ja nakon godinu dana počela raditi - čuvala ga je 4 mjeseca. Moj tata je isto oduševljen unukom, ali s obzirom da već ima dosta godina (ali dobro se drži) i često ima problema s koljenima nije baš "akivno" prisutan, ali kad dođe k njima - sreća je neopisiva.
Svekiji isto uvijek ulete, pogotovo otkad je patrik već samostalniji (čitaj: jedva su dočekali da je bez pelena), tako da što se tiče čuvanja, potpuno smo osigurani, ali baš zato što ne želim kvariti što nam je tako dobro krenulo, uvijek imamo jaslice u pričuvi. Doduše, ova zadnja dva tjedna nema šanse da patrik ne ide u jaslice - hm, jel netko možda ima iskustva s djetetom koje plače jer ide doma iz jaslica?
Tako da sad ovih tjedan dana što nas neće biti fino smo se rasporedili: 4 dana kod jednih bake/dede, 4 kod drugih - svi sretni zadovoljni, bez ikakvih problema, jedino se bojim da će patriku faliti vrtić![]()
![]()
A u kojem ću ja filmu biti nakon par dana - e to ćemo vidjeti - uopće si to sad ne mogu zamisliti jer nikada nismo bili tako dugo razdvojeni, ali o tom potom, pokušat ću se što više zabaviti nekim drugim stvarima poput šopinga pa mi valjda neće biti tako teško![]()