-
Mokrenje u krevet...
Drage mame (i tate, naravno)...Više zaista ne znam što napraviti i ljuta sam i dovodi me do ludila zdravstvo na hrvatski način.
Moj najmlađi sinko, šestogodišnjak je prije nekih godinu dana počeo mokriti u gaćice, pa onda i noću. Obavili smo sve preglede i svi su nalazi bili u redu.
Poslali su nas psihologu: posvetiti mu više pažnje (a i ovako se skoro sve vrti oko njega jer je najmlađi i najmanji) to je bio suma summarum svega.
Slučaj je htio da sam u svibnju ja ostala na dužem bolovanju i samim time kod kuće, nisam odlazila na posao i nakon toga je opet mokrenje prestalo...do ponovnog početka vrtićke godine kada je opet počelo.
Pokušala sam razgovarati sa vrtićkom psihologicom, ali ona me otpilila riječima da je sa njim sigurno sve u redu psihički, ali da je sigurno riječ o fizičkom poremečaju i bolesti takvo a priori davanje dijagnoze...ne znam. Ljuta sam. Na nju. I na sebe jer ne mogu i ne znam pomoći djetetu.
Da li da ponovno prolazimo sve preglede? Da li da čekam da to sve skupa prođe kako je i počelo? Pedijatar veli potražite pomoć psihologa, psiholog veli fizički je uzrok mada je u istoj rečenici izjavila da "nije ona stručnjak za urologiju".
Dajte, nabacite koju pametnu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma