Čestitam !!! :D
I ja čekam svoje srčeko, pa sam u frci... Sa 5+3 se vidjela GV i ŽV. Sad čekam 6+3![]()
Čestitam !!! :D
I ja čekam svoje srčeko, pa sam u frci... Sa 5+3 se vidjela GV i ŽV. Sad čekam 6+3![]()
Čestitam!!! :D
Andiko za maloi tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:D :D :D
:D:D
:D
:D
divno![]()
![]()
momze prvotno napisa
![]()
apricot prvotno napisa
Hvala apricot!
Sa 12 tjedana se rade malo veće pretrage......tako sam radila u prvoj trudnoči,tako ću i sada...mislim da ne postoje pespotrebni pregledi,,,volim znat da je sve ok...i ne bih izdržala npr tri mjeseca da neznam šta se dešava...![]()
oh, izvinite, pobeglo mi!![]()
pliz obrisite...![]()
kli_kli prvotno napisa
![]()
![]()
gago, uzivaj![]()
Zašto frka? Za 5+3 je sve kak treba biti.andiko prvotno napisa
Moj prijedlog: pročitati cijeli ovaj topik opet ispočetka, prestani brinuti i uživaj u trudnoćiTo je tako posebno razdoblje života i ne smije se potratiti na sekiranje!
Juppiiiii Gago, bas mi je drago da je sve kako treba. A sad, uzivaj!![]()
baš mi je drago da ovakve priče uglavnom sretno završe![]()
ta tehnika kojom možemo vidjeti mrvicu u začetku nam donosi jednako radosti i briga
osobito ako je do oplodnje došlo koji dan kasnije nego po tablicama
Zato draga što sam trudnoću čekala dvije godine i pomoću doktora došla do nje... Mi na žalost ne možemo biti opuštene kao ostale trudnice :/Honey prvotno napisa
Ali, radim na tome.... Mislim samo pozitivno![]()
Evo samo da te pitam kako si, kako se osjećaš?
Brijem da nema frke za bilo što, sve će biti OK, imam tako pozitivan feeling oko tvog bebača i tebe!![]()
Pozdrav...
Andiko, ovo je bilo za tebe..
Htijela sam ti poslat PP, ali sam krivo stisla...
![]()
istina,ja nisam čekala ali ono krvarenje me šokiralo i uvijek ću se više brinut nego u prvoj trudnoči koja je bila "školska"andiko prvotno napisa
![]()
Hey Gago! Ja sam pratila tvoj topic, ali nisam se usudila ništa pisati jer se kod mene sa 6+3 nije vidjelo srčeko, pa sam čekala svoj uzv. Prošli petak, 10+1 vidjelo se srčeko i nogice i rukice. Mrda ih sve u šesnaest. Sve O. Termin 8.5. Kad je tebi? Čekamo li zajedno?
07.05.2008. mi je termin ali po kalendaru...po uzv kasnije...sa 12 tjedana idem na pregled i uzv...onaj glavni pregled pa je rekla dr da ćemo se po tom uzv ravnat i dogovorit termin...
ja znam da nisam ostala trudna prije 18.08. e sad vidjet ćemo je li bilo kasnije...
inače nemam više krvarenja...jučer bila u bolnici..bolovi...od mjehura i preforsirala sam se malo![]()
ali beba ok,zatvorena sam nema kontrakcija...
javi se
Čestitam :D
super :D
Evo da se malo javim(vidim da inače ima dosta postova s tom temom)
Moje srčeko je danas 17+5 i jako je vrijedna beba,stalno nešto radi i javlja se mami...
spol još ne znamo ali se nadamo zdravoj bebi,to nam je najvažnije.
Svima šaljemo puse![]()
![]()
Joj cure kad ovo sve čitam ne znam šta da mislim. Mislim, drago mi je da je u ovom slučaju sve završilo super :D , ali sve me više kopka nešto drugo. Ja sam prvi puta ostala trudna u 6. mj. i odmah otrčala giniću. Zaključio je da sam po ZM 7. tj., ali nije bilo srčane akcije i odmah je naložio kiretažu jer je on po veličini ploda pretpostavio da je do zastoja došlo prije 5 dana. Tada sam mu slijepo vjerovala i napravila kiretažu, ali sada.... Sve si mislim da je sve bilo nepotrebnoDa smo barem još malo pričekali
Da sam barem prije znala za vas
Užasna mi je uopće pomisao da smo prekinuli jedan život
, a da ja to iz svog neznanja nisam spriječila
![]()
I zato se potpuno slažem
Ali, život ide dalje i sad smo ponovo u blaženom stanju i u 11. tj., živi i zdravi :D i naravno, puuuuuno više informiraniOvaj topik treba linkat svakoj trudnici koja prerano ode na pregled i brine se što se srčeko još ne vidi.i zato veliko hvala svima!!!!
Ajoj, kljucic, sva sam se naježila![]()
Nemoj sad žaliti za prošlošću, uradila si najbolje što si mogla, a to je u tom trenutku bilo vjerovati doktoru. Ne vrijedi razmišljati što bi bilo da je bilo drugačije. U svakom slučaju, uvijek se vrijedi trostruko uvjeriti i dodatno informirati. Uživaj u svom srčeku![]()
Naravno, imaš pravo...šta je, tu je. Samo sam htjela naglasiti koliko su edukacija i informiranost važni i ljuti me to što kada uđem u bilo koju ordinaciju, samo neki glupi i nepotrebni reklamni letci umjesto korisnih informacija! Možda bi i Roda morala na taj način pokušati naći svoje mjesto pod suncem. Jer iskreno, kad god sam u zadnjih mjesec dana imala bilo kakve dvojbe, prvo sam konzultirala Rodu - tekstove i forum. Iako, npr. jako poštujem svoju majku i uvijek ju tražim savjet, ali ona je ipak stara škola. Ali i ona je puno naučila od vas i podržava me, nije neka stara baba koja misli da su to sve neke nove gluposti.
U mom selu se u ginekološkim ordinacijama mogu naći Rodine brošurice koje sam ja tamo posijalakljucic prvotno napisa
Ima tu i tamo i nekih gluposti, ali barem trudnice imaju izbor koje će letke izabrati. Ako imaš dobre volje možeš i ti kod svojeg ginića odnijeti letaka.
U potpunosti se slažem u vezi važnosti edukacije i informiranosti. U današnje vrijeme je lako doći do informacija, samo tko želi. Nevjerojatno koliko ljudi ima pristup internetu, svaki dan traže recepte, dnevne tračeve, najnoviju modu, crnu kroniku... a jako puno trudnica ne sjeti se u Google jednostavno ukucati trudnoća, porod, dojenje i sl. :/
Ja sam tako i naišla na RODU...
kopala po webu o bebama....i naišla i evo ne možete me se riješit![]()
Evo podigla sam za jednu novu mamu![]()
Sandee~~~~~~~~~~~~~~~Gago prvotno napisa
![]()
Pratim te u stopu![]()
Koliko sam opterecena racunanjem, jedva sam se svladala da ne pocnem raditi nekakvu forumsku statistiku: toliko-i-toliko forumasica imalo isti problem; toliko-i-toliko slucajeva zavrsilo dobro...
Uzas, to moje racunanje vec prerasta u opsesivno-kompulzivnu radnju :?
Ipak, sve sam uvjerenija da ce sve biti ok i da ce se na slj. pregledu jasno i glasno cuti![]()
Podižem za EMSICU i samo da ti kažem da sam sad 38 i pol tjedana![]()
Takve brige su jedna od negativnih posljedica pre(ranog) ultrazvuka.
Da nisam krvarila ne bih ni išla na uzv tako rano...jer to je stvarno mučenje...
trudna si a oni ne vide bebu...koma...i onda na kraju dođeš do toga da kao ja brojiš jako sitno do poroda...