Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Nalaz poslije operacije varicokele

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Nalaz poslije operacije varicokele

Drage cure, nisam se dugo javljala, ali sam vas pratila. Bila je ovo faza kada smo cekali da prodje tri mjeseca od operacije varicokele. Do danas je muz pio proxed, a danas je predao nalaz i bice do veceras gotov. ne znam kako da se strpim i izludjuje me svaka pomisao na rezultate. Ne ocekujem neko posebno poboljsanje, ali ipak nada postoji. Eto samo sam vas obavijestila jer nemam skim podijeliti ovu nestrpljivost. javicu vam veceras ako bude nalaz gotov. Strah me, ali znam da cu imati vasu podrsku sta god da bude.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre rezultate.

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

da se spermići razmnože i da budu kvalitetni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

za dobre rezultate. Sretno!

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Podrška je tu~~~~~~~~~~~~~~~i znam koliko ona znači-osjetila na svojoj koži!
    Sretno~~~~~~

bijeli ljiljan avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

~~~~~ za super nalaze

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

lanaaa ~~~~~~~~~~~~~~~~

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

lanaaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre rezultate!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

lanaaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo ih malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nalaz

Drži se i sretno!

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Znam što to znači i MM je pio proxed~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bas me zanima kakav ce biti nalaz nakon operacije!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude znacajno poboljsanje!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre nalaze

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plivače!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hej Lanaa...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je nalaz ok

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Iskreno se nadam da ćete se naći u manjem postotku onih koji su uspjeli, a takovih ima.. jer poznanica je rodila upravo drugog sina, kao što i moj kum ima dvoje djece blagoslovljenje nakon operacije.....
    zato od srca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da bude sve dobro i puno nade......

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo mene! Nalaz je bolji, ali ne dovoljno po mom misljenju. Prije su progresivno pokretni bili 17/% , a sada su 33%. Nepokretnih je bilo 68%, a sada 42%. Vidjecemo sta ce doktor reci, ali mislim da ce mu produziti jos tri mjeseca proxed jer je pio samo 3 mjeseca. Sta vi kazete na ove rezultate .....??????? Hvala vam na podrsci

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Isto tako je bilo kod nas. MM su spermici proplivali, progresivni sa 6 na 38%, 46% staticnih - ali je broj ostao ispod 20mil/cm3. Receno je da je poboljsanje ocito ali je i dalje oligoastheno i da obavezno ponovimo nalaz za 3 mjeseca. Navodno se u 6 mjeseci (a kod nekih i nakon duze vremena) nakon operacije vidi da li je doslo do privremenog ili stalnog poboljsanja. Lanci, bitno da su se makli s mjesta :D

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

lanaaa, MM je pio proxed isto 3 mj. i isto tako se nešto poboljšao nalaz, gledajući sa našeg laičkog stajališta kod MM je to bilo za 20%, ali sa medicinskog stajališta dijagnoza je ostala ista. Tako da mi nismo nastavili sa proxedom, jer se inače zna desiti da varira spermiogram, a dobro znamo i ti i ja koliki su to novci. Ja sam negdje bili tražila od čega se sastoji taj proxed, od l-carnitina i još nečega, pogledaj na internetu. Uglavnom ti je puno povoljnije to odvojeno kupiti u ljekarni. Ako te baš zanima mogu ti poslati pp, jer tu ima pisanja, već sam negdje pisala pa ću ti kopirati. Recimo ja sam ostala trudna dok je MM bio na terapiji klomifena, to mu je tek tako dao dr. iako to nije dokazano da pomaže kod muškaraca. Kako sam ostala trudna prestao ga je koristiti, nismo obavili kontrolni spermiogram, a ja prije par dana imala spontani. Tako da ćemo opet probati sa klomifenom, i uzet ćemo l-carnitin...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mozes mi poslati na pp sve to o proxedu. A mene zanima da li s ovakvim nalazom mogu raditi inseminaciju, jer kada je pokretljivost bila 17% doktorica je rekla da nema svrhe raditi inseminaciju. Da li bi sada mogla ima li neka od vas d aje radila inseminaciju sa ovim nalazom od M. Hvala jos jednom.

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Koja je to dijagnoza kod TM? Kd MM je progresivnih 25%, pokretnih 25%,nepokretnih 30 %( osrednja oligoathenozoospermia). Ovo je nalaz nakon proxeda neto malo bolji. Imali smo 4 AIH, bez uspijeha Sada da se mogu vratiti i birati, ne bi izabrala AIH, radije bih išla na IVF sa femarom za početak, to je moje mišljenje što ne znači da je ispravno. :?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dijagnoz kod MM je bila oligoastenospermia, ali sad nakon poboljsanja ne znam koja je to dijagnoza. MM ce uskoro doktoru pa cemo vidjeti sta on kaze, a ja veceras nosim nalaz svojoj doktorici koja je specijalista za neplodnost da vidi da li c emi raditi inseminaciju. Ona je meni prosli put rekla d anece raditi nikada inseminaciju dok nalaz ne bude dovoljno dobar za uspjesnost bar po njenoj procjeni. Ja sam je molila prosli put jer nisam bila upucena a ona je odbila i poslala me na ivf.
    javicu vam sta ima novo

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da se malo ubacim s jednim pitanjem.
    jel znate sto se najvise gleda u spermiogramu tj. sto je presudno za odluku dal se ide na IVF ili inseminaciju, broj ili pokretljivost? i o kojim se vrijednostima radi?

Kod nas je broj super, ali je pokretljivost jako losa, mislim da 16% pokretnih, pa nam je dr. rekao da je to granicni nalaz za inseminaciju :?.
    Ja sam isto vise sklona IVFu s femarom, kao sto je i rebeca napisala, nego inseminaciji.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I mene zanimaju te informacije, pa se nadam da neko zna i da ce nam se uskoro javiti.

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja znam kad smo mi bili klod zadnjeg našeg dr. androloga, i kad smo mu rekli da smo radili 4 AIH, njegovo mišljenje je bilo da AIH se radi kod muškaraca sa dobrim nalazom, ili boljim, a ne dolazi do trudnoće. Ili su nešto lošiji nalazi kod žene. Ako malo bolje razmisliš i proučiš što je to AIH, onda je zbilja tako. Jer ta AIh, samo skrati put i ništa više, njih opet ostaje nedovoljno :/ . A ovaj IVF sa fenarom, po meni je ok, ja sam mirnija dobiju se u prosjeku 2-3 JS, meni je to dosta, a šanse su ipak malo veće

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

evo novih informacija. Moja dr je rekla da je nalaz MM sada ddobar za inseminaciju jer je prvenstveno broj sa 20 miliona porastao na 42 miliona spermatozoida+33%progresivno pokretljivih. Moramo ispiti antibiotike zbog upale i u 11 mjesecu idem u postupak inseminacije. Termin u Ljubljani i dalje cu cuvati ako ne uspije idem u Ljubljanu (ali nada uvijek postoji). Na kraju krajeva da nesto radim jer mi je najgore kad cekam i nista se ne desava. Jedva sam cekala da vam napisem novosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •