-
superfact pa čekaj menustraciju
CURE!!!! Pomagajte mi. dugo sam čekala svoj prvi IVF i evo napokon počinjem s tim. Juče sam u VV dobila recepte i počinjem kad dobijem menzes. Sad me toliki strah ulovio da vam nemogu objasnit, neznam ni šta da vam kažem, vjerojatno vas je dosta ovo prosla pa molim za savjete i prijedloge. Luči mi je dao Superfact i neke vagialete zaboravila sam ime a vi znate o čemu se radi. Trebala bih za koji dan dobit menzes i početi terapiju. Sad mi recite: kakve su reakcije na taj lijek s obzirom da se šmrka u nos , i sta me sad dalje čeka, koliko dana sve to traje mislim od menzesa do oplodnje, kako se treba pripremit za punkciju itd... sve me zanima!!!!!
-
Vesna, nemaš nikakvih specijalnih reakcija na Suprefact - ajde se ti lijepo pridruži dolje topicu Izvješće s VV-a - samo da ga pročitaš, bit će ti sve jasnije jer sve žene isto pitaju pa nećeš ni pitati, vidjet ćeš
. Samo mala pomoć - suprefact se koristi šmrkanjem u nos do dana punkcije (više-manje, reći će ti doktor), ako ne možeš špricnut u dvije nosnice jer ti je nos začepljen, onda špricneš u jednu dva puta i to će ti isto biti ok. 1. dc ti se računa kad prokrvariš baš svježu krv (znači ne spotting) i 1. dc ti je ako se to dogodi do 22 h toga dana, ako je kasnije tipa 23 h, onda idući dan računaš kao 1 dc. Ajde sad na topic o VV-u, imaš trilijun istih pitanja i već danih odgovora. Sretno!
-
hvala, ovo za dc bas i nisam znala i mislila sam kako cu to racunat ako dobijem u noci ili u pola dana. Hvala ti jos jednom jer si mi ti uvjek prva odgovorila na pitanja. Pusa!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma