Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Hidrokela

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ako niste iz zg onda se radi o 2 dana - prvi dan dijete prijaviš u bolnicu, drugi dan je operacija, treći dan ideš doma. ako si iz Zg dođeš bez djeteta, sve obaviš, drugi dan dovedeš dijete na tašte i to je to.
    operacija traje oko 45 minuta, P je već drugi dan prije 9 ujutro bio pušten, za 6 dana konci idu van.
    sad mi recite što hoćete, ali meni tih 500 kn nije bilo puno. apartman je super, čist, hrana odlična (donesu ti meni na 5 stranica da biraš doručak, ručak i večeru); u sredini je odjela tako da se ne može desiti da te pri viziti zaborave što mi se desilo u Petrovoj.
    nakon groznog iskustva u Klaićevoj gdje mi je doktor na pregledu rekao da on sad nije siguran da li se djetetu spustio testis ali da će ga otvoriti pa vidjeti, otišla sam prvo privatno kod dr. Dumića a onda me on poslao dr. Batinici na Rebro.
    (ja sam kod Dumića išla da provjeri testis jer nisam kanila ići na operaciju sa djetetom manjim od 3 g ako baš nije potrebno, inače se može direktno naručiti na Rebro kod Batinice)

Dr. Mislav Dumić, Rebro, Klinika za pedijatriju, Zavod za endokrinologiju.

Tel. +385 (0)1 2388-532 (ordinacija)
    Tel. +385 (0)1 2388-556 (Prof.dr. Miroslav Dumić)
    sestre predbilježba amb 2367 410, 412
    Privatno: dr. Erika Kutlić na Krugama. Tel: 01 6116453, 098221665

prof Batinica Rebro
    narudžbe kod njega na odjelu; nazvati prije?
    ponedjeljkom radi od 13-14h
    tel. 2367203

e da, samo da napomenem, osoblje dječje kirurgije je stvarno sjajno, ponavljam, toplo preporučam!!
    Posljednje uređivanje od khaa : 15.08.2010. at 23:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •