Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: skafander za bebe

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno skafander za bebe

jel znate možda gdje ima za kupiti povoljno skafandere za bebe?termin mi je 26.10. pa da imam u pripremi za bebača.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Imaš rodinu rasprodaju 29.9.¨na Velesajmu, ja bi prvo tamo pogledala

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

u bebaču sam ja kupila na sniženju za 50 kn...

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

a gdje je taj bebač?

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mene zanimaju iskustva mama sa skafanderima, odnosno gdje kupiti dobar skafanderić? Pitam to jer sam s M. dobila na poklon skafander, ne znam gdje je kupljen i koliko je koštao, ali je bio tako tvrd i krut, da smo mu to jedva navlačili na njega. Ni on ga nije volio, valjda je bio stisnut u njemu, pa ga je jako ljutilo kad bi ga obukli u taj skafander.
    Zato bih ovaj put kupila neki dobar, kvalitetan skafanderić, pa neka bude i malo skuplji. Jel' ima netko iskustva, gdje kupiti dobar skafander?

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam za cure dok su bile bebe (br 62 i 68) jako zgodne pamučne skafandere, onako podsjećali su na deblje vreće za spavanje, imali su nogavice i kopčanje naprijed i duž jedne nogice pa nije bio problem oblačenje i skidanje, i bili su jako mekani pa se nisu uopće bunile dok su bile u njima, jedan je imaoi kapuljaču

poslije sam imala onaj pravi, kruti skafander, ali i jedan pamučni br. 80 i na kraju sam D. uvijek oblačila taj pamučni (sad sam si ga pripremila za mlađu curu) iako nije tako topao kao oni pravi - jednostavno mi je praktičniji

ne znam gdje tako nešto kupiti jer sam ih dobila (nasljeđuju se obiteljski 8), ali eto, pišem svoje iskustvo čisto da ih razmotriš ako ih negdje ugledaš (naravno da sam pravi skafander ja kupila jer sam mislila da će mi biti bolji )

Ivanchica avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi smo dobili dva na poklon, jedan je kupljen u Chicco-u, a drugi u Orchestri. Oba su jednako topla, ali je ovaj u Chiccu malo kruci i ono sto mi se nije svidjalo je to sto su papice bile odvojene od nogavica pa dok bismo joj navukli te pape ona se vec usrkleti i tu nastaje dreka, a ovaj iz Orchestre je super, mekan i jako topao, a i super jednostavan za navlacenje i naravno, pape su sastavljene sa nogavicama. Kod nas Orchestra vazi za skuplju radnjicu, ali se po meni isplati dati malo vise love ako je stvarno dobra stvar

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi smo prvi skafander, koji je bez problema izgural cijelu prošlu zimu naručili iz H&M-a.
    stvarno je bil odličan! mekan, topli... baš mi je žal kaj mu je za ovu sezonu ipak premali.

ali smo zato već kupili novi jako povoljno na forumskoj burzi!

preporučila bih rodinu rasprodaju!
    sigurno bude nekaj povoljno na raspolaganju!

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam ih nekidan vidjela u Mercatoneu. Nisam ih detaljno razgledala jer imamo skafander za zimu ali su mi djelovali jako dobri. Lijepog dizajna i mekani. Cijenu isto nisam pogledala ali ne vjerujem da je skupo.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

a da to pitate na 0-1 ili 4KND? mozda bi ko iz topa dobile odgovor

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •