Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Lubrikanti tijekom trudnoće

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Lubrikanti tijekom trudnoće

Ne znam je li to već negdje raspravljeno al zanima me smiju li se tokom trudnoće bez opasnosti koristiti lubrikanti tijekom odnosa? Ja sam sad 39+1 i doktorica mi je savjetovala ljuljanje bebe e da bi ista što prije van :D .

Inače sam koristila gel australskog čajevca, može se u dm kupiti i kao ful je prirodan.

Mrki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mene zanima isto. Mi isto koristimo lubrikant od čajevca, ali mene uvijek malo peće od njega. Jel to o.k.?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

imate lubrikant na bazi vode (ja sam uzela durexov play - 150kn) oni ne izazivaju alerg reakcije

printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I mene to zanima, nekako mislim ako je na bazi vode i nije spermicioidan da nebi trebalo biti problema, al ak neko zna više neka napiše!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ne znam...ne vidim razloga zasto ne...pitaj na

http://www.zdravljeizivot.com/hrv/in...=forum&s=forum

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

možeš koristiti lubrikante na bazi vode, nikako silikonske i sl...

ovaj na bazi čajevca može izazvati crvenilo , jer je čajevac jak antiseptik , dobar je protiv gljivica i sl. ali se primjenjuje par kapi ulja čajevca na kantu vode .. sad kolika mu je koncetracija u lubrikantu ne znam, ali ako dođe do crvenila i peckanja , onda nije dobro

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A di kupim taj na bazi vode? Ima to u DM ili moram u neku specijaliziranu radnju u mračnom kutku Zgb-a ići ?

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

imas taj durexov od nedavno i u dm-u

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj UdavDave prvotno napisa
    A di kupim taj na bazi vode? Ima to u DM ili moram u neku specijaliziranu radnju u mračnom kutku Zgb-a ići ?
    ja sam naručila on-line

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hvala Bogu nisam jedina i ima lijeka i za mene!!!!

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Iz vlastitog iskustva , preporučila bih GYNAICOL gel.Možete ga kupiti u ljekatni , oko 70 kn 50 ml .Na bazi vode, nemastan , bez ikakvih hormona

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Da imam i jedno kratko pitanje - dali takvi gelići smanjuju šansu da zatrudnim, mislim dali nekako utjeću na pokretljivos spermića? (to sam negdje pročitala) ?

printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa moraš uvjek čitati sastav, ako piše da sadrže spermicid znači da se koriste kao kontracepcisko sredstvo.

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ne sadrže ! sigurno

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj inikaaaaaa prvotno napisa
    Da imam i jedno kratko pitanje - dali takvi gelići smanjuju šansu da zatrudnim, mislim dali nekako utjeću na pokretljivos spermića? (to sam negdje pročitala) ?
    ja sam koristila od durexa na bazi vode i bilo me je strah,em jer se moze zatrudniti a em jer ce bit sve ok...i jedno i drugo je ok,tj.tak je ispalo ali nisu svi dobri,utjece - da...
    ali sam naisla na http://www.preseed.com/products.php stranicu pa preporucam pogledat a moze se i naruciti...

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hello!

Nađoh ovu temu u prašini, ali eto, sad i ja trebam pomoć na tu temu.

Iako inaće nemam problema s tim, i jako smo zadovoljni , primjetila sam da je u trudnoći skroz druga priča .
    Naime, moje tijelo prilikom uzbuđenja ne luči niti 20% kao inače, tj. suhoća je prisutna u svakom pogledu, bez obzira na uzbuđenje, predigru i sl.

Zanima me da li je sigurno koristiti lubrikant u trudnoći, jer nam sad očito treba.
    Malo sam proučavala i vidim da je najbolje koristiti na bazi vode, obavezno bez ikakvih hormona naravno, ph neutralni...

Vidim da ih dosta preporuča Gynaicol Gel koji se kupuje u jekarnama. Nisam baš sigurna u ove iz DM-a (Durex, Tea Tree...)

Da li je netko imao iskustvo s lubrikantom u trudnoći i koji mi preporučate?

Hvala

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Isabel, ne mogu ti pomoći jer ih nikad u životu nisam koristila, ali mi se vrzma po glavi da bi nam mogao pomoći kad se približi termin (ako nam bude trebala prirodna indukcija ). Čini mi se isto da smo zadnji put imali problema sa suhoćom, meni je nekako bilo malo bolno, kao da se jadan jedva provukao

Inače mi u zadnjevrijeme keks nije ni na kraj pameti, a sad sam u 34 tj., imam još cijelih 6 tj. za odgulit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •