Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Manjak apetita u 36. tjednu trudnoce

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Manjak apetita u 36. tjednu trudnoce

Ne znam je li zbog vrucine, ali ja nemam apetita i strasno me strah. Utjece li to na bebu?

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mislim da ne, ja već danima muku mučim sa jelom (38+1), pala sam na kilaži pa dr nije ništa komentirao. mislim prisilim se jesti ali ništa mi ne ide i samo sam žedna

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I vi se žalite, a ja tražim po netu recepte za muffin-e isključivo sa čokoladom
    Ne sekirajte se za bebe, one sebi uzimaju sve što im treba, samo pazite da se dobro hidrirate, znači da uzimate dovoljno tekučine, najbolje vode.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    I vi se žalite, a ja tražim po netu recepte za muffin-e isključivo sa čokoladom
    Ne sekirajte se za bebe, one sebi uzimaju sve što im treba, samo pazite da se dobro hidrirate, znači da uzimate dovoljno tekučine, najbolje vode.
    imaš kod mene na tršnjevci u pekari croatia predobre trudničke muffine! svaki dan sam ih ždrala!

alex 08, nemoj se sekirat. nemaš se stvarno čega bojati. možda malo boli ali dan kad si rodila svoju predivnu malu bebicu ostat će ti u sječanju kao jedan od najlijepših u životu, vjeruj mi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •