Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: biblija za žene - žensko tijelo, ženska mudrost

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno biblija za žene - žensko tijelo, ženska mudrost

"Žensko tijelo, ženska mudrost" napisala dr. Christiane Northrup

Nedavno sam otkrila ovu knjigu i moram priznati da je to knjiga koju bi svaka žena, i ona svjesna sebe i ona ona nesvjesna sebe, trebala imati. Knjiga daje pogled na ženu, kao tjelesno biće i kao emocionalno. Danas, kada smo postale "emancipirane" zaboravile smo na emocionalni dio sebe. Ima jedna stvar koju savršeno radimo cijeli svoj život, a to je davanje sebe čak i ona kada nam intuicija kaže da ne činimo to. Knjigu možete naći u Svijetu knjige (po vrlo povoljnoj cijeni) te direktno kod izdavača www. planetopija.hr

"Majstorsko djelo za svaku ženu koju zanima njezino tijelo, um i duša." dr. Caroline Myss

"Žensko tijelo, ženska mudrost ukazuje na najdublje razumijevanje zdravlja."
    dr. Joan Borysenko

Dr. C. Northurp je ginekologinja, porodničarka i kirurginja, (...) i međunarodno priznata pobornica za žensko zdravlje i iscjeljenje.

Stavila sam ovo pod zdravlje jer smatram da je duhovna/emocionalna sfera svakog čovjeka itekako bitna za potpuni život prožet zdravljem. Vjerujem u pozitvan stav, u izjave ja želim umjesto ja ne želim, u osluškivanje svoga organizma, emocija i intuicije. No čini mi se da se ljudi sve više udaljavaju od samih sebe, ma kako god to smiješno zvučalo.

Ukoliko moderatorice smatraju da ovoj temi nije ovdje mjesto, molim da je premjeste.

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Slazem se s tobom da je ovo knjiga koju bi svaka zena trebala imati. Knjiga se inace spomene na forumu, a neki su ulomci iz nje objavljivani i na samom portalu. Hvala za podsjetnik na nju

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Od iste autorice imate i :
    Mudrost majčinstva (majke i kćeri)- isto jaaako dobra knjiga...
    Mudrost menopauze - možda nam sada ne treba ali će jednog dana trebati!!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

svojedobno ju procitala ali zelim ju imati jer bas kao sto kazes: biblija!

'mudrost majcinstva' si isto vec dugo zelim i hvala na podsjetniku!
    a 'menopauzu' cu si upisati u dugotrajnu memoriju... vec samo postojanje knjige pod tim naslovom i od te autorice - brise vece doze straha od tog razdoblja zivota... :D

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Aaaaaaa.... Meni dođe otprilike kao Biblija Jehovinim svjedocima - stoji u polici i svako malo ju uzimam i nešto čitam iz nje. Genijalna je. Mudrost majčinstva sam kupila čim sam ju prvi put vidjela, bilo je to jedne jeseni na Interliberu i poslije sam ju poklonila kolegici iz redakcije koja je čekala curicu. Mislim da ću si ju ponovno kupiti.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Imam je. Nisam je procitala jos do kraja ali ono sto sam procitala je bilo dovoljno da prestanem piti pilule koje su mi prepisane kao terapija za jajnike nalik na policisticne i 9 mjeseci nakon prestanka, UZV je pokazao da je stanje puno bolje i da mi terapija (vise ) ne treba.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja je čitam. Super ali .... što je sa svim onim ženama koje nemaj pojma o svemu ovome i sasvim mirno i sretno žive.

Možda sam trenutno u fazi pretrpanosti infomacijama. Ali stvari vezane za endometriozu su istinite.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

odlična knjiga.
    imam i tu i "Mudrost majčinstva".
    preporučam obje.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Slažem se, knjiga je za 5. Pročitala sam je prije cca godinu dana, a baš bih mogla i ponovno. Hvala na podsjetniku.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pročitala sam tu knjigu jedno pola godine prije nego što sam ostala trudna- puno mi je pomogla u osvješćivanju nekih problema, posebno vezanih uz moje (ex) probleme sa PCSO.
    a mudrost majčinstva upravo čitam, sjajna je.
    isto bih obje toplo preporučila svakoj ženi i majci.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam očito u krivoj fazi (hm, trudnoća) ali u meni je knjiga "Žensko tijelo, ženska mudrost" samo izazivala tjeskobu sa popisom svih bolesti...

Mučila sam se i mučila i na kraju sam odustala, oprostila samoj sebi zbog toga i poklonila je mami koja je upravo u raljama klimaksa.

Sad vidim da sam ipak trebala kupiti "Mudrost majčinstva" za koju nisam ni znala da postoji...

Htjela bih da mi jedna knjiga "sjedne" i bude moj pomagač u trudnoći. Ovako sam razbacana na sve strane, kupila sam već 5 knjiga, svaka nudi nešto svoje ali nikako da se u tome prepoznam i da knjiga i ja "kliknemo"!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

majuska, po meni, dobro je sto trazis nesto sto ce te inspirirati...
    sasvim je moguce da i 'zenska biblija' to ne mora (trenutno!) biti...

ako u gradskoj knjiznici (ja sam nasla u onoj kod importanne centra) nadjes knjigu 'sve o dojenju' - mogla bi ti se jako svidjeti, ohrabriti te za dojenje, roditeljstvo (a fokus je na malim bebama, ne pre daleko u buducnost), povjerenje u svoje tijelo i dati ti male ali dragocjene trikove za imati u rukavu ukoliko dodje do problema...

knjiga nije tako novijeg izdanja pa ne znam hoces li ju bas naci za kupiti tako lako ali posuditi, eto, znam da sigurno mozes...

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala Lucky

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni isto nije "sjela"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu