-
nema više reakcije od 5u1!
eto... čudo ili šta?
svaki puta do sada nervoza, neutješan plač, vrištanje, bol, temperatura, oteklina koja boli... sa svakim cjepljenjem sve gore i gore...
nakon Priorixa osip, temperatura... sve tipične nuspojave mi smo imali...
ovaj put mi se učinila sretnija nego ikada, puno se smijala igrala zezala...
cjepili smo prije tjedan dana! sve 5!
s obzirom da se pričalo po forumu da je od docjepljivanja reakcija najgora do sada, ovo me ugodno iznenadilo!
i do nedavno je imala reakciju na ubod komaraca, više ne!
ono što smo uveli novo i jedino novo je ječmeni slad! sad dal je to imalo utjecaja il ne... ne znam ali da podijelim ovu priču s vama!
slučajno sam dobila knjigu u ruke nekog doktora svećenika iz 1825 i bilo je poglavlje o djeci pa da vidimo kako se to nekad radilo!
uglavnom piše kako bildaju imunitet laganom odječom, hodanje bosim nogama po ljetu i šprickanje hladnom vodom (jako kratkotrajno)!
ali zapanjujuće priče su mi bile o onome s ječmenim sladom...
kao bebe koje su bile na samrti i odbijale majčino mlijeko i za koje su već svi digli ruke da im nema spasa... je čudom izlječio pomoću tog ječmenog slada!
i ima još par primjera!
jednom sam u trgovini slučajno vidjela to na polici i na etiketi piše za jačanje organizma djece i trudnica! pa ajd probamo! stavimo žličicu da se otopi u mlijeku i popi to svaki dan...
imate li vi kakvog iskustva s time? baš sam jednom htjela otvoriti temu o ječmenom sladu, a sad je prilika...
-
Ovo je jako zanimljivo... daj još malo informacija. :D
Btw. gdje si kupila taj ječmeni slad i kako je pakirano, koliko se uzima, koliko košta, itd...?
-
jecmenog slada obicno imau prodavaonicama zdrave hrane
-
Zanimljivo, daj detalje i o ječmenom sladu i o tom piscu
-
sve o bildanju imuniteta me zanima!!
bravo za jecmeni slad!! :D
-
ja sam ga pronašla kad sam bila na moru u Istri u Merkatoru na odjelu zdrave hrane, to je kao gusti smeđi šećerasti napitak...
ali ako se ne varam jednom kad smo slučajno bili u makrobiotičkom dućanu prodavačica je govorila kako prezire šećer i dala mojoj maloj lizaljku od slada... sad kakav je bio????
dobra fora
u lizaljci...
malo je okus neobičan ali super mi ide sa mlijekom pa joj stavim ili u mlijeko čokolino...
inače piše i na etiketi ide uz čaj..i sokiće i svašta...
velika staklenka dođe negdje između 20-30kn....
i da velim, odkada ga koristimo (kuc kuc) nijednom nismo bili bolesni...
a pisac se zove mislim Kneipp... javim još točno kak
-
Adrijana, probat cu svakako
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma