I meni je izuzetno drago da sam nekima ovdje uspjela pomoći savjetom ili primjerom...to mi je velika satisfakcija jer je to ono što ja nisam imala na početku, a sada bih voljela kad bih mogla svakom na ovom svijetu tko se suoči s takvim problemom reći da ima nade i kuda da krene...

Inače...svi vi...svaka vaša riječ ovdje je meni podrška i motiv za dalje...svaki puta kad mi pošaljete vibrice i poželite sreću ili skačete sa mnom ili odgovorite na moje pitanje...izvučete osmijeh na moje lice i idem dalje tog dana sretnija.

Tko...to je teško i lijepo razmišljati o vama...i naravno da se neću uspjeti sjetiti navesti sve koje su mi nekad u nekom trenutku pogurale, razveselile i podigle...

Roza, vesnare, nataša...cure koje su se odlučile krenuti po svoje drugo kao i ja...

ina33....koja je duša i enciklopedija znanja ovog foruma i koja svaki put ima odgovor...

rvukovi, mija32, klara, pčelica mara, snješka...prekrasne priče cura koje su nakraju izašle kao pobjednice...

talia7, chiara30, sanja79, tužna, regina, v&v, kia, mummy's...cure čije azoo-priče posebno pratim i nadam se svakom spermiju s njiima...

majolina i gejsha...tko bi nas istinski uveseljavao i oraspoloživao da nije njih...

sve cure s odbrojavanja...ne mogu ih nabrajati jer ih je tako puno, ali one su jedinstvena podrška u ovom našem posebnom svijetu...

ma zapravo svi...sve ove hrabre žene...cijeli ovaj pdf je moj ventil, podrška i inspiracija